• Stránka 1 z 1
[Z] SwiPe/JB
Nick na serveru: SwiPe
SID: STEAM_0:0:102746103
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: HLStats
Bany, které jsem dostal: Žiaden.
Něco o mně: Volám sa Richard, žijem v Košiciach. Volný čas trávim s kamarátmi alebo práve na vašich JB serveroch.
Proč právě já: Chcel by som na serveroch hrať v kľude a ako väčšina ľudí by som si tam chcel trochu odpočinúť od všetkého ostatného, no s hráčmi ktorý buď neovládajú pravidlá a dávajú FK alebo s hráčmi, ktorý kazia hru naschvál je to ťažké. Ako admin by som rád pomohol a trestal takýchto ľudí. V akadémii to bolo ťažšie keďže kým som niekoho nahlásil a kým si admin nájde čas na to skontrolovať nahlásenie, tak hráč si pokojne kazí hru ďalej. Ako admin by som mohol takéto kazenie hry zastaviť hneď.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám 1979 hodín, z toho 584+- na vašich serveroch.
SID: STEAM_0:0:102746103
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: HLStats
Bany, které jsem dostal: Žiaden.
Něco o mně: Volám sa Richard, žijem v Košiciach. Volný čas trávim s kamarátmi alebo práve na vašich JB serveroch.
Proč právě já: Chcel by som na serveroch hrať v kľude a ako väčšina ľudí by som si tam chcel trochu odpočinúť od všetkého ostatného, no s hráčmi ktorý buď neovládajú pravidlá a dávajú FK alebo s hráčmi, ktorý kazia hru naschvál je to ťažké. Ako admin by som rád pomohol a trestal takýchto ľudí. V akadémii to bolo ťažšie keďže kým som niekoho nahlásil a kým si admin nájde čas na to skontrolovať nahlásenie, tak hráč si pokojne kazí hru ďalej. Ako admin by som mohol takéto kazenie hry zastaviť hneď.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám 1979 hodín, z toho 584+- na vašich serveroch.
:)
-
SwiPele - Pokročilý
[Z] SwiPe/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SwiPe/JB
Nebudu se sem vyjadřovat.
- JeffikTheKiller
- Kolemjdoucí
Chat log
Takto se Administrátor nevyjadřuje!
2018-08-17 23:58:38 biskitjedemen.t. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_dusty_v1
2018-08-17 23:58:18 biskit je demenť. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_dusty_v1
Takto se Administrátor nevyjadřuje!
Fak jů bič
-
Apathetic - Kolemjdoucí
Najdi si mě na TS, adminy prosím o reference.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1