• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Arogance
danverx-jailbreak-t192172.html
Awee, ok nebudu se chovat jako děcko v 21.
Maxipes máš pravdu, admini si nemají měnit banovací pořádek.
Proč Knedlajs si může měnit postupy k náborům adminům a psát taketo blbosti a nechovat se seriozně aspoň nato webu, když už ne ve hře.
Jen jsem zkopíroval článek jeden co napsalo vedení GS, aby hráč věděl na co má právo tady. A vy mi provokativně to změníte. Proč bych nemohl napsat jen to co je pravda, ale Knedlajs si může napsat tady toto. Chcu normální odůvodnění. Ne blbosti Knedlajs.
Awee, ok nebudu se chovat jako děcko v 21.
Maxipes máš pravdu, admini si nemají měnit banovací pořádek.
Proč Knedlajs si může měnit postupy k náborům adminům a psát taketo blbosti a nechovat se seriozně aspoň nato webu, když už ne ve hře.
Jen jsem zkopíroval článek jeden co napsalo vedení GS, aby hráč věděl na co má právo tady. A vy mi provokativně to změníte. Proč bych nemohl napsat jen to co je pravda, ale Knedlajs si může napsat tady toto. Chcu normální odůvodnění. Ne blbosti Knedlajs.
-
Marcus - Kazatelův učeň
[Vyřešeno] Arogance
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Arogance
Hráč má 14 rokov, preto momentálne nemôže dostať práva.
Keď bude spĺňať podmienky, môže si požiadať znovu. Ja som mu predsa nezakázal prihlásiť sa do Akadémie.
Teba sa tá žiadosť absolútne netýka, takže sa tam nemáš vyjadrovať žiadnym spôsobom.
That's all.
Keď bude spĺňať podmienky, môže si požiadať znovu. Ja som mu predsa nezakázal prihlásiť sa do Akadémie.
Teba sa tá žiadosť absolútne netýka, takže sa tam nemáš vyjadrovať žiadnym spôsobom.
That's all.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Hlavně, že X dalších lidi tady psalo tolik blbosti...
Tys mu řekl co má udělat, ja se snažil o to co by mohl zkusit, když si mu to nenapsal jak bys asi měl.
Debilni stížnost, větší jak na rohlika, ale třeba si všimne ten co má 14 roku, že má zkusit akademii.
Nejsem jak jimcarry nebo voldemord, kteří pišou samé blbosti do různých topicu. A proto mě štve, že jsi to změnil a tim mě ztrapnil
Tys mu řekl co má udělat, ja se snažil o to co by mohl zkusit, když si mu to nenapsal jak bys asi měl.
Debilni stížnost, větší jak na rohlika, ale třeba si všimne ten co má 14 roku, že má zkusit akademii.
Nejsem jak jimcarry nebo voldemord, kteří pišou samé blbosti do různých topicu. A proto mě štve, že jsi to změnil a tim mě ztrapnil

-
Marcus - Kazatelův učeň
Pokiaľ je schopný, dokáže si info o Akadémii nájsť aj sám. A presne takých ľudí potrebujeme. Musíme im dať šancu dokázať nám, že schopní naozaj sú. A nie im rovno všetko naservírovať pod nos. Aj toto môže byť prvý krok k získaniu práv.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Knedlajs píše:nie im rovno všetko naservírovať pod nos
A v tom je presne rozdil mezi schopnym akademikem a Marcusem, kteremu ani kdyz stokrat reknes, aby se nestaral o cizi zalezitosti, tak to po stoprvni udela.
Zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Marcus postne příspěvek s tím že má žadatel možnost Akademie a je mu to upravený s tím že se nemá starat o něco co není jeho věc. Voldemort se vyjadřuje do stížnosti, která se ho taktéž NETÝKÁ a nikdo to neřeší? Aha dvojí metr..
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
vsak jasny ze dvoji metr, voldemord je sef a marcus nula.
#volumo
steamcommunity.com/id/johnykridlo/
EVIP : JB1, F1, KNF1
steamcommunity.com/id/johnykridlo/
EVIP : JB1, F1, KNF1
- Najn
- Amatér
Volumo to dobře vysvětlil, lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1