Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] JailBreak S3Star

Příspěvekod S3star » 03 zář 2018, 13:25

nick ve hře: S3Star

Nick na fóru: S3star

Ahoj, rád bych požádal o admin práva na Jailbreak

Odkaz na profil: s3star-u53349.html

Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:0:102910918

HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1816

Něco o mě: Jmenuji se Pavel je mi 16 let pocházím z Jižních Čech a chodím na Veřejnoprávní Školu rád hraji jailbreak ve volném čase. Rád chodím z kamarády ven a jezdím na motorce yamaha yzf 125r.

Proč chci admin : První věci chci být admin abch nemusel psat furt npř tacovi a ostatním adminum každý den až jdou na JB že tam je někdo npř kdo davá FK má SH a tak podobně můžete si ověřit u taca že mu píšu každý den. A druhá věc je že Hrači na JB často dávají Free Killy, Bezdůvodné Vote,a dozorci nemají mikrofony a tomu bych chtěl tak nějak zabránit. Jailbreak hraju skoro každý den. Když zrovna na Jailbreaku není admin tak zkouším pomáhat když někdo nadává tak ho upozorním "napíšu do chatu až klidní slovník".

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal jsem Ban za to že jsem blbě řekl příkaz a neuvědomil jsem si to a dal jsem MFK vím když jsem se koukl na demo tak jsem souhlasil s Banem k Ct.

Counter Strike 1.6 jsem začal hrát asi v 9 letech a od 10 hraji na Jaibreaku. Tehdy jsem hrál na neoriginálním Counter Strike 1.6. V této době jsem nevěděl co je jailbreak tak jsme to začal hrát dost mě to bavilo tak pak jsem si vydělal na VIP a pořídil jsem ho. Myslím že ban tam žádný nebyl. Každopádně bych chtěl pomáhat hráčům v nouzi. Předem děkuji za odpověď
a přeji krásný den. Dříve jsem byl v akademii Než jsem musel přestat hrát kvůli přímačkám na školu atd. HODINY UŽ JSEM NAHRÁL
DĚKUJI ZA PŘEČTENÍ A PŘEJI HEZKÝ DEN
S3STAR
Pomáhat a Chránit
S3star
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] JailBreak S3Star

od Rumcajz » 03 zář 2018, 13:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak S3Star

Příspěvekod S3star » 04 zář 2018, 19:04

S3star píše:nick ve hře: S3Star

Nick na fóru: [b]S3star

Ahoj, rád bych požádal o admin práva na Jailbreak [/b]

Odkaz na profil: s3star-u53349.html

Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:0:102910918

HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1816

Něco o mě: Jmenuji se Pavel je mi 16 let pocházím z Jižních Čech a chodím na Veřejnoprávní Školu rád hraji jailbreak ve volném čase. Rád chodím z kamarády ven a jezdím na motorce yamaha yzf 125r.

Proč chci admin : První věci chci být admin abch nemusel psat furt npř tacovi a ostatním adminum každý den až jdou na JB že tam je někdo npř kdo davá FK má SH a tak podobně můžete si ověřit u taca že mu píšu každý den. A druhá věc je že Hrači na JB často dávají Free Killy, Bezdůvodné Vote,a dozorci nemají mikrofony a tomu bych chtěl tak nějak zabránit. Jailbreak hraju skoro každý den. Když zrovna na Jailbreaku není admin tak zkouším pomáhat když někdo nadává tak ho upozorním "napíšu do chatu až klidní slovník".

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal jsem Ban za to že jsem blbě řekl příkaz a neuvědomil jsem si to a dal jsem MFK vím když jsem se koukl na demo tak jsem souhlasil s Banem k Ct.

Counter Strike 1.6 jsem začal hrát asi v 9 letech a od 10 hraji na Jaibreaku. Tehdy jsem hrál na neoriginálním Counter Strike 1.6. V této době jsem nevěděl co je jailbreak tak jsme to začal hrát dost mě to bavilo tak pak jsem si vydělal na VIP a pořídil jsem ho. Myslím že ban tam žádný nebyl. Každopádně bych chtěl pomáhat hráčům v nouzi. Předem děkuji za odpověď
a přeji krásný den. Dříve jsem byl v akademii Než jsem musel přestat hrát kvůli přímačkám na školu atd. HODINY UŽ JSEM NAHRÁL [/b] DĚKUJI ZA PŘEČTENÍ A PŘEJI HEZKÝ DEN
S3STAR
Pomáhat a Chránit
S3star
Amatér
Amatér

Příspěvekod Hawkeye » 04 zář 2018, 20:07 VIP

Hawkeye
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod S3star » 10 zář 2018, 18:47

již je tomu týden, a stále se mi k tomuto nikdo nevyjádřil, tak doufám že jste na mě nezapomněli ?
S3STAR
Pomáhat a Chránit
S3star
Amatér
Amatér

Příspěvekod Gustik » 14 zář 2018, 03:23 VIP

Nezapomněli, jen nebyl čas se vyjádřit. S Knedlajsem jsem se bavil a chce to dle mého ještě čas. Dělej co máš = nahlašuj a šanci dostaneš.

Zamítnuto.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Nábory Adminů