I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] PEto.

Příspěvekod 5M41L » 08 zář 2018, 16:23

Včera někdo na serveru napsal do teamchatu "bacha peto" a já jsem následně dostal kick, ikdyž jsem to já nebyl, po připojení jsem se slušně zeptal "proč jsem byl kicknut?" hráč neodpovídal, následně jsem se zeptal ještě nejméně 10x, a hráč pořád neopovída, nechápu proč nemůže normálně napsat do chatu důvod mého kicku, opravdu toto nepochopím nejspíše nikdy, a dnes, dnes jsem dal otázku "jaká je nejměnší hvězda sluneční soustavy" všechno šlo normalně a pak při další otázce PEto začal mluvit, ale vůbec nevím co řekl protože lagoval, ještě jsem mu to jasně 2x řekl do mikrofonu že laguje, pak mi dal BAN na 24 HODIN k CT, a napsal do chatu "od kdy je slunce planeta", poté jsem mu napsal že jsem řekl hvězda, napsal to také admin strapatápaní, a co myslíte že udělá admin PEto? Nejspíše by jste očekávali ověření/propátrání situace, ale to se však nedělo, hráči nebylo vůbec rozumět co říká, dal mi ban, napsal "od kdy je slunce planeta" a odpojil se ze serveru.

Děkuji.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
5M41L
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] PEto.

od Rumcajz » 08 zář 2018, 16:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: PEto.

Příspěvekod PEto » 08 zář 2018, 17:43

dodaj sem vycasovane dema

kick si dostal urcite kvoli nejake dovodu, ked dodas demo, bude to jasnejsie. k tej otazke, som to mozne zle pocul, ale z dema to bude jasnejsie. tak ci tak tam hrac napisal slnko, co nieje aj tak spravne.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod 5M41L » 08 zář 2018, 23:25

22:00 jasne slyšet že jsem řekl hvězda
23:00 laguješ tu, vůbec nevim co si řekl, kdyby si nelagoval a nebyl arogantni domluvily by jsme se v pohodě, navíc ban za toto na den není, normalne jsem uznal male pismenko protože vim ze hráč ví o co jde, ale stacilo rict at to neuznam a zrusim otázku a hraje se dál.
24:00 tady ti 5 hračů napsalo že jsem řekl hvězda
http://leteckaposta.cz/374021210
Ten kick nebudu resit, nema to smysl ikdybych ti dokazal ze si udělal chybu a já měl pravdu.

Pust si to na nonsteamu, tam jde zvuk z HLTV.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
5M41L
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Cecooo » 09 zář 2018, 00:38 VIP

Nebudem strkať nos do cudzích vecí.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod PEto » 09 zář 2018, 08:03

Ten Ban ti určite neuškodí, už mapu predtým som ťa presúval. Sám dobre vieš ako fungujú schody do neba.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

PEto.

Příspěvekod 5M41L » 09 zář 2018, 12:18

Nikomu ban neuškodí, a pak se divíte že už to hraje polovina lidí co než dřív, každého zabanuješ za každou hloupoust, ale sám nikdy chybu nepřiznáš, nikdy jsem neviděl že by si někdy přiznal chybu. Je to takový problém? A proč si chtěl vyčasovaná dema když stejně sám víš že chybu nepřiznáš a napíšeš že jsem si to určite zasloužil. A to že si mě předtím přehodil za takovou blbost kde jsem chtěl výsledek kolik to je faktorialů, ne kolik to je faktoriál, ale ty si nejspíše zase blbe slyšel ale přehoz to byl urcite opravneny a zasloužil jsem si ho viď, ty chodíš na server jen aby si banoval hrace a nasral ostatní, meníš si nicky, davas si neviditelny obrazek na steamu, dela ti to radost škodit jiným normálním inteligentním hráčům?, uspokojuje tě to?, dělá ti to dobře? Všichni si normálně přijdou zahrát, ale ty, ty přijdeš dělat problém ostatním, banovat píčoviny, kickovat za píčoviny, když nelagujes tak mluvíš namyšleně, opravdu si člověk kterýho ostatní lidi nemají rádi, si problémovější hráč než kdokoliv jiný, akorát padli práva do rukou špatnému člověku, a takhle to dopadá, dřív jsem byl rád když jsem se vůbec připojil na server protože byl furt plný, a teď? Vždycky je tam okolo 10 lidí, navíc samý děcka atd. až k večeru když lidi nemají co dělat tak si jdou zahrát a je tam maximalně 20 lidi, nedavam to za vinu jen tobě, jenom že s tímhle přistupem jakým furt pokračuješ se ten počet každým dnem snižuje, měj se hezky, užívej si banovaní a kickování ;) .
5M41L
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PEto » 09 zář 2018, 16:49

ty si normalny, inteligetny a neproblemovy hrac ? hahahha so funny

a chodim tam presne kvoli takym hracom ako si ty, aby ste tam nerobili bordel -_-
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod 5M41L » 09 zář 2018, 17:54

Nedělám žádně problémy, pouze jsem uznal malé písmenko na začátku slova, ty si blbě slyšel že jsem řekl planeta místo hvězdy, ale stejne neuznas chybu, neomluvis se, proč jenom neuznáš chybu, hraju uplně normálně jako ostatní hráči, jen ty mě máš furt vsugerovaného v hlavě jako problémového hřáče, ikdyž to už jsou 3-4 roky nazpět :!:. Ten ban nebyl zasloužený, proč to prostě nepřiznáš že si udělal chybu a přeslechl jsi se? Není to vůbec težké přeci.
5M41L
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PEto » 09 zář 2018, 22:12

Mne nerobí problém, si priznať, že som tú otázku prepocul, ale aj tak som pozeral, či tam mohla padnúť správna odpoveď na inú otázku a to sa nestalo. Nehras prvý deň ten jb a mal by si vedieť ako majú vyzerať schody do neba, keď už ich hrad.
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Gustik » 10 zář 2018, 18:47 VIP

Peto sice přeslechl otázku, ty jsi dal ale výhodu hráči, který ji neměl mít. Ban byl tedy vlastně v pořádku.

5M41L píše:hraju uplně normálně jako ostatní hráči, jen ty mě máš furt vsugerovaného v hlavě jako problémového hřáče, ikdyž to už jsou 3-4 roky nazpět

Fór dobrý...

Vyřešeno a lock, jestli chceš diskutovat, napiš mi na TS/webu.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy