• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: admini na fun
WordyCZ59 píše:Nataly350 píše:"Keď sa nenávisť stane zbabelou, vyjde do spoločnosti a zmení si meno na spravodlivosť.„
-William Saroyan
Ak máš naozaj guráž, píš pod vlastným menom, nie pod inou identitou.
milá dámo já si píšu pod svým nickemale nebyl jsem tu ještě registrovaný a to si uživatel nemůže registrovat jo okey
![]()
Milý pane, och prepáč, milý Element

-
Nataly350 - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
WordyCZ59 píše:Nataly350 píše:"Keď sa nenávisť stane zbabelou, vyjde do spoločnosti a zmení si meno na spravodlivosť.„
-William Saroyan
Ak máš naozaj guráž, píš pod vlastným menom, nie pod inou identitou.
milá dámo já si píšu pod svým nickemale nebyl jsem tu ještě registrovaný a to si uživatel nemůže registrovat jo okey
![]()
Ale IP adresu neoklames

(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
-
Fajkoman - Mistr
A jak říkáš, že moje omluvenky to to to..
Když si ten "kolemjdoucí" jak můžeš vidět do admin sekce
Takový "kolemjdoucí" by tam nemohl mít přístup
jinak zdravím elemente
Když si ten "kolemjdoucí" jak můžeš vidět do admin sekce
Takový "kolemjdoucí" by tam nemohl mít přístup

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
je smutné že obvinuješ někoho že si dělá nové účty,než něco napíšeš uvažuj
je stli máš na toho člověka nějaký problém vyřešte si ho mezi očima než když zatahujete ostatní lidi do toho
e.Nataly: Teraz sa nerieši minulosť, nepíšem ti čo všetko sa stalo a aký charakter si. Píšem o tom, čo robíš teraz, ako sa snažíš zatajiť skutočnosť
je stli máš na toho člověka nějaký problém vyřešte si ho mezi očima než když zatahujete ostatní lidi do toho
e.Nataly: Teraz sa nerieši minulosť, nepíšem ti čo všetko sa stalo a aký charakter si. Píšem o tom, čo robíš teraz, ako sa snažíš zatajiť skutočnosť

- WordyCZ59
- Kolemjdoucí
proč pořád myslíš že to jsem já
Roci víš kolik věci z Admin sekce se dostanou i to že si žádal o pp Admina na funku
a nejen ty si žádal o pp admina
ps: moje IP je 109.224.**.**
zkus se správně podívat zdá to jsem skutečně já než někoho fakt křivě obviníš jak to umíš dobře

Roci víš kolik věci z Admin sekce se dostanou i to že si žádal o pp Admina na funku

ps: moje IP je 109.224.**.**

the legend has returned ღ
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
-
Elem3nT - Mistr
Elem3nT píše:proč pořád myslíš že to jsem já![]()
![]()
Roci víš kolik věci z Admin sekce se dostanou i to že si žádal o pp Admina na funkua nejen ty si žádal o pp admina
![]()
ps: moje IP je 109.224.**.**zkus se správně podívat zdá to jsem skutečně já než někoho fakt křivě obviníš jak to umíš dobře

Btw. tu IP si si vymyslel teraz, či keď si napísal prvý príspevok?

e. Už to vidím, niekto sa naučil meniť IP

-
Nataly350 - Drbna
smutné že jsem si vymyslel svojí vlastní IP adresu viz zde https://ctrlv.cz/ujiV
teoreticky i můžeš ale to bys musela umět s tím
teoreticky i můžeš ale to bys musela umět s tím
the legend has returned ღ
-
Elem3nT - Mistr
rieste si prosim osobne veci v pm. tu chcem aby sa riesila podstata tohoto topicu a to je zalostne malo adminov na fun.
inak chalanovi za permu pre "tynikdy!" davam +1
inak chalanovi za permu pre "tynikdy!" davam +1
-
deXTerko - Zkušený
Tu už sa začínajú riešiť úplne blbosti 

15.6 2018 - Adminstrátor
Boh nikdy nedal ľudom sny , ale dal im šancu ich zrealizovať ❤
Rita Osjanina ❤
Rita Osjanina ❤
-
Emotny - Mistr
Takže, pojďme si to zrekapitulovat. Řešíme tu admini na fun. Ale je tu háček. Admini taky mají svoje koníčky jako je např. florbal. Admin nemůže být 21325461351 hodin na jednom jediném serveru.
Ale
Jde tu o to, že tynikdy je zabanován asi 5x a vy tu melete nějaké hovadiny do Rociho, takže co to tedy je? Admini na fun? Nebo dementi na fun? Pokud máte problém s Ročim tak to hodím sem --------> stiznosti-na-adminy-f865.html Když tam někdo cheatuje tak by ti admin řekl , že je clear. A co potom? Ty to neuneseš a půjdeš do PP (stejně jak jsi šel teď) fun-servery-f824.html A tam zjistíš, že už má dávno ban a pak půjdeš řešit blbosti ještě sem.
Pokud máš problém s Rocim, tak to piš mě a jen mě ----> cptrex-u40017.html A jestli s náma máš nějaký problém, tak si požádej ty sám, jenže jak psal emotny, jednou cheater, navždy cheater, ale šance tu vždy někde poletuje.
Takže se nevymluvejte na to "Roci ty jsi špatný admin" Odpověď je jednoduchá... Jaký by jsi byl ty? Z Jakého pohledu to ty vidíš?
Elemente, to stejné. Jestli je nějaký problém tak to řeš přes pm popř. víš kam se obrátit
PS: Pořád tu nevidím nudes pro Rociho
Ale
Jde tu o to, že tynikdy je zabanován asi 5x a vy tu melete nějaké hovadiny do Rociho, takže co to tedy je? Admini na fun? Nebo dementi na fun? Pokud máte problém s Ročim tak to hodím sem --------> stiznosti-na-adminy-f865.html Když tam někdo cheatuje tak by ti admin řekl , že je clear. A co potom? Ty to neuneseš a půjdeš do PP (stejně jak jsi šel teď) fun-servery-f824.html A tam zjistíš, že už má dávno ban a pak půjdeš řešit blbosti ještě sem.
Pokud máš problém s Rocim, tak to piš mě a jen mě ----> cptrex-u40017.html A jestli s náma máš nějaký problém, tak si požádej ty sám, jenže jak psal emotny, jednou cheater, navždy cheater, ale šance tu vždy někde poletuje.
Takže se nevymluvejte na to "Roci ty jsi špatný admin" Odpověď je jednoduchá... Jaký by jsi byl ty? Z Jakého pohledu to ty vidíš?
Elemente, to stejné. Jestli je nějaký problém tak to řeš přes pm popř. víš kam se obrátit

Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
-
ReXy - Mistr Yoda
+ To někdo lockněte než se naštvu, Dík.
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
-
ReXy - Mistr Yoda
CptReX píše:Takže, pojďme si to zrekapitulovat. Řešíme tu admini na fun. Ale je tu háček. Admini taky mají svoje koníčky jako je např. florbal. Admin nemůže být 21325461351 hodin na jednom jediném serveru.
Ale
Až slzička mi ukapla

Nalij pivo nebo rum
Mas Instagram?
Mas Instagram?

-
RoCinKo - Sponzor
CptReX píše:+ To někdo lockněte než se naštvu, Dík.
Tiež by som to chcel už locknuť ....
15.6 2018 - Adminstrátor
Rita Osjanina ❤
Rita Osjanina ❤
-
Emotny - Mistr

Gulášová polévka
Tradiční česká kuchyně se zase vrací na výsluní. Opravdu dobrá gulášová polévka je umění stejně jako skvělá koprovka, ale výsledek stojí za to! Nezbude ani kapka.
Ingredience:
● 200 g hovězího výřezu (libové maso vykrájené odkudkoli)
● 1 cibule, nakrájená nadrobno
● 2 lžíce sádla nebo slunečnicového oleje
● 2 lžičky sladké papriky
● 1 litr hovězího vývaru
● 1 lžíce hladké mouky
● sůl a čerstvě mletý pepř
● po špetce kmínu, mletého chilli a majoránky
● 2 stroužky česneku, drceného
● 1–2 brambory, oloupané a nakrájené na kostky
Příprava:
1. V hrnci na polovině tuku zpěňte cibuli. Přidejte maso nakrájené na malé kostky a 3 minuty opékejte. Zaprašte paprikou, zamíchejte a ihned zalijte polovinou vývaru. Osolte, okořeňte pepřem, kmínem a chilli a přiklopené duste téměř doměkka.
2. V jiném hrnci zpěňte na zbylém tuku mouku, až zesvětlá, jíšku zalijte zbylým zchladlým vývarem a rozšlehejte. Přilijte k základu, přidejte brambory, česnek, majoránku a za občasného míchání vařte asi 15 minut, až brambory změknou.
Svěží navinulou chuť získáte, když po paprice a před zalitím vývarem rozmícháte v základu velkou lžíci dobrého rajského protlaku.
-
Naiz - Profesionál
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4