Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žádost o práva na serveru Gamesites Surf Combat

Příspěvekod Bakky » 25 srp 2018, 17:13

Nick na serveru : 《●♤Bakky♤●》
SID : STEAM_0:1: 239467600
Sekce, na které chci práva : Surf Combat
Věk : 14 let
Mé HlStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=74889
Bany, které jsem dostal : Pokud si dobře pamatuji, dostal jsem ban 1x. Ale z mého hlediska to nebyl ban tak závažný, byl jen na 10 min.
Něco málo o mně : Jmenuji se Adam, je mi 14 let. Bydlím v Pardubickém kraji nedaleko města Litomyšl. Máme "velkochov" různých a specifických drůhů papoušků. Můj nejoblíbenější papoušek se jmenuje Monty. Když byl ještě mládě, tak jeho rodiče ho "odkopli" a nikdo se o něj nestaral. Jelikož mně ho bylo moc líto, tak jsem se ho ujal do svých vlastních rukou. Ale smutné je na tom že má rozdrcenou jednu nohu.
Proč zrovna já ? Umím pomáhat druhým lidem. Pokud mají nějaký problém vklidu si to vyřeším bez žádných nadávek, ale pokud to nepůjde po dobrém, tak bohužel po zlém. Jsem trpělivý člověk, pokud by mněl někdo problém semnou, rád si to poslechnu a vše se pokusím vysvětlit/napravit.
S pozdravem : Bakky
Bakky
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Žádost o práva na serveru Gamesites Surf Combat

od Rumcajz » 25 srp 2018, 17:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na serveru Gamesites Surf Combat

Příspěvekod polskasila » 25 srp 2018, 17:35 VIP

Nesplňuješ podmínky, registrován včera, spam/nadávky v chatu (i ve voice na serveru), HLStats z jiného serveru.

Je zajímavé, že problémy řešíš bez nadávek, ale co jsem došel na server, začal jsi do mě rýpat ohledně jména a avataru a v kuse jsi nadával, nevím, jestli ses chtěl před někým vytahovat, ale s tímhle chováním rozhodně nečekej to, že dostaneš hned admina. Buď rád, že jsi ten ban dostal jen na 10 minut.
Zamítnuto.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Nábory Adminů