• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Trsič neumí uklízet
Nickname Admina: Trsák
Prohřešek Admina: Dnes na mapě Greytown dal admin move CT hráči a doslova se vybod na uklizení zbraní pote co dal simon prikaz že pudem do boxu po otevření cel, No a cestou sem omylem ty zbraně sebral (byly v cestě) + sem ani nevědel že je nesmím sebrat ale ted mi to můj starý znamý napsal za což se tedy velice omlouvam. Trsaku zajmalo by mě jak to vypadá u tebe v pokoji když neumíš uklízet ani ve hrách.
Demo: http://leteckaposta.cz/129756260
vyčasovani : ma to 6 min a je to posledni kolo na demu
Prohřešek Admina: Dnes na mapě Greytown dal admin move CT hráči a doslova se vybod na uklizení zbraní pote co dal simon prikaz že pudem do boxu po otevření cel, No a cestou sem omylem ty zbraně sebral (byly v cestě) + sem ani nevědel že je nesmím sebrat ale ted mi to můj starý znamý napsal za což se tedy velice omlouvam. Trsaku zajmalo by mě jak to vypadá u tebe v pokoji když neumíš uklízet ani ve hrách.
Demo: http://leteckaposta.cz/129756260
vyčasovani : ma to 6 min a je to posledni kolo na demu

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
[Vyřešeno] Trsič neumí uklízet
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Trsič neumí uklízet
Demo máš poškozené, při pokusu o přehrání mi hra spadne.
Před celama jsem nikoho ani neslaynul. Přehodil jsem hráče u bazénu a jelikož byl simon a vězni šli za ním, tak jsem prostě nestihl grabnout zbraně pryč a někdo z vězňů je hned vzal.
V pokoji mám uklizeno, dokonce i Playstation je tam, kde má být
.
Před celama jsem nikoho ani neslaynul. Přehodil jsem hráče u bazénu a jelikož byl simon a vězni šli za ním, tak jsem prostě nestihl grabnout zbraně pryč a někdo z vězňů je hned vzal.
V pokoji mám uklizeno, dokonce i Playstation je tam, kde má být

Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: Trsič neumí uklízet
Slyšel jsem, že ty taky solidně "uklízíš" elektroniku, Trsak by se od tebe měl co učit.
Nejde ti demo, vyjádření tu máš...
Stížnost zamítnuta.
Nejde ti demo, vyjádření tu máš...
Stížnost zamítnuta.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Vyřešeno] Trsič neumí uklízet
Hele gusto zamítnul jsi to ok., ale co by jsi dělal kdyby ti tu nědko lhal ? to by bylo tocela nepřijatelný nemyslíš ? 

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
• Stránka 1 z 1