• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] stiznost na ovci
admin obetni ovce STEAM_0:1:62333173
hral jsem na ctf a kdyz nam sebrali flagu a typek s ni bezel na strechu a tam ho zabily tak jsem u ni stal protoze tam je vic v bezpeci nez tam kde se nachazi normalne a pak mi dala ovce slay tak doufam ze se tu vyjadri nejlepe s demem
hral jsem na ctf a kdyz nam sebrali flagu a typek s ni bezel na strechu a tam ho zabily tak jsem u ni stal protoze tam je vic v bezpeci nez tam kde se nachazi normalne a pak mi dala ovce slay tak doufam ze se tu vyjadri nejlepe s demem
- lmtdr
- Amatér
[Vyriešené] stiznost na ovci
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stiznost na ovci
a kdyz jsem psal ze tam ma nekdo SH tak hral dal
- lmtdr
- Amatér
Re: stiznost na ovci
Za prve jsi ve stížnostech ty máš předložit důkaz o mém pochybení.
Za druhé bylo eldorado a několik z vás u Ct neplnilo úkol(spawnkill) a tak jsem postupně dostávali slap/slay/a dva či tři i kick. Jeden za nadávku na mě že ho kickuju i 10minut mute ban. Že bych ti, ale dal slay když jsi byl u vlajky nevím. Jedině že jsi byl u naší ale místo toho aby ji jí vzal jsi čekal a odstřeloval hráče co šli ze spawnu.
Hau.
PS. Počkám co nadřízení
Za druhé bylo eldorado a několik z vás u Ct neplnilo úkol(spawnkill) a tak jsem postupně dostávali slap/slay/a dva či tři i kick. Jeden za nadávku na mě že ho kickuju i 10minut mute ban. Že bych ti, ale dal slay když jsi byl u vlajky nevím. Jedině že jsi byl u naší ale místo toho aby ji jí vzal jsi čekal a odstřeloval hráče co šli ze spawnu.
Hau.
PS. Počkám co nadřízení
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie

Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.
podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě

-
Obetniovce - Spamer
Re: [V řešení ] stiznost na ovci
jak je mezi nasim spawnem a nasi vlajkou (ta v salonu) tak jsem stal na te budove mezi spawnem a salonem na strese kde byla vlajka tak jsem ji nesebral a nechal jelikoz je obtiznejsi ji sebrat a pak mi to ukazalo ze jsi me zabil ale nebylo tam ukazano cim proste ze jsi me zabil (nebyl tam granat ani zbran)
- lmtdr
- Amatér
Kdybych tě zabil přes AMX menu nevěděl bys že jsem to byl já, jen by se ukázalo v rohu nahoře ukázalo že jsi mrtvý jako když tě zabije kemepemetr takže stále nechápu kde bereš jistotu že jsem to byl já. Já si prostě nejsem vědom, že bych tě u vás na baráku zabil. Slay jsem dával těm so dělali spawnkill na t spawnu.

podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě

-
Obetniovce - Spamer
bylo tam a ty si kdo obrazek nejakej kdz umres a moje jmeno, a kempmetr jsem nemel
- lmtdr
- Amatér
Jestli v horním pravém rohu bylo moje jméno a symbol že jsem tě zabil a nebyl to symbol zbraně tak jsem tě zabil VIP věžičkou a v tom případě je tvoje stížnost úplně mimo.
Pokud bych ti dal slay jako admin přes amx bylo by tak jen tvoje jméno bez mého. Chápeš už?
PS: byl tam symbol lebky a pod ní zkřížené kosti? Jako na tomto obrázku?
screen
Pokud bych ti dal slay jako admin přes amx bylo by tak jen tvoje jméno bez mého. Chápeš už?
PS: byl tam symbol lebky a pod ní zkřížené kosti? Jako na tomto obrázku?
screen

-
Obetniovce - Spamer
jooo lebka tam byla
- lmtdr
- Amatér
Pokud tam bylo moje jméno lebka a tvoje jméno zabil jsme tě buď věží nebo minou.
Pokud by tam byla lebka a tvoje jméno dal bych ti slay.
Jak píšeš byla tam první možnost tudíž se nemáme o čem dále bavit, zabil jsem tě standardně ve hře jako hráč ne jako admin.
Proto prosím nějakého HLSA či jiného nadřízeného nebo oprávněného aby to tu uzavřel. Děkuji
Pokud by tam byla lebka a tvoje jméno dal bych ti slay.
Jak píšeš byla tam první možnost tudíž se nemáme o čem dále bavit, zabil jsem tě standardně ve hře jako hráč ne jako admin.
Proto prosím nějakého HLSA či jiného nadřízeného nebo oprávněného aby to tu uzavřel. Děkuji

-
Obetniovce - Spamer
Re: [V řešení] stiznost na ovci
jo tak se omlouvam 

- lmtdr
- Amatér
Re: [V řešení] stiznost na ovci
Všetko dôležité odznelo, šlo o nedorozumenie. Admin nijakým spôsobom nepochybil. Nabudúce dodaj k sťažnosti dôkazy.
Sťažnosť zamietnutá
Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1