• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] viktor jb1
1. Popis situace - (nova mapa) Cas na vyber CT, Som CT a zacnem si robit robit lubovolne SGS, admin viktor ma hodi o zem s reasnom "je mi to jedno", nasledovne dalsie kolo (HVD) ma hodi ozem znova. (Nejkom som nesiel za T, nikoho som nezabil pocas HVD nijako som sa nezvyhodnoval s tym SGS, proste som si robil for fun lebo bol vyber CT.
2. Důkazy - Pokial admin nebude suhlasit dodam vycasovane HLTV
2. Důkazy - Pokial admin nebude suhlasit dodam vycasovane HLTV

-
L0GiC1337 - Sponzor
[Vyřešeno] viktor jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: viktor jb1
Samozřejmě počkáme na vyjádření admina, nicméně jsem zvědav, jak dodáš vyčasované HLTV, když se natáčí až od prvního kola po HVD. Pokud tedy nějaké demo máš, dodej ho sem rovnou.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [V řešení] viktor jb1
Aha, tak na to som prišiel až teraz že hltv začína od prvého Kola. Každopádne chcem počkať na vyjadrenie admin a keď bude popierať co sa stalo, tak si demo zoženiem od nejakého hráča a dokážem že nie len pochybyl ale aj klamal. Dik

-
L0GiC1337 - Sponzor
Bylo kolo pro výběr CT a já vylezl ven ze zbrojky, L0gic z ničeho nic kolem mě proletěl nějakým tím sgs či co to je (nehraji už tak aktivně 1.6 a nevěděl že to může) velkou rychlostí, tak jsem ho hodil o zem, protože jsem reagoval na ten rychlý speed. Ptal jsem mě, za co slay, že dělal sgs nebo tak něco. Já odpověděl že je lulda a že mi to je jedno a dostal ten druhý hod o zem při HVD (Bohužel, když někdo je za cheatera, nemůže se divit tomuto..). Potom jsem už ti nic neudělal, hrál dál. Když jsem zjistil jak to je, neomluvil se ti, chvíli jsem hrál dál a pak úplně odpojil. Tušil jsem, že dojdeš na ten web si postěžovat. Já se ti tady tedy omlouvám za 2 zbytečně graby o zem za to sgs či co to je..
Doufám, že sis udělal dobře u toho trapný cheater, i když to sgs či co to je, je povolené..
Edit: V čem jsem lhal?
Edit2: Před 1. grabem jsem ani nevěděl, kdo je u CT a když jsem viděl v grabmenu nick a tam l0gic (kvalitní značka), reagoval jsem tím 2. grabem se slovy v chatu, jak jsem napsal.
Doufám, že sis udělal dobře u toho trapný cheater, i když to sgs či co to je, je povolené..
Edit: V čem jsem lhal?

Edit2: Před 1. grabem jsem ani nevěděl, kdo je u CT a když jsem viděl v grabmenu nick a tam l0gic (kvalitní značka), reagoval jsem tím 2. grabem se slovy v chatu, jak jsem napsal.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Admin pochybil a neměl tě za to trestat. Omluvu tady od něj máš.
Příště ví, co a jak, případně se raději zeptá.
Vyřešeno.
Příště ví, co a jak, případně se raději zeptá.
Vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1