• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Poland / JB 1
1. Admin Poland dal prikaz : Na moje slovičko "štart" pôjdete do boxu k zadnej stene . Zahrame si na simona simon hovorí ,, Všetky zákazy a prikazy platia." (otvoril cely ) a povedal "štart" . Žiaden hráč nešiel do boxu , potom povedal , že ste mali isť do boxu . Hráči sa odlepili od steny a išili do boxu (dávno po prikaze) ale 3 hráči ostali na stene ich zabil . Adminovi som napisal , že nadržuje (lebo hráči splnili neskoro jeho prikaz = kill (oni kill nedostali) hráči , ktoŕy vôbec nesplnili prikaz kill dostali.) Admin mi povedal , že to je jedno lebo teraz da prikaz , pri ktorom ajtak všeci zomru (nemal 100% istotu). Povedal podte za mnou (hrál sa simon). Hráči išli za ním , každý dostal kill. Počas PP som sa snažil opytať admina , že prečo ich nezabil všetkých ( tých , ktorý príkaz nesplnili a tých , ktorý príkaz splnili). Admin povedal , že ich chcel nechať žiť . (Ale potom mal nechať žiť aj tých , ktorý príkaz nesplnili, kedže oni ten príkaz splnili neskoro). Na moju stanu sa pridal aj hráč Kryptofašista . Potom som napisal do team chatu , že podla mňa nadržoval . Admin ma prehodil od CT. Opakovane som mu písal prečo ma prehodil . Neodpovedal .
2. Demo sa mi neuložilo (prepáčte ale mam s tým už dlhší problem , že sa mi dema neukladaju), keď treba dodam tu vyčasovane HLTV
P.S.-S adminmi som sa snažil vychádzať po dobrom . Ale tu prítomný admin ma vytočil . Keďže mi ani nenapisal za čo ma prehodil . Ani mi poriadne nevysvetlil situaciu.
Fetak
2. Demo sa mi neuložilo (prepáčte ale mam s tým už dlhší problem , že sa mi dema neukladaju), keď treba dodam tu vyčasovane HLTV
P.S.-S adminmi som sa snažil vychádzať po dobrom . Ale tu prítomný admin ma vytočil . Keďže mi ani nenapisal za čo ma prehodil . Ani mi poriadne nevysvetlil situaciu.
Fetak

-
Fetak69 - Pokročilý
[Zamietnuté]Poland / JB 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Poland / JB 1
Překrucuješ to. Žádný hráč nesplnil příkaz, tak nevím, co tu píšeš o tom, že ho někdo splnil. Řekl jsem jim, že by měli všichni umřít, ale nezabil jsem je. Pokud si neslyšel, tak jsem žádal CT o nevýhody. Čili jsem skupině, co příkaz splnila, ale pozdě, chtěl dát nevýhodu. Pak umřeli, když opět neposlouchali a více nevýhod jsem dávat nechtěl.
Ty si dostal přehoz, jelikož si pořád mluvil do Simona, i když jsem vás upozorňoval ať nemluvíte + si pořád mlel o tom, že bys je zabil, přesto že jsem dával nevýhody. Wp.
Ty si dostal přehoz, jelikož si pořád mluvil do Simona, i když jsem vás upozorňoval ať nemluvíte + si pořád mlel o tom, že bys je zabil, přesto že jsem dával nevýhody. Wp.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: Poland / JB 1
Podľa slov Admina bol prehoz oprávnený.
Čo sa týka hráčov, ktorí neplnia príkazy, tak osobne som za to, že by mali z fleku dostať kill. Nevýhody sú trápne. (To je môj kódex, to si nevšímajte.) Ale budiž.
Sťažnosť zamietnutá.
Čo sa týka hráčov, ktorí neplnia príkazy, tak osobne som za to, že by mali z fleku dostať kill. Nevýhody sú trápne. (To je môj kódex, to si nevšímajte.) Ale budiž.
Sťažnosť zamietnutá.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1