Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Otázky

Příspěvekod Venanko » 18 zář 2018, 14:09

AHOJ,
začnu lehkou otázkou a to ze sekce PP, co znamená DIP ?

pokračuju pro mě zajímavou situací, a to že nejmenovaný hráč dostal kill od admina co byl u CT ( na serveru JB) to by nebylo nic divného, ale jedná se o to že v atrakci využil své dovednosti co se týče SGS, či GS, což znamená, že se zrychlil.

Co se mi na tom nezdá je, že admin, nevysvětlil proč je to zakázané, jediné co dodal je že je to zvýhodnění před ostatními, což je divné, protože jde o využití mechaniky hry, což je dovednost, kterou se může naučit každý, a není to tedy zvýhodňující... je to stejné jako trénink aimu, či podobné věci.

Admin se k této věci nevyjádřil a proto se já ptám teď a tady, byl bych rád za odpovědi.

Kdyby byla možnost toto prodiskutovat budu rád ať už jen na TSku :)

A ještě co se týče jedné atrakce pořádané simonem (opět na JB)

Jedná se o atrakci semafor, kdy po zadání jedné barvy - oranžová budeme chodit ve walku
a druhé barvy - fialová budeme chodit v čupě , a celá má otázka zní, zda po řečení oranžová a ihned fialová má hráč jít v čupu
walkem nebo jen čupem, když barvy řekneme v pořadí oranžová fialová.
Všechno jde lépe s kapkou vína v břiše - Tyrion Lannister
I wish I was a monster you think I am -Tyrion Lannister
Venanko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Otázky

od Rumcajz » 18 zář 2018, 14:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Otázky

Příspěvekod LuckONE » 18 zář 2018, 14:31 VIP

Dip - znamená dynamická IP.
Ostatné otázky to je mimo mňa...
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.

Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Hiple » 18 zář 2018, 15:07

Ahoj,

1. Jak již řekl LuckONE nademnou, DIP znamená Dynamická IP, to znamená, že hráč si může svojí IP či ID kdykoliv změnit, takže nemá cenu to banovat, protože by se hráč za pár minut vrátil do hry bez banu.

2. Na toto ti pouze zkopíruju to, co bylo jednou napsáno mě, je to celkem výstižné, jasné a zřejmé:
,,Nikto nesmie na JB vyuzivat FPSka vo svoj prospech a zvyhodnovat sa tym oproti ostatnym.
Ak Admin uvidi niekoho, kto skace jak **** a pri vzbure je rychlejsi jak CT so speedom, alebo preplava bazen za pol sekundy, zatial co ostatni este len padli do bazenu, ma pravo dat tomuto hracovi slay.
JB je logicka hra. Ak chces zabijat ludi nozom, chod na knife. Ak chces rozmyslat a uvazovat, chod na JB. Ak chces skakat ako ****, chod na Jump. A tak dalej.
Je to uplne jedno, ci je to script, cheaty, skill, FPSka alebo rychle kolecko na mysi. Toto na JB nepatri a kazdy kto to nepochopi, pojde o zem. Bez vynimky."

3. Platí jednoduché pravidlo, že platí poslední příkaz. Pokud Simon naposledy řekl fialovou barvu, tak máte jít pouze v čupě. Simon ani nemůže dát příkaz, aby šli hráči v čupě a walkem zároveň, protože je to úplná blbost a celkem i zbytečné zdržování už jen vzhledem k tomu, že rychlost v čupě není nijak velká, aby to nedokázali CTčka ohlídat. Když dá Simon příkaz "Půjdete v čupě a walkem", tak ho na to Admin upozorní a Simon dá jiný příkaz.

Doufám, že jsem ti nějak pomohl, nejlepší ovšem bude, pokud se pravidel ohledně hry budeš ptát samotných HLSA, dostaneš od nich jasnou odpověď, která bude (no, měla by být :D) na 99% správně ;)
Hiple
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Venanko » 20 zář 2018, 11:53

díky , jen to poslední, zajímavé zjištění, já se tak třeba zbavuju velkého počtu hráčů, ale okey, když je to chyba tak to OFC dělat nebudu, ale tady nejde jen o klasický příkaz, ale o součást atrakce... to mě zajímalo nejvíc :)

Díky a 99% ty odpovědi stačili :D
Všechno jde lépe s kapkou vína v břiše - Tyrion Lannister
I wish I was a monster you think I am -Tyrion Lannister
Venanko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na JailBreak Servery