• Stránka 1 z 1
[V] Twixo ban 240min
Odkaz na Steam profil admina: nemám, ale ví, že sem budu psát, ani mi nechtěl dát heslo na ts, aby jsme to vyřešili tam a nepsali tu zbytečnosti..
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Takže byl jsem simon, dal jsem přikaz "po otevření cel půjdete v čupe na čára budete doplnovat blize ke stredu (nevim ted presne, jestli jsem rikal doplnovani, ale to není podstatne), máte zakázáno čupet, skákat boxovat.. [otevřel jsem cely].. to znamená. že měli jít v čupe na čáru..
Twixo dobehl na caru, já mu dal oprávněný kill a on mi dal slay a ban na 240minut za Freekill.
Ano, o jeho rozhodnutí bych nepochyboval, kdyby už šli v čupě na čáru a já jako simon bych řekl, "máte zakázáno čupet, skákat boxovat" to by museli vstát a doběhnout na čáru..
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: myslím, že není třeba, protože mám demo, kde stejně můj příkaz není slyšet, [na požádání mohu doložit..]
Děkuji předem za vyřešení Tomík
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Takže byl jsem simon, dal jsem přikaz "po otevření cel půjdete v čupe na čára budete doplnovat blize ke stredu (nevim ted presne, jestli jsem rikal doplnovani, ale to není podstatne), máte zakázáno čupet, skákat boxovat.. [otevřel jsem cely].. to znamená. že měli jít v čupe na čáru..
Twixo dobehl na caru, já mu dal oprávněný kill a on mi dal slay a ban na 240minut za Freekill.
Ano, o jeho rozhodnutí bych nepochyboval, kdyby už šli v čupě na čáru a já jako simon bych řekl, "máte zakázáno čupet, skákat boxovat" to by museli vstát a doběhnout na čáru..
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: myslím, že není třeba, protože mám demo, kde stejně můj příkaz není slyšet, [na požádání mohu doložit..]
Děkuji předem za vyřešení Tomík
-
0nnE - Kolemjdoucí
[V] Twixo ban 240min
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Twixo ban 240min
čau,
"po otvorení ciel v čupe na čiaru", otvoril si cely, išli sme v čupe, keď sme plnili príkaz (čiže šli v čupe na čiaru), tak si dal zákazy čupieť, skákať a boxovať, takže som to dobehol na čiaru a potom si ma zabil. Po grabe si sa somnou hádal a nechcel si počúvať a rešpektovať moje slovo
Keby sa nehádaš a necháš sa poučiť, budeš bez banu... Ďalšie kolo dostal celý server kompletné poučenie ohľadom tejto situácii.
"po otvorení ciel v čupe na čiaru", otvoril si cely, išli sme v čupe, keď sme plnili príkaz (čiže šli v čupe na čiaru), tak si dal zákazy čupieť, skákať a boxovať, takže som to dobehol na čiaru a potom si ma zabil. Po grabe si sa somnou hádal a nechcel si počúvať a rešpektovať moje slovo

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Už se mi stalo několikrát, že jsem missclickem otevřel cely před mouse5, takže jestli kvůli tomu, co jsem "otevřel cely" missclickem při mluvení, tak mám ban oprávněně a není co řešit. Já byl přesvědčenej o tom, že jsem řekl "po otevření cel půjdete v čupe na čáru, máte zakázáno čupet skákat boxovat" a pak až jsem otevřel cely.
Každopádně jak už jsem říkal, pokud jsem při tom co jsem mluvil, "otevřel" cely, není co řešit a ban mi nech. Na tom demu to stejně poznat není. Protože jsem otočenej na žebřík a "simonuju"
Každopádně jak už jsem říkal, pokud jsem při tom co jsem mluvil, "otevřel" cely, není co řešit a ban mi nech. Na tom demu to stejně poznat není. Protože jsem otočenej na žebřík a "simonuju"
-
0nnE - Kolemjdoucí
Vem si to tak Twixo, že kdybych si byl vědom, že mám otevřené cely, rozhodně bych se s tebou nehádal, protože bys měl pravdu.
Ale já byl pořád v tom, že až když jsem dořekl, ten příkaz jsem otevřel cely.. No to už je asi jedno, stejně mi ban zůstane.
Ale já byl pořád v tom, že až když jsem dořekl, ten příkaz jsem otevřel cely.. No to už je asi jedno, stejně mi ban zůstane.
-
0nnE - Kolemjdoucí
0nnE píše:Vem si to tak Twixo, že kdybych si byl vědom, že mám otevřené cely, rozhodně bych se s tebou nehádal, protože bys měl pravdu.
Stále platí to čo som povedal, keby ma necháš ti to vysvetliť a nehovoríš si tvoje, tak by si si to mohol uvedomiť... Za ban si môžeš sám. A zbytočne sa už nevyjadruj.

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Jak sám píšeš, mohl jsi otevřít cely, aniž by sis toho všiml... Twixo tě upozornil na FK s ty sis stál za svým, proto si dostal ban. Nemáme demo, kde jde slyšet co říkáš, tak budeme věřit adminovi.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1