• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o práva - komunitní servery JailBreak
Dobrý den,
Ahoj, Jmenuji se *Venan* a chci požádat o práva na serverech JB
Na forum si dávám přezdívku Venanko (ucp.php )
Je mi 17 let a chodím do 3. ročkíku na střední škole
Na steamu používám rovněž přezdívku venanko (STEAM_0:1:179542500)
Moje úžasné Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=3572
Nějaké bany nebo prohřešky : Kromě dání mutu na asi 10 minut za spam... což je asi rok staré, a pak ještě ban na 1 hodinu k CT tam nic nemám , to bylo na začátcích mé kariéry. Teď jsem hodný jako beránek , učím se a zdokonaluji si své vědomosti o JB serverech a hlavně pravidlech.
Něco o mě : Ahojky, tak se jmenuji Vašek, ale radši jsem pro přezdívku VaBe, na hraní používám modifikace přezdívky VENAN, rád hraji a to všechny verze CSka, zajímám se o programování a sporty, poslední dobou posiluji, jsem takový nadprůměr co se týče školy, rád se seznamuji s novými lidmi a učím se nové věci.
Proč by jsem chtěl být admin ? : Jak jsem říkal, rád se učím nové věci, a seznamuji se s novými lidmi,a za ty 3 roky? Ano, myslím že to jsou tři roky co hraji aktivně JB jsem nasbíral spoustu zkušeností o které by byla škoda se nepodělit. Takže bych chtěl pomáhat Novým hráčům zamilovat se do tohoto serveru stejně jako jsem se do něj zamiloval já .
Děkuju za Váš čas, snad bude mít tato žádost kladné ohlasy.
Přeji krásný Den
Ahoj, Jmenuji se *Venan* a chci požádat o práva na serverech JB
Na forum si dávám přezdívku Venanko (ucp.php )
Je mi 17 let a chodím do 3. ročkíku na střední škole
Na steamu používám rovněž přezdívku venanko (STEAM_0:1:179542500)
Moje úžasné Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=3572
Nějaké bany nebo prohřešky : Kromě dání mutu na asi 10 minut za spam... což je asi rok staré, a pak ještě ban na 1 hodinu k CT tam nic nemám , to bylo na začátcích mé kariéry. Teď jsem hodný jako beránek , učím se a zdokonaluji si své vědomosti o JB serverech a hlavně pravidlech.
Něco o mě : Ahojky, tak se jmenuji Vašek, ale radši jsem pro přezdívku VaBe, na hraní používám modifikace přezdívky VENAN, rád hraji a to všechny verze CSka, zajímám se o programování a sporty, poslední dobou posiluji, jsem takový nadprůměr co se týče školy, rád se seznamuji s novými lidmi a učím se nové věci.
Proč by jsem chtěl být admin ? : Jak jsem říkal, rád se učím nové věci, a seznamuji se s novými lidmi,a za ty 3 roky? Ano, myslím že to jsou tři roky co hraji aktivně JB jsem nasbíral spoustu zkušeností o které by byla škoda se nepodělit. Takže bych chtěl pomáhat Novým hráčům zamilovat se do tohoto serveru stejně jako jsem se do něj zamiloval já .
Děkuju za Váš čas, snad bude mít tato žádost kladné ohlasy.
Přeji krásný Den
Všechno jde lépe s kapkou vína v břiše - Tyrion Lannister
I wish I was a monster you think I am -Tyrion Lannister
-
Venanko - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žádost o práva - komunitní servery JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva - komunitní servery JailBreak
Registrovaný dnes, len jeden príspevok na fóre, a to vyjadrovanie je niekedy katastrofálne.
Hraj ešte niekoľko mesiacov a potom si môžeš požiadať znovu.
Zamietnuté.
Hraj ešte niekoľko mesiacov a potom si môžeš požiadať znovu.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Zamietnuté]Žádost o práva - komunitní servery JailBreak
Ano, registrovaný jsem až dnes, ale , kdyby jsi se zeptal, na to zda jsem neměl jiné učty, tak bych ti odpověděl, že ano měl jsem , jenže jsem zapomněl údaje , a nechtělo se mi dohledávat údaje... tzn .: i mail.
Co se týče mého vyjadřování - nemyslím si že je až tak zlé, samozřejmě občas padne nějaké sprosté slovo, ale tohle není až takový problém ? nebo se pletu ? Dále bych chtěl říci že tohle mi nepřijde jako adekvátní odmítnutí a důvody mi nepřijdou tak závažné
Samozřejmě jde jen o můj osobní názor a pocit, budu rád když mi dáš nějakou střídmou odpověď, a taky co znamená pár měsíců ? Na co přesně narážíš ? na moje malé zkušenosti ? Nebo jde jen o mé " špatné" vyjadřování ?
Děkuji za odpověď, přeji hezký den
Co se týče mého vyjadřování - nemyslím si že je až tak zlé, samozřejmě občas padne nějaké sprosté slovo, ale tohle není až takový problém ? nebo se pletu ? Dále bych chtěl říci že tohle mi nepřijde jako adekvátní odmítnutí a důvody mi nepřijdou tak závažné

Samozřejmě jde jen o můj osobní názor a pocit, budu rád když mi dáš nějakou střídmou odpověď, a taky co znamená pár měsíců ? Na co přesně narážíš ? na moje malé zkušenosti ? Nebo jde jen o mé " špatné" vyjadřování ?
Děkuji za odpověď, přeji hezký den
Všechno jde lépe s kapkou vína v břiše - Tyrion Lannister
-
Venanko - Kolemjdoucí
Re: [Zamietnuté]Žádost o práva - komunitní servery JailBreak
Čo ti príde adekvátne je tvoja vec a myslieť si samozrejme môžeš čo len chceš. Do toho ti nikto nezasahuje.
Ja ale nedám práva nikomu, kto potom hráčovi napíše, že je debil alebo čurák.
Malá rada:
Nahlasuj do PP, kompletne vyraď vulgarizmy a urážky zo svojho chatu, preukáž nejakú snahu a pomoc hráčom, aby si nás presvedčil, že to s tými právami myslíš naozaj vážne a hrávaj JB aktívne. Čím viac, tým lepšie.
Ja ale nedám práva nikomu, kto potom hráčovi napíše, že je debil alebo čurák.
Malá rada:
Nahlasuj do PP, kompletne vyraď vulgarizmy a urážky zo svojho chatu, preukáž nejakú snahu a pomoc hráčom, aby si nás presvedčil, že to s tými právami myslíš naozaj vážne a hrávaj JB aktívne. Čím viac, tým lepšie.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1