• Stránka 1 z 1
lucifertraged
Dostal som nepravom ban normalne hram admin si tam len tak pride a zacne mi pisat ci som obchadzal ban ja som mu pisal ze nie lebo som dostal banchat najprv 48 hod a na druhy den zistim ze som mal premu tak som si kupil unban a mohol som pisat dalej a pan traged lucifer si dnes pride a da mi permu ban chat a druhu permu za cheaty to si samozrejme vymyslel v zivote som tu necheatoval a kedze som nemohol nijak kominikovat tak som to chcel spravit cez non steam kedze mam dip a on ma kickoval a vobec si to nechcel vysvetlit nemal som sancu nic pisat stale kick ako male dieta nebudem tu preje...t peniaze koli decku

- WARNING13
- Kolemjdoucí
lucifertraged
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: lucifertraged
zabudol som nick WARNING:ConnectionProblem
- WARNING13
- Kolemjdoucí
1) Vzor tu je asi pro srandu
2) Zašel jsem si na Pub, viděl jsem tě, věděl jsem že si měl aktivní ban na NS za obcházení banu (po nějakým banu na steamu), upozornil jsem tě na tuto skutečnost
ty si to dá se říci ignoroval a snažil se to zamluvit. Dostal si ban za obcházení banu. Poté jsi se napojoval na server z dalších NS (nebo ip whatever...), kvůli již aktivním banů a jejich obcházení jsem tě kickoval. Bany vědomně obcházíš a toto není poprvé co si to udělal. (Když si si kupoval UB, musel si vidět že máš dva bany, byli ihned pod sebou a toho by si všiml i slepý)
3) Pokud se chceš vyjádřit k banu, napiš na forum, neobcházej ban
edit: A obcházíš je zase
2) Zašel jsem si na Pub, viděl jsem tě, věděl jsem že si měl aktivní ban na NS za obcházení banu (po nějakým banu na steamu), upozornil jsem tě na tuto skutečnost
- Kód: Vybrat vše
2018-09-11 21:57:47 vedomne obchazeno banu? :). Gamesites.cz ^Public Server #1 de_inferno
2018-09-11 21:57:25 tak tu máme 2 možnosti, budto si koupis i ub na tamto, nebota druhá :)). Gamesites.cz ^Public Server #1 de_inferno
2018-09-11 21:56:11 na tom ns kde si obchazel steam ban :)). Gamesites.cz ^Public Server #1 de_inferno
2018-09-11 21:55:49 Warningu, nemáš náhodou aktivní ban? :)). Gamesites.cz ^Public Server #1 de_inferno
ty si to dá se říci ignoroval a snažil se to zamluvit. Dostal si ban za obcházení banu. Poté jsi se napojoval na server z dalších NS (nebo ip whatever...), kvůli již aktivním banů a jejich obcházení jsem tě kickoval. Bany vědomně obcházíš a toto není poprvé co si to udělal. (Když si si kupoval UB, musel si vidět že máš dva bany, byli ihned pod sebou a toho by si všiml i slepý)
3) Pokud se chceš vyjádřit k banu, napiš na forum, neobcházej ban

edit: A obcházíš je zase
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
co si prijebany alebo nevies citat nemal som ako komunikovat tak som isiel na NS aby som mohol pisat z adinom lebo som neni na GS registrovany teraz uz som a na tom NS som nehral len som mu chcel nieco napisat a mal som iba ban chat a to mozem hrat normalne len nemozem pisat chaaaaaaaapes traged a pekne zahovaras pepik este si mi neodpovedal ako si prisiel ze mam cheaty kedze ziadne nepouzivam uz si si musel nieco vymysleit ty nula ceska co a nie nemam ziadny aktivny ban mal som iba BAN chat a to som si hned kupil unban takze ako mozem mat aktivny ban retard
- WARNING13
- Kolemjdoucí
Nemáš obcházet ban ať je to za jakýmkoliv účelem, ban si tam měl, já tě na to upozornil. Máš si založit úcet na foru. K tomu obcházení banu jsi se i přiznal.
Pokud si ani neumíš přečíst reason banu a co je v závorce, tak to už hodně smutně vypovídá o tvojí inteligenci.
Pokud si ani neumíš přečíst reason banu a co je v závorce, tak to už hodně smutně vypovídá o tvojí inteligenci.
- GLaDOS

- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
a este preco by som si mal kupovat unban na NS ked na NS nehravam lol asi viem ako to bolo on mi dal ban na NS ale hravam iba steam a ty si mi dal ban na steame bez dovodu ale steam nemam zabanovany takze na nom mozem hrat ked nevies rozlisit kde mam ban ci NS alebo steam tak tu nemas co robit

- WARNING13
- Kolemjdoucí
A teď se ještě přiznáš k tomu že to bylo vědomně. Gg wp
- GLaDOS

- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
nebudem sa tu s tebou hadat pepik zaostaly napisem hlavnemu adminovy aky si kkt nemas tu co robit buzerant skurveny ja tu budem minat 4 e stale tocis o tom istom a este si sa aj ojebal pises ze si mi dal ban za obchadzanie banu takze tie cheaty si si vymyslel lebo o tom nic nepises a ty to vies ty nula ban si mi mal dat na NS nie na steam sam si povedal ze si mam kupit unban na NS ale ja ns nehram a na steame nemam ziadny aktivny ban kebyze som na NS tak ano tam mi mozes davat kolko chces permu ale nie na steame potart boze ani nevies o com pises iba sa zamotavas

- WARNING13
- Kolemjdoucí
mam ban na NS nie na steame gl hf idiot dufam ze ti skoncia prava ty nula zaostala skurvena
- WARNING13
- Kolemjdoucí
Ub zamítnut, kvůli nevhodnému chování zamykám.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1