Driver booster

Příspěvekod MajorGames4 » 31 srp 2018, 01:16 VIP

Cavte, chcel by som vediet vas nazor na program driver booster. Oplati sa ho instalovat?

Aaaaa ... STOP! Ty, ano! Ty! Viem ze teraz chces kliknut na tlacitko "odpovedat" a napisat vetu podobnu "ten program je shit, nainstaluje ti to somariny" atd... Takze sa moj zlaty od toho tlacitka vzdial, lebo ja to viem!

Ale povedzme si pravdu... Nie kazdy ma v laske win10, a stale sa tu najdu ludia s win7.

Uvedme si priklad na Adamkovy.

Adamko si objednal komponenty a uz sa nevie dockat kym si posklada svoj novy pocitac. Adamko velmi skuseny neni, tak sa trapi asi hodinu zo skladanim. Ked pocitac konecne posklada, vsetko zapoji, tak prejde k instalacii Windowsu. Asi po dalsej hodine a pol sa mu system konecne nainstaluje a uz sa chudacik nevie dockat kym na svojom pc bude moct konecne pracovat. Lenze ho este cakaju instalacie vselijakych ovladacov. Lenze adamko je uz unaveny, a nechce sa mu hladat tie poskrabane ceedeecka s ovladacmi, ktore beztak pred rokom splachol do zachoda. Tak si stiahne driver booster a ovladace nainstaluje. Ma to rychlehsie, a nemusi kazdych 5 minut otvarat a zatvarat cd roomku.

Tak chcem pocut vase nazory, recenzie na tento program. Ci vam pomohol, ci ho odporucate atd....
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
MajorGames4
Mistr
Mistr

Driver booster

od Rumcajz » 31 srp 2018, 01:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Driver booster

Příspěvekod R4gn4r0K » 31 srp 2018, 07:24

z mojich skusenosti viem, ze par Adamkom uz tento program poslal PC k nam do servisu :D Mimo to je to malware ako vysity. DriverBooster a podobne srandy moze pouzit len clovek, ktory este necital, ze podobne aplikacie su nanic. CD rozumny clovek nepotrebuje, lebo si zbehne na stranky vyrobcu komponentu a stiahne si aktualny ovladac.
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Zpět na Vyriešené topicy