I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Pravidla/Smajlos/Knedlajs

Příspěvekod Marcus » 10 zář 2018, 15:34

Demo nemám, ale řešilo to hned několik adminu takže, kdyžtak HLTV.

Prostě hráč psal: mik
Simon mu ho pustil, on mluvil o FK cizího hráče, Marcus ho zabije, protože ví, že má mluvit svojem FK a ví to z toho důvodu, že to odkoukal od ostatních adminu včetně Maxipsa. Awee dokonce mi říkal, že když hráč chce mikrofon musí ohledně FK a když řekne, že neví, kdo ho zabil už, tak ho mám zato zabít, že to se nesmí, a tak nevidím důvod proč by měl právo mluvit o cizím FK. To bych rovnou mohl psát každé kolo psát mikrofon a zkoušet každý kill co hráč dostal jestli náhodou nedostal FK.
No Smajlos mě vzal do grabu, tak jsem mu musel dát VD.

A když už hlásím tohodle admina, tak jsem si vzpomněl na situaci na kterou mi Max nedokázal odpovědět, tak se ptám tady.
Hráč měl VD a rozbil židličku, Smajlos řekl "simone zapoj si VD", já se ho zeptal proč, on mi řekl, že když ničí atrakci, tak se to může, je to staré hodně ani nevím kdy to bylo, ale tož zkusím se zeptat tady. A VD mělo ještě čas na zapojení.

Sry Knedlajsi, jako nemám demo ani k tobě, ale na HLTV to je vše a nemusím mít ani zvuk.

Knedlajs dodržuje pravidla do detailu, ale prostě když to má jít v jeho prospěch, tak už jdou pravidla bokem.
Tak Knedlajs měl VD a psal CT ať mu hodi zbraň logicky Ct mu ho hodilo pak Knedlajs střilel po ct... myslím, že umřel a odpojíl se když zjistil, že tam je ta svině Marcus co hlásí každou blbost.

1.věc blbost podle mě
2. -..-
3. Myslím, že kdybych to udělal před adminem tak přehodi automatický, kdyby ne a viděl to Knedlajs, tak by hned mu říkal co má dělat atd.

Ovšem to by už bylo těžké najít to HLTV, ale pokuď to bude nutné, tak rád si projdu jb rats z jb 6 z posledních dnů.
Marcus
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Vyřešeno] Pravidla/Smajlos/Knedlajs

od Rumcajz » 10 zář 2018, 15:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pravidla/Smajlos/Knedlajs

Příspěvekod Knedlajs » 10 zář 2018, 16:13 VIP

Ak hráč napíše do chatu "mik", môže hovoriť len o FK. Či už o svojom, alebo o nejakom inom nevyriešenom, ktorý padol na danej mape a hráči to prehliadli. Nevidím dôvod, prečo by som nemohol slušne objasniť nejaký FK, o ktorom viem, že padol. Samozrejme, ak bude daný hráč hovoriť o niečom inom, alebo bude zdržiavať hru, tak dostane kill.
A áno. Môžeš každé kolo písať "mik". Simon ale nie je povinný ti ho zapínať, a preto ak zistí, že to zneužívaš na hovadiny, tak ťa bude ignorovať. Jednoduché.

V situácii s VDčkom ide o to, ako presne situácia prebiehala, keďže to si už nenapísal. Ja vidím viac možností, ako to mohlo prebehnúť a v každej je iné riešenie.
1.) Simon bol s väzňami na atrakcii s krabicami. Prišlo VD a začalo ich ničiť => Simon ho mal poslať preč. Ak neuposlúchlo výzvu Simona, mal Simon právo si ho zapojiť.
2.) VD ničilo krabice a Simon bol niekde úplne inde => Simon nemal právo sa k nemu vôbec ozývať. VD nemalo ako vedieť, že Simon chce ísť na krabice s ostatnými, a preto si ich mohlo kľudne ničiť.

Čo sa týka mapy rats:
Jedno neschopné CT padlo z rebríka na začiatku kola a ostalo po ňom na zemi vipo. Ja som mal VD. Prišiel som k tej zbrani spolu s CT, ktoré ma strážilo. Pýtal som sa ho, či si môžem vziať tú zbraň. CT buď mlčalo alebo povedalo, že nie a začalo tú zbraň odhadzovať preč, mimo môj dosah. Ja ako poctivý väzeň, ktorý chce spraviť vzburu, som ho samozrejme nasledoval, a keď ju prestal odhadzovať, tak som chvíľu počkal, vzal si ju a zabil ho.
Následne som predviedol katastrofálny sprej (z necelého metra som nedokázal zabiť CT), tak som sa radšej rýchlo odpojil, viď. môj chat a posledné slová na mape jail_rats:
2018-09-08 20:44:23 tak to nikto neivdel. Gamesites.cz ^JailBreak #3 jail_rats
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Marcus » 10 zář 2018, 16:54

1. Aha to jsem nevěděl
2. Normalne VD si hrálo tim ze rozbijel krabice a simon byl úplne na druhe strane mapy a tam co si delal. No jsem se jen zeptal ze se mi zdálo byt divné co Smajlos udělal. Treba si to přečte a uzná ze udělal chybu.
3. Popravde jsem se sám divil ze by si tohle udělal vim ze si přisny na pravidla. Toto je moje chyba zaco se ti omlouvám ja jsem přišel na server a před tebou ležel deagl asi sis ho nevšiml a prave u něj stali 2 ct a vidim jak si psal ze něco si chceš vzít za zbraň a pak vidim jak si to vzal a střílel a ct čuměli jak sasci tak jsem si myslel ze to udelal schválně ale jak vidim ze pises cosi o AWP tak jde vidět že si fakt nevěděl o tom deaglu a ja nevěděl o AWP :shock:

e.Smajlos - Len k tej dvojke. Jedine čo si niečo takéto pamätám je to že bol simon chcel dať nejakú atrakciu so stoličkami (krabicami) bolo tam aj VD čo sa tam snažilo tie stoličky (krabice) zničiť ale simon mu povedal nech sa ide hrať inde (opustí areál kde sa nachádza simon) VD nepočúvalo a ničilo atrakciu ďalej tak teda nech si to VD zapojí a nezáleží na tom že ešte 0:00 nie je.
Marcus
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Marcus » 10 zář 2018, 17:53

Nn to byl asi někdo jiný. Simon dělal neco a VD si ničilo stoly a tys byl ct a rikal ze si ho může zapojit proto jsem se te pak ptal a psal maxoví jaktoje ale max neodpověděl. Je to už dávno tak jsem vzpomněl když jsem četl tvoje jméno a zeptal takto. Bylol to na simplu a bylo to zidlicky a ne krabice :)
Marcus
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Gustik » 11 zář 2018, 10:37 VIP

Situace s mikem je jak píše Knedlajs v příspěvku výše.

Co se VD týče, pokud se ti pouze plete (začne tam skákat, animace atp...) v atrakci (nebo dost poblíž), ve které se právě nacházíš, upozorníš jej, aby to místo opustil a případně si ho zapojíš. Pokud ale máš atrakci a on ti do ní vběhne a začne ti ji úmyslně kazit, zapojil bych si ho - asi chce hrát s vámi a ne užívat VD.
Na 1.6 mě teď žádná nenapadá, ale na GO jsou atrakce, kde VD může způsobit smrt vězňů. Když tak učiní, upozorníš jej, aby opustil areál? Pravděpodobně ne, prostě ho ihned zapojíš, vždyť zabil hráče na atrakci...

A část se zbraní byla vlastně úplně jinak, než popisuješ a bylo to v pořádku. Příště ke stížnosti přilož i demo, ať se tady nemusí polemizovat, co vlastně jak bylo.

Stížnost zamítnuta.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy