• Stránka 1 z 1
MYŠ
Zdravím
Mám myš Logitech G203 a v CS 1.6 mi ide úplne normálne, ale hneď ako si chcem zahrať csgo alebo cs 1.6 tak začne "plávať", to znamená, že ide úplne zle.. Doprava a doľava mi ide tak, ako keby som mal 5 fps... Myš mám necelé 2 mesiace.
Prosím o radu
Mám myš Logitech G203 a v CS 1.6 mi ide úplne normálne, ale hneď ako si chcem zahrať csgo alebo cs 1.6 tak začne "plávať", to znamená, že ide úplne zle.. Doprava a doľava mi ide tak, ako keby som mal 5 fps... Myš mám necelé 2 mesiace.
Prosím o radu
-
Skyy - Pokročilý
Re: MYŠ
Pokud si myslíš, že to tím nebude, zatím to nedělej. Jinak moc nechápu tohle, jde ti teda v 1.6 myš v pohodě, nebo ne?
No, ale abych se vrátil k problému, ještě postupně zkus tohle:
Jinak pokud by ses rozhodl teda zkusit ten ovladač, tak takhle: Běž do správce zařízení, najdi svoji myš, dej pravý tlačítko a aktualizuj ovladač.
v CS 1.6 mi ide úplne normálne, ale hneď ako si chcem zahrať csgo alebo cs 1.6 tak začne "plávať"
No, ale abych se vrátil k problému, ještě postupně zkus tohle:
- Do cfg a konzole dej m_rawinput 1 nebo 0, záleží na tom, co tam máš teď, každopádně mělo by to být na 1
- Vypni VSync
- Pokud máš Win10, vypni GameDVR v Xbox aplikaci (návod zde)
- V nastavení myši vypni "zvýšit přesnost ukazatele" (mouse acceleration)
- Můžeš zkusit dát fps_max 59, nevím, jak ani jestli to funguje, ale někomu to pomohlo, za zkoušku to stojí
- Zkus si trochu pohrát s tím softwarem od Logitechu, třeba něco objevíš
- Další možnost je, že máš myš nějak špinavou a snímač nefunguje správně, ale to je spíš u laserových myší
- Zkus myš použít na jiné podložce/materiálu
- Pokud máš možnost, vezmi myš k jinému PC (nebo kamarádovi) a zkus, jestli ti to tam dělá taky
- Pokud to jinak nejde, zálohuj si všechny důležitý věci z CS:GO (cfg, mapy; no co budeš potřebovat), ověř integritu hry. Jestli to nepomůže, dej ve Steamu vymazat všechny soubory z CS:GO a reinstaluj hru.
Jinak pokud by ses rozhodl teda zkusit ten ovladač, tak takhle: Běž do správce zařízení, najdi svoji myš, dej pravý tlačítko a aktualizuj ovladač.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Niečo podobné som videl na PC napadnutom vírusom. Nešli tam riadne ani klávesové skratky napr. CTRL+SHIFT+ESC (zaleží od vírusu).
Takže by som ti odporúčal spraviť anti-vírovú kontrolu. Ďalej by som ti odporúčal v nastavenia myšky vo Windows: zruš si akceleráciu a aj posúvanie neaktívnych okien. Tiež by som ti navyše k tomu DVR odporučil zrušiť stream aj skrz steam.
Takže by som ti odporúčal spraviť anti-vírovú kontrolu. Ďalej by som ti odporúčal v nastavenia myšky vo Windows: zruš si akceleráciu a aj posúvanie neaktívnych okien. Tiež by som ti navyše k tomu DVR odporučil zrušiť stream aj skrz steam.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
zima píše:Niečo podobné som videl na PC napadnutom vírusom. Nešli tam riadne ani klávesové skratky napr. CTRL+SHIFT+ESC (zaleží od vírusu).
Mne vypíše v aplikácii Xbox, že je momentálne nedostupná a DVR cez steam vypnúť neviem..
-
Skyy - Pokročilý
Skyy píše:Mne vypíše v aplikácii Xbox, že je momentálne nedostupná a DVR cez steam vypnúť neviem..
DVR je niečo iné ako steam. Steam má vlastné možnosti pre stream. To treba vypnúť.
Ale čo tie ostatné veci čo sa tu písali ?
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1