I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] d2only/1 - admin muhehe

Příspěvekod spalovna » 12 zář 2018, 13:50

staznost na admina pod nickom - muhehe. kickuje ma. chat banuje ma.

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: muhehe
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: 360 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [opakovane nevhodny nic
[=] Zabanovany nickname: nkvd - spalovna - holokauz
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:1317794
[=] Zabanovana IP: 85.216.221.112
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

wikipedia:
nkvd -
zkráceno z ruských slov Narodnyj komissariat vnutrennich děl, zvuk Народный комиссариат внутренних дел, (česky Lidový komisariát vnitřních záležitostí) byl centrální státní orgán Sovětského svazu zabývající se vnitřní bezpečností, požární ochranou, střežením hranic a evidencí obyvatel, spravující věznice a pracovní tábory, zabývající se rozvědkou a kontrarozvědkou, který vznikl reorganizací Sjednocené státní politické správy (OGPU), existoval v letech 1934–1946 a posléze byl přejmenován na Ministerstvo vnitřních záležitostí (MVD).

spalovna -
Spalovna je technologické zařízení sloužící ke spalování odpadu. Spalovny lze rozlišit na základě toho, zda spalují odpad samostatně nebo s příměsí ušlechtilejšího paliva, podle toho, zda využívají energii uvolněnou při spalovacím procesu k výrobě tepla nebo elektrické energie, nebo podle toho, zda spalují nebezpečné, komunální, či další druhy odpadu.

slovo "holokauz" - neexistuje. je to vymyslene slovo. existuje sice slovo holokaust, ale holokauz nie.

pre istotu, aby admin vtedy hrajuci pod nickom muhehe pochopil, dal som to do cestiny, kedze je velka sanca, ze je z CR. pokial je slovak, doporucujem prve dva vyrazy dat do translatora. v opacnom pripade ak je cech, prve dva by mal pochopit, tretie slovo do nech skusi zadat translatora (pisem sice, ze dane slovo neexistuje, ale skusit to moze, uvidi, co mu to vypluje.)

cize podla toho, si nikto nemoze dat nick jednooky milos, lebo tym dehonestuje vsetkych milosov na svete, alebo krivoruky edward, pretoze, pretoze sa nahodou zijuci edward mozno aj s krivymi rukami urazi a bude z toho celosvetovy problem?

tam nejaky admin, alebo byvaly admin hra pod nickom himmler a vsetci dobre vieme, kto to bol. ale mna kickuje, serif, meni mi nick a nakoniec ma takto chat banuje...?

ziadam odstranit chat ban a ziadam ho dostranit aj so systemu.

pripadne prosim o zaslanie zoznamu s povolenymi nickmi...

dakujem

nkvd - spalovna - holokauz
spalovna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] d2only/1 - admin muhehe

od Rumcajz » 12 zář 2018, 13:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: d2only/1 - admin muhehe

Příspěvekod NafajcenyMiro » 12 zář 2018, 14:47

Nebudu jen tak někoho obviňovat a založím si případně svou stížnost podloženou důkazy.
NafajcenyMiro
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ecko » 12 zář 2018, 14:49

podivej to ze si das do nicku treba i hitlera je v urcitych mezich dovoleno ale ze si das do nicku "spalovna zidiackov" a cekas ze je vse ok mne osobne pride rasisticke,i kdyz se nemecko omluvilo celemu svetu za "holocaust" to je to samy jak kdybys sis dal do nicku "sieg hail" budes ode mne porad dokolecka banovan!Mne tvy rasisticky pohadky nezajimaji,ZMEN SI NICK a chovej se slusne na verejnem serveru a to ti rikam z pozice nezida,nekrestana a nemuslima.Tyhle nicky a jim podobne si nech do krouzku pleteni treba.Predpokladam ze jsi zmatenej kluk kterej se nechal opit rohlikem,tohle tve vyjadrovani skrze nick na servr nepatri.Zvol si treba lama to dokazu pochopit
https://imgur.com/a/GlecUXz
ecko
Drbna
Drbna

Příspěvekod spalovna » 12 zář 2018, 15:23

ecko píše:podivej to ze si das do nicku treba i hitlera je v urcitych mezich dovoleno ale ze si das do nicku "spalovna zidiackov" a cekas ze je vse ok mne osobne pride rasisticke,i kdyz se nemecko omluvilo celemu svetu za "holocaust" to je to samy jak kdybys sis dal do nicku "sieg hail" budes ode mne porad dokolecka banovan!Mne tvy rasisticky pohadky nezajimaji,ZMEN SI NICK a chovej se slusne na verejnem serveru a to ti rikam z pozice nezida,nekrestana a nemuslima.Tyhle nicky a jim podobne si nech do krouzku pleteni treba.Predpokladam ze jsi zmatenej kluk kterej se nechal opit rohlikem,tohle tve vyjadrovani skrze nick na servr nepatri.Zvol si treba lama to dokazu pochopit
https://imgur.com/a/GlecUXz

o tom, co je rasisticke, moze rozhodnut az sud, nie ty.

v koncentracnych taboroch boli do istej miery (nie vsetci) spalovani zidia. cize, bola tam spalovna zidov (spalovna zidacikov, spalovna zidakov) - nazvi si to ako chces.

ked pomenujem fakt, co je na tom prosim ta rasisticke?

mna nemecko - nezaujima.

ohladom holokaustu sa mozes obratit na vtedajsi nemecky lud.

nemozem za to, ze mas menej rokov ako moj steam, takze na tvojom mieste by som a hlavne ohladom trestneho prava a rasizmu radsej pomlcal.

https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/turkey/11373115/Amal-Clooneys-latest-case-Why-Turkey-wont-talk-about-the-Armenian-genocide.html

ŽIDIA NEUMRELI V KONCENTRÁKOCH, JE TO LOŽ - Tento provokatívny titulok je podľa rozhodnutia Európskeho súdu pre ľudské práva (ESĽP) oddnes legálny, ak zaznie bez konotácii poškodiť židovskú vieru alebo etnikum v rámci debaty o miere genocídy počas druhej svetovej vojny.

ESĽP väčšinou hlasov 10:7 totiž v podobnom duchu rozhodol, že je popieraním slobody slova, ak je niekto (konkrétne turecký politik) odsúdený za tvrdenie, že arménska genocída bola klamstvom.

Rovnaký postoj však musí odteraz ESĽP zaujať v ľubovoľnom prípade, kde ide len o diskusiu bez politických a iných motívov. V opačnom prípade by rozsudok o legálnosti popierania arménskej genocídy nemal zmysel. Z toho dôvodu popierači holokaustu majú odteraz dvere v Európe otvorené, hoci im podľa európskych zákonov doteraz hrozil nepodmienečný trest

Rozsudok je záväzný pre všetky krajiny Rady Európy, teda aj pre Slovensko (v tomto pripade aj CR)

co to znamena - podla ESLP (europskeho sudu pre ludske prava) si ja mozem veselo vypisovat, ze nebol holokaust, spalovna zidacikov, zidov alebo si popierat hocijaky holokaust. jednoducho si napisem a koniec.

nic tym podla ESLP neporusujem. ESLP je totizto najvyssia a konecna instancia co sa tyka sudov.

ja si do nicku mozem napisat aj - "Na stráž!"

vies ako rozhodne kazdy sud - v tomto pripade najvyssi sud? (a neskor aj ESLP)
takto: https://www.youtube.com/watch?v=ZFmPSVke_Bg

ty sa trestnemu pravu a rasizmu rozumies tak, ako ja kozmickym letom

ziadam o odstranenie banu, ziadam o odstranenie banu zo systemu.

najskor si nastuduj trestne pravo a potom tu nieco vypisuj o rasizme a podobnych nezmysloch.

na takom sude by si skoncil tak, ze by si musel platit druhej strane mozno az do takej miery, ze by si skoncil na ulici s holou ritou...

dakujem

spalovna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ecko » 12 zář 2018, 15:25

stejne to nema co delat na verejnym servri,zmen si nick
ecko
Drbna
Drbna

Příspěvekod spalovna » 12 zář 2018, 15:38

ecko píše:stejne to nema co delat na verejnym servri,zmen si nick

dosli ti argumenty z mojho predchadzajuceho prispevku a nastalo ticho.

nastuduj si trestne pravo a potom mi argumentuj

nickom "spalovna zidacikov" - neporusujem ziadny zakon platny v EU. kedze zakony EU maju normativny charakter. cize su nad zakonmi ci uz SR alebo CR. a ci uz take alebo onake neporusujem.

nickom "nkvd - spalovna - holokauz" - neporusujem uz duplom nic.

slovo holokauz - neexistuje.

v tomto pripade potlacujes moje ludske prava dat si lubovolny nick.

v pravidlach GS nie je uvedeny takzvany blacklist nickov, ktore su zakazane.

ja nemam ani nick himmler, hitler, heydrich a podobne.
mna hitler, nacisticke nemecko, alebo vtedajsia tretia risa, rasizmus a podobne -> nezaujimaju.

ja len ziadam o zmazanie banu ako takeho a zmazanie banu zo systemu.

ziadam tvojho "nadriadeneho" admina, ktory ludovo povedane "nad tebou" aby si ma prestal ziadat o zmenu nicku.

dakujem

spalovna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod spalovna » 12 zář 2018, 16:27

dufam, ze moj uz posledny post k tomuto: preco mi menis nick na lama? aj toto mas v "popise prace"?

mne osobne to az tak nevadi, ze mi zvolis taky nick, ale to je tvojou naplnou? na toto mas mat tie vysnene prava?

ak si na iste veci nedospel, ak iste veci nezvladas, aj nic je urobis lepsie ako mi tu menit nick...
spalovna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ecko » 12 zář 2018, 16:44

vyckej si na verdikt treba se oba poucime.co je na gs dovoleno a co ne.Ohlende racizmu,nebo ohledne nicku spalova zidu,atp.
ecko
Drbna
Drbna

Příspěvekod spalovna » 12 zář 2018, 16:52

ecko píše:vyckej si na verdikt treba se oba poucime.co je na gs dovoleno a co ne.Ohlende racizmu,nebo ohledne nicku spalova zidu,atp.

bohuzial, musim dat este jeden prispevok.

o tom uz je rozhodnute na europskom sude pre ludske prava, co sa moze a co nie. a ma to aj pre CR normativny charakter.

ban bol na nick "nkvd - spalovna - holokauz"

ty si uz nepamatas, co si banoval?
spalovna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Fabie » 12 zář 2018, 18:17

Server není Slovenská Republika, ale jednoduše server, který financuje Gamesites.
Pokud tam budou hrát hráči, kteří hodlají, třeba svým nickem, urážet ostatní hráče, i admin je hráč, hodnota serveru klesne, díky nízké aktivitě, na nižší herní úroveň a Gamesites přijde o další hráče, což je velice nepříjemné.

Server má svá pravidla a nejsou nijak složitá, přeci nemůžete urážet ostatní hráče historickou událostí/neudálostí, která stejně ponižuje, nebo uráží lidské etnikum.

Dále máte respektovat admina, který se k Vám jistě nechoval hrubě, měl jste si změnit nick, což jste sice udělal, ale na jiný nežádoucí nick. Obávám se, že by jste se měl nad sebou zamyslet, ať vedení Gamesites rozhodne jakkoliv, takto se slušný člověk rozhodně nechová.

Fábie.
Fabie
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod spalovna » 12 zář 2018, 20:40

Fabie píše:Server není Slovenská Republika, ale jednoduše server, který financuje Gamesites.
Pokud tam budou hrát hráči, kteří hodlají, třeba svým nickem, urážet ostatní hráče, i admin je hráč, hodnota serveru klesne, díky nízké aktivitě, na nižší herní úroveň a Gamesites přijde o další hráče, což je velice nepříjemné.

Server má svá pravidla a nejsou nijak složitá, přeci nemůžete urážet ostatní hráče historickou událostí/neudálostí, která stejně ponižuje, nebo uráží lidské etnikum.

Dále máte respektovat admina, který se k Vám jistě nechoval hrubě, měl jste si změnit nick, což jste sice udělal, ale na jiný nežádoucí nick. Obávám se, že by jste se měl nad sebou zamyslet, ať vedení Gamesites rozhodne jakkoliv, takto se slušný člověk rozhodně nechová.

Fábie.

bohuzial si nepochopil, co som pisal. napisal som, ze je tu este vyssia instancia ako SR alebo CR, ziadna SR... vobec si nemyslim a ani to nikde nepisem, odkial to mas? preco mi to vkladas nieco ako keby som to napisal? preco si vymyslas? si akademik, zrejme malo skuseny, ako vidim...

Fabie píše:Pokud tam budou hrát hráči, kteří hodlají, třeba svým nickem, urážet ostatní hráče, i admin je hráč, hodnota serveru klesne, díky nízké aktivitě, na nižší herní úroveň a Gamesites přijde o další hráče, což je velice nepříjemné.

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=search&game=cstrike&st=player&q=spalovna+deti

mozes riesit - mas priklad...nemam cas riesit ostatne nahodne vybrate nicky...

ukaz mi akademik, kde ma GS blacklist na nicky, aky nick mozem alebo nemozem pouzivat...mas tam pravidla, ukaz ich...
https://www.gamesites.cz/server/565-dust2-only-1

historiu sem prosim ta neplet, lebo to boli nemci, ktori nas skoro, a nechybalo vela, boli vyhladili, alebo by sme robili v nadhernych stavbach zvane nemecke nacisticke koncentracne tabory...

neviem ako ty, ale ja mam nie len vypis ale aj odpis z registra trestov cisty, takze tak...

mam na teba otazku, preco mi admin menil nick na lama a podobne a ked sa zbadal, tak mi ho dal na gamesites...

este raz, aj pre teba, aby si to pochopil, slova v nicku ako nkvd a spalovna su vysvetlene vyssie...slovo holokauz - neexistuje...

rozumieme sa? - neexistuje...zober si slovnik a skus ho najst...

ja tu nikoho nenabadam k niecomu/nicomu, to su len tvoje vykonstruovane "slova"...

nic o tom nevies, tak preco sa zapajas? chces byt niecim zaujimavy? alebo co? mozes mi to vysvetlit?

zaujimave, ze na servri d2/1 som dnes hral pod tymto nickom a admini tusim (neviem, ci uvediem ich presne mena) jabko a punko si tam riesili svoje veci a hralo sa bez problemov...uplne bez problemov...

to vies, ty ked budes admin v 16tich ci kolko mas rokov (tolko ma mozno moj steam...) tak zrejme budes citit tu neuveritelnu silu admin. prav...a budes sa este viac zapajat tam, kde si ale ze, uplne irrelevantny...

specialne pre teba mam jeden taky citat: nikto nie je taky velky, aby sa do truhly nezmestil...

dakujem

spalovna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Gustik » 13 zář 2018, 03:38 VIP

Nick, kvůli kterému byl hráč zabanovan, mi nepřijde nijak hrozný...

Nicméně mě především zajímá, proč admin nedodržel stanovené postupy a dal hráči ban na chat za opakovaný nevhodný nick na 6 hodin?! Co to mělo vlastně za smysl???
To, že se hráč na serveru chová jako hovado a nadávky jsou na denním pořádku už je věc druha...

A už tady nepište další blbosti, chci zde vidět pouze odpověď od ecka.

Fabie asi potřebuje opět pár věcí zopakovat a tak mě kontaktuje co nejdříve na TS.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod ecko » 13 zář 2018, 04:03

Uz je to po treti co tenhle hrac hral na servri s nickem "spalovna zidu",v minulosti jsem mu zmenil nick nekolikrat,ted dostal ban
Prominte za opozdenou reakci vecer mi odesla grafika
ecko
Drbna
Drbna

Příspěvekod spalovna » 13 zář 2018, 14:18

ahoj - ecko

v PM mas navrh - bud to urovname, alebo sa mozme natahovat...

otazka je na teba, ci to budes platit ak prehras, lebo prehras...kludne na mna podaj hocico, ze som , budem sa branit...

mozes to ukoncit...ak nie budem to posielat vyssie, mozno ma sice dwandy posle do pici, mozno nie...

tak, ci tak ma udal nejaky idiot crew, ktory ziada o admin prava, poslali ho do pici, slusne povedane, pretoze tiez nadaval na servri...a teraz ziada admin prava...hhh

takze tak...

podla seba sudim teba - ci naopak?
spalovna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Walton » 13 zář 2018, 16:17

to je v riti toto ..kreten sa do krvi bude hadat aby mohol mat nick spalovna zidov to je neskutocne :D uz by ten svet mohol skoncit

ecko si skvely admin
Walton
Amatér
Amatér

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy