Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[VZOR]Ban od admina Tara

Příspěvekod ChodiciFrag » 26 srp 2018, 19:36

Dobrý večer,
chtěl bych si postěžovat a vybrečet se ve věci tvalé a již nezvladatelné šikany od admina Tara:( Trvá to již dlouho, dlouho se s tím peru ale situace je nadále nezvldatelná. Admin mě banuje za to, že vzpomínám naše mládí, kdy jsme spolu jako malí hrávali fotbal na plácku za Košičkou základní školou a užívali si chutí bohatého východního Slovenska. Bohužel, když jsem se svou rodinou přestěhoval za lepším do Čech, naše kamrádství skočilo a teď po mnoha letech jsme se oba ocitli každý na jiné straně barikády. Já ho rád škádlím kvůli jeho původu z východu a on implementuje své pravomoci admina pomocí banů na chat na mou osobu. Toto chování mi nepřijde správné. Funkce admina by měla jít vzorem, umět si udělat srandu i sama ze sebe a tím, že mi bude měnit nick na já jsem blbeček, psát mi výhružné PM a dokonce mě banovat toho vážně nedocílí. Je mi z tebe Taro smutno, po to všem, co jsme spolu, kamarádě prožili, že se ke mně takto chováš a proto to musím řešit touto cestou. Věřím, že se nebudeš mstít na štěnátku, které jsme si s mou mamkou koupili k tvým 15tým narozeninám, k mé stížnosti se postavíš jako chlap, smířiš se s tím, že nejsi Balatčan ale Košičan a přestaneš mě bezesmyslu banovat za nic. Děkuju ti kamarádě a věřim v lepší zítřky.
PS: Pokud by ti došly eura na granul pošli číslo učtu v PM něco zašlu :) Děkuju
ChodiciFrag
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[VZOR]Ban od admina Tara

od Rumcajz » 26 srp 2018, 19:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban od admina Tara

Příspěvekod GrooS » 26 srp 2018, 22:42 VIP

Sepiš to podle vzoru ať víme o jaký ban se jedná, následně se banující admin vyjádří.

vzor-jak-pozadat-o-unban-t61719.html
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost