• Stránka 1 z 1
Inštalácia windows
Zdravím,
Chcem sa opýtať ked inštalujem win10 a som v časti kde uz vyberám disk pre inštaláciu win a v PC mám 2 disky. 1 HDD kde dám win, ktorý musím sformátovať a ked mám druhé HDD ktoré je rozdelené na 3 musím ho tiež sformátovať do jedného ? alebo stačí len ten disk kde je starý win ?
Chcem sa opýtať ked inštalujem win10 a som v časti kde uz vyberám disk pre inštaláciu win a v PC mám 2 disky. 1 HDD kde dám win, ktorý musím sformátovať a ked mám druhé HDD ktoré je rozdelené na 3 musím ho tiež sformátovať do jedného ? alebo stačí len ten disk kde je starý win ?
-
SadLife - Kolemjdoucí
Inštalácia windows
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Inštalácia windows
SadLife píše:Zdravím,
Ja som vždy formátoval všetko, keď som išiel reinštalovať celý Windows. Každý jeden disk. Ale malo by to stačiť, keď sformátuješ iba ten, kde je ten starý Windows.
“Life is what you make it so go ahead and take it”
-
reddiN - Drbna
Sformatuj ten, na ktori chces dat windows.
Easy.
Easy.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
Ok, ďakujem za radu.
-
SadLife - Kolemjdoucí
idealne neformatovat, ale odstranit vsetky particie z disku kam instalujes win... win si potom vytvori potrebne particie o patricnych velkostiach...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Čiže ten disk na ktorom je teraz win mam odstranit. A ten druhy tiež či ten nemusim ?
-
SadLife - Kolemjdoucí
SadLife píše:Čiže ten disk na ktorom je teraz win mam odstranit. A ten druhy tiež či ten nemusim ?
Hlavnou prioritou je odstrániť disk, kde je starý Windows. Ostatné je už len na tebe.
“Life is what you make it so go ahead and take it”
-
reddiN - Drbna
• Stránka 1 z 1