• Stránka 1 z 1
[Zrušen] Revelacek - jailbreak
Nick ve hře: Revelacek
Nick na fóru: Revelacek
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:0:197286599
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=218392
Proč chci akademika: Jelikož na jailbreaku hraji něco už přes 4 roky, a stále potkávám více a více hráču co neznají pravidla, nebo kazí hru ostatním. Tak bych chtěl pomoct gamesitesu. Podle mě pravidla umím dost dobře a chtěl bych aby i ostatní hráči uměli. Taky bych chtěl být akademikem kvůli výskytu cheatrů a hráčů co dávají různe FK, MFK. Jednou bych chtěl být admin a jelikož nemám na to věk tak se hlásím jako akademik na jb.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Měl sem takovou malou aféru, při které sem dal MFK, z důvodu špatného mikrofonu, všem hráčům sem se omluvil za mojí dmnci a také sem byl dostatečně potrestán
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne nebyl sem, proto to chci zkusit
Ban za demenci CT/Simona 24h
Nick na fóru: Revelacek
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:0:197286599
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=218392
Proč chci akademika: Jelikož na jailbreaku hraji něco už přes 4 roky, a stále potkávám více a více hráču co neznají pravidla, nebo kazí hru ostatním. Tak bych chtěl pomoct gamesitesu. Podle mě pravidla umím dost dobře a chtěl bych aby i ostatní hráči uměli. Taky bych chtěl být akademikem kvůli výskytu cheatrů a hráčů co dávají různe FK, MFK. Jednou bych chtěl být admin a jelikož nemám na to věk tak se hlásím jako akademik na jb.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Měl sem takovou malou aféru, při které sem dal MFK, z důvodu špatného mikrofonu, všem hráčům sem se omluvil za mojí dmnci a také sem byl dostatečně potrestán
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne nebyl sem, proto to chci zkusit
Ban za demenci CT/Simona 24h
-
Revelacek - Kolemjdoucí
[Zrušen] Revelacek - jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Revelacek - jailbreak
Pardon, za špatný profil - revelacek-u58725.html
-
Revelacek - Kolemjdoucí