[Jiná sekce] ✪ Peder / Sniper War

Příspěvekod Peder » 01 zář 2018, 22:19

Nick na serveru: ✪ Peder
SID: /76561198318399262/
Sekce, na které chci práva: Sniper War
Věk: 17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... &player=85
Bany, které jsem dostal:
Něco o mně: Volám sa Peter, mám 17 rokov a som zo Slovenska.
Proč právě já: Keďže trávim na tomto servery dosť veľa času, tak si myslím že by som dosť dokázal pomôcť s chodom serveru. Trávim tam viac času ako nejaký adminovia. Nehovorím že sú zlí, to nie, ale som tam podľa mňa častejšie ako mnohí z nich. To je aj dôvod prečo žiadam o admina na ten server. Dnes, 01.09.2018 tam boli 3 cheateri a adminovia nikde. Nemal im kto dať ban. Viem že si admini pozerajú demo ak im niekto povie že bol niekto podozrivý, ale určite by bolo dobré keby to niekto riešil hneď na servery. A myslím, že keď tam trávim dosť času, tak by som s tým ostatným hráčom dokázal na servery hneď pomôcť a naopak podozrivých zabanovať. Prípadné + ešte k tomu všetkému poznám väčšinu hráčov čo tam hrajú, viem že to mi k tomu nepomôže, len hovorím že tu hrávam už dlhšiu dobu ako rok.
Zkušenosti s CS:GO: Som rank Legendary Eagle Master a mám nahraných skoro 3000 hodín. Nie na tomto jednom účte, ale mal som ešte jeden no ten som dal kamarátovi.
Případné poznámky: Žiaľ neviem kde by som našiel bany ktoré som dostal, no v prípade že by to bolo treba mi napíšte aj na steam a nemám problém sa k ním priznať.
Peder
Amatér
Amatér

[Jiná sekce] ✪ Peder / Sniper War

od Rumcajz » 01 zář 2018, 22:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ✪ Peder / Sniper War

Příspěvekod KalvinJB » 03 zář 2018, 21:47 VIP