• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o Admina na Surf Combat
Nick na serveru: .ecko /eeečko/
SID: STEAM_0:1:427554697
Sekce, na které chci práva: Surf Combat
Věk: 15 let
Bany: Žádné jedině kick za AFK
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... layer=7026
Něco o mně: [color=#000000Jmenuji se Šimon sem v 9.ročníku na základce je mi 15 a bydlím v Praze. Rád hraju CS:GO a mám Supreme na matchmakingu a supreme na wingmanovi. Také rád běhám, jezdím na kole a programuju.[/color]
Proč právě já: Zjistil sem že admini na Combat Surfu mají spoustu práce někde jinde skoro se tam neobjevují a já tam trávím celkem dost času.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno přes 5200 hodin akorát na svém mainu kde mám Griefing Ban který už skončil ale to csgo sem tam prodal a koupil si tohle Rank: Supreme i na wingmanovi.
Zkušenosti s Admin právy: Kdysi sem byl Admin na vašem konkurečním serveru jménem GamingPark.eu ale byl nakonec zrušen tím pádem byla zrušena i moje funkce HLSA (HLSA= Hlavní Server Admin).
Děkuji za každou odpověď.
SID: STEAM_0:1:427554697
Sekce, na které chci práva: Surf Combat
Věk: 15 let
Bany: Žádné jedině kick za AFK
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... layer=7026
Něco o mně: [color=#000000Jmenuji se Šimon sem v 9.ročníku na základce je mi 15 a bydlím v Praze. Rád hraju CS:GO a mám Supreme na matchmakingu a supreme na wingmanovi. Také rád běhám, jezdím na kole a programuju.[/color]
Proč právě já: Zjistil sem že admini na Combat Surfu mají spoustu práce někde jinde skoro se tam neobjevují a já tam trávím celkem dost času.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno přes 5200 hodin akorát na svém mainu kde mám Griefing Ban který už skončil ale to csgo sem tam prodal a koupil si tohle Rank: Supreme i na wingmanovi.
Zkušenosti s Admin právy: Kdysi sem byl Admin na vašem konkurečním serveru jménem GamingPark.eu ale byl nakonec zrušen tím pádem byla zrušena i moje funkce HLSA (HLSA= Hlavní Server Admin).
Děkuji za každou odpověď.
-
eckoskos - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o Admina na Surf Combat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admina na Surf Combat
Omlouvám se za ten bbcode co je špatně.
-
eckoskos - Kolemjdoucí
Re: Žádost o Admina na Surf Combat
Bohužel se nemůžeš chovat jak hovado a být admin.
Až to napravíš a nebudeš mít v tvém chatu bambilion nadávek, můžeš si požádat o práva znovu.
Zamítnuto.
Až to napravíš a nebudeš mít v tvém chatu bambilion nadávek, můžeš si požádat o práva znovu.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1