• Stránka 1 z 1
[Z] Žádost o Buildera
1) Nick na serveru:DogisekDoge
2) Věk:13
3) Originální MC: NE
4) Aktivované VIP: NE
5) Denní aktivita:3-6H o vikendu i dele
6) Přestupky na Gamesites: zadne
7) Přestupky mimo Gamesites:Jednou za fly
8) Něco o sobě: Ahoj jmenuji se Michal je mi 13 let minecraft hraju dlouho,moje konicky jsou hrani PC her a jezdeni na motorce,vim ze jsou urcite lepsi nez ja ale myslim si ze umim dobre stavet. (vim ze je to podruhe ale kdyz jsem psal tu prvni zadost tak jsem byl unaveny protoze jsem celou noc nespal tak snad nevadi
)
9) Proč právě ty: Chtel bych stavet eventy,spawny,dalsi typy ostrova nebo cokoliv co nabidnete
Stavim docela dobre tak si myslim ze eventy nebudou problem a mam zkusenosti s command bloky a parkour mapamy
10) Vaše stavby: http://leteckaposta.cz/801509745
2) Věk:13
3) Originální MC: NE
4) Aktivované VIP: NE
5) Denní aktivita:3-6H o vikendu i dele

6) Přestupky na Gamesites: zadne
7) Přestupky mimo Gamesites:Jednou za fly
8) Něco o sobě: Ahoj jmenuji se Michal je mi 13 let minecraft hraju dlouho,moje konicky jsou hrani PC her a jezdeni na motorce,vim ze jsou urcite lepsi nez ja ale myslim si ze umim dobre stavet. (vim ze je to podruhe ale kdyz jsem psal tu prvni zadost tak jsem byl unaveny protoze jsem celou noc nespal tak snad nevadi

9) Proč právě ty: Chtel bych stavet eventy,spawny,dalsi typy ostrova nebo cokoliv co nabidnete

10) Vaše stavby: http://leteckaposta.cz/801509745
- DogisekDoge
- Kolemjdoucí
[Z] Žádost o Buildera
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Buildera
je to posledni zadost 

- DogisekDoge
- Kolemjdoucí
Re: Žádost o Buildera
Požádat si znovu můžeš až měsíc od předešlé žádosti, výjimka je pokud ti já povolím si zažádat dřív, a nepamatuju si na to že by ses mě ptal..
Pokud budu ignorovat tohle, tak sice si žádost trochu rozvedl, ale mně to stále nestačí a stále nesplňuješ několik podmínek.
Zamítám.
Pokud budu ignorovat tohle, tak sice si žádost trochu rozvedl, ale mně to stále nestačí a stále nesplňuješ několik podmínek.
Zamítám.

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
Re: [Z] Žádost o Buildera
Ja jsem to nevedel omlouvam se
- DogisekDoge
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1