• Stránka 1 z 1
[Z] Sasky |Jailbreak
Nick na serveru:○Sasky○
SID: STEAM_1:0:165909987
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=72767
Bany, které jsem dostal: Za celú dobu hrania som dostal 4 bany.
1. Neschopnosť simona
2. Nadržovanie
3. FK
4. PP
Něco o mně: Ahoj, volám sa Peter a bývam v Malej dedine v Trnavskom kraji. Chodím na SŠ Elektrotechnickú v Piešťanoch kde trávim (zbytočne) veľa času. Snažím sa vychádzať s ľuďmi okolo seba ale aj na serveroch čo najlepšie aj keď to nie vždy ide.
Mojimi záľubami sú hry,šport a zábava.
Proč právě já: Hrával som vaše servery skoro od začiatku avšak na účte ktorý mi bol odcudzený. Som na serveroch dosť aktívny a smažím sa o to aby som nerobil chyby, ktoré som v minulosti spravil.
Teda učím sa z vlastných chýb a keď sa ma niekto na niečo snaží upozorniť tak sa s nim o tom porozprávam.
Vadia mi hráči ktorý zámerne porušujú pravidlá. Rád by som sa staral o poriadok na serveroch.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO Som hrával už na spomínanom odcudzenom účte.
Moja aktualna hodnosť je Gold III.
SID: STEAM_1:0:165909987
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=72767
Bany, které jsem dostal: Za celú dobu hrania som dostal 4 bany.
1. Neschopnosť simona
2. Nadržovanie
3. FK
4. PP
Něco o mně: Ahoj, volám sa Peter a bývam v Malej dedine v Trnavskom kraji. Chodím na SŠ Elektrotechnickú v Piešťanoch kde trávim (zbytočne) veľa času. Snažím sa vychádzať s ľuďmi okolo seba ale aj na serveroch čo najlepšie aj keď to nie vždy ide.
Mojimi záľubami sú hry,šport a zábava.
Proč právě já: Hrával som vaše servery skoro od začiatku avšak na účte ktorý mi bol odcudzený. Som na serveroch dosť aktívny a smažím sa o to aby som nerobil chyby, ktoré som v minulosti spravil.
Teda učím sa z vlastných chýb a keď sa ma niekto na niečo snaží upozorniť tak sa s nim o tom porozprávam.
Vadia mi hráči ktorý zámerne porušujú pravidlá. Rád by som sa staral o poriadok na serveroch.
Zkušenosti s CS:GO: CS:GO Som hrával už na spomínanom odcudzenom účte.
Moja aktualna hodnosť je Gold III.
-
Sasky - Pokročilý
[Z] Sasky |Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sasky |Jailbreak
- Nesplnil si podmínky
- Neustále spamuješ v chatu
Požádal sis o akademika, žádost není ještě ani vyřízená a už si žádáš o admina?
2018-08-31 18:42:00 bitches. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_summer_jail_v2
2018-08-31 17:56:55 buzerant ušatý. Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_arctic_jail_v2
2018-08-27 19:27:16 tak sku.rvany biscuit. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_summer_jail_v2
2018-08-27 19:24:49 sku.rveny biscuit. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_summer_jail_v2
2018-08-27 19:23:45 sku.rveny biscuit. Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_summer_jail_v2
Takhle se jako admin vyjadřovat nemůžeš.
Projdi si akademií, zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
Re: [Z] Sasky |Jailbreak
No nič pojdem si tú akadémiu 

-
Sasky - Pokročilý
Tomuto hráčovi bych absolutně nedával nějaká práva, neustále provokuje v chatu a snaží se najít jakoukoliv chybu, za kterou by mohl někoho nahlásit. Po tom co nějakou chybu najde, se chvástá tím, jak mu to pomůže dostat se do ATeamu a ať se dotyčný těší na dlouhý ban..
- HanzJ
- Kolemjdoucí
Pobavil si ma
Je pravda že od začiatku asi prvé 2 nahlásenia som hľadal ale potom to už išlo samo
Neviem kde si zobral to že sa chválim, že sa dostanem do A-Teamu ale ako si si mohol pozrieť tak mám podanú prihlášku na akademika a myslím si že Only urobil správnu vec že ma tam poslal.
A vymýšľať si tu príbehy je od veci....

Je pravda že od začiatku asi prvé 2 nahlásenia som hľadal ale potom to už išlo samo

Neviem kde si zobral to že sa chválim, že sa dostanem do A-Teamu ale ako si si mohol pozrieť tak mám podanú prihlášku na akademika a myslím si že Only urobil správnu vec že ma tam poslal.
A vymýšľať si tu príbehy je od veci....
-
Sasky - Pokročilý
• Stránka 1 z 1