• Stránka 1 z 1
[Z]H1ghSky / Sniper War
Nick na serveru: H1ghSky
SID: STEAM_0:1:438352676 Sekce na které chci práva: Sniper War
Věk: 15 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... &player=21
Bany, 10min mute za mojí nepozornost, kdy mi ulétlo 1 sprosté slovo.
Něco o mně: Jmenuji se Radek, je mi 15let, v září 14. mi bude 16, vím že v žádosti máte od 16+, ale podle mě už na těch pár dnech nezáleží. Mé hobby jsou IT, hraní her, a koukání na akční filmy.
Proč právě já: Protože bych byl podle mě dobrý admin, protože se na server budu dostávat i přes školní rok. Což někteří admini určitě ne. A protože mě už nevadí poslouchat ty Voice Changery atd.. Vím, že se dají mutnou, ale potom se do nich pustí ti další hráči a už je tak rámus. A další věc je, že spousta adminů chodi na server jen z řídka. Což je velký problém.A hackeři o to se podle mě nemusíme ani bavit, dneska jsem tak zrovna potkal 4. a na serveru nebyl ani jeden admin.
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 2500+ hodin, Můj rank je LEM, a myslím si, že se ve hře CS:GO už vyznám.
Případné poznámky:
SID: STEAM_0:1:438352676 Sekce na které chci práva: Sniper War
Věk: 15 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... &player=21
Bany, 10min mute za mojí nepozornost, kdy mi ulétlo 1 sprosté slovo.
Něco o mně: Jmenuji se Radek, je mi 15let, v září 14. mi bude 16, vím že v žádosti máte od 16+, ale podle mě už na těch pár dnech nezáleží. Mé hobby jsou IT, hraní her, a koukání na akční filmy.
Proč právě já: Protože bych byl podle mě dobrý admin, protože se na server budu dostávat i přes školní rok. Což někteří admini určitě ne. A protože mě už nevadí poslouchat ty Voice Changery atd.. Vím, že se dají mutnou, ale potom se do nich pustí ti další hráči a už je tak rámus. A další věc je, že spousta adminů chodi na server jen z řídka. Což je velký problém.A hackeři o to se podle mě nemusíme ani bavit, dneska jsem tak zrovna potkal 4. a na serveru nebyl ani jeden admin.
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno přes 2500+ hodin, Můj rank je LEM, a myslím si, že se ve hře CS:GO už vyznám.
Případné poznámky:
- Rdyyyy
- Kolemjdoucí
[Z]H1ghSky / Sniper War
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: H1ghSky / Sniper War
Ty adminem přeci být nemůžeš, jak by to pak vypadalo kdyby si takto hejtil každého VIP hráče jako já.
Zkus se přihlásit do akademie, zamítnuto.

Zkus se přihlásit do akademie, zamítnuto.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1