• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Trsak neoprávněný kick
Nickname Admina : Trsak
Prohřešek admina: Dnes na mapě nrx sme byly na čaře a meli sme automaticky doplnovat blíže k vystrelum ( vedle mě byl trsak) Ct zabilo hráče a Trsak měl doplnovat ale doplnil pozde a hráš z druhe strany té mezery nedoplnil vůbec no a pak jsem si vyžádal mikrofon ohledně hry řekl sem simonovi co se stalo, simon se zeptal jestli to ctčka viděli a jedno CT to vidělo tak ho zabilo.
Poté se Trsak začal do mikrofonu obhajovat že doplnil v pohodě ale podlě mě když je trsak Admin by mohl znat časovou toleranci na splnění příkazu a sam mohl uznat že už to bylo docela pozdě. Další kolo zase začal řikat do mikrofonu že doplnil kdy měl a utočil na Ct jakože mu chce dát move nebo nak Potrestat a jelikož sem to viděl tak jsem psal do chatu jak to bylo co snad můžu a trsak z toho byl tak rozhořčen že mi dal kick a odpojil se, takovýhle řešení problemu mi nepřijde od admina po té správné stránce.
Demo:http://leteckaposta.cz/717017554
Vyčasování:Situace : 13:00 a až do konce
Prohřešek admina: Dnes na mapě nrx sme byly na čaře a meli sme automaticky doplnovat blíže k vystrelum ( vedle mě byl trsak) Ct zabilo hráče a Trsak měl doplnovat ale doplnil pozde a hráš z druhe strany té mezery nedoplnil vůbec no a pak jsem si vyžádal mikrofon ohledně hry řekl sem simonovi co se stalo, simon se zeptal jestli to ctčka viděli a jedno CT to vidělo tak ho zabilo.
Poté se Trsak začal do mikrofonu obhajovat že doplnil v pohodě ale podlě mě když je trsak Admin by mohl znat časovou toleranci na splnění příkazu a sam mohl uznat že už to bylo docela pozdě. Další kolo zase začal řikat do mikrofonu že doplnil kdy měl a utočil na Ct jakože mu chce dát move nebo nak Potrestat a jelikož sem to viděl tak jsem psal do chatu jak to bylo co snad můžu a trsak z toho byl tak rozhořčen že mi dal kick a odpojil se, takovýhle řešení problemu mi nepřijde od admina po té správné stránce.
Demo:http://leteckaposta.cz/717017554
Vyčasování:Situace : 13:00 a až do konce
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
[Vyřešeno] Trsak neoprávněný kick
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Trsak neoprávněný kick
Lotr778 píše:doplnil pozde
Díval jsem se druhým směrem, když zabil toho hráče tak jsem se nejprve otočil a hned jakmile jsem zjistil, že zabil hráče vedle mě tak jsem doplnil.
Poté sis vyžádal mikrofon a řekl, že jsme doplnil pozdě. CT najednou řeklo, že to vlastně vidělo a zabilo mě. Proto jsem to s ním začal řešit. Podíval jsem se na záznam, ze kterého jsem podle mě doplnil v pohodě a navíc mnohem rychleji než hráč z druhé strany, který doplnil až dlouho po mě. Pokud by CT vidělo, že jsem doplnil pozdě, tak přece muselo vidět, že ten hráč z druhé strany nedoplňoval chvíli vůbec.
Řešil jsem s ním tedy to, že jsem jednak kill podle mě dostat neměl a jednak, že druhý hráč ho dostat rozhodně měl. Když jsem řešil to, že hráč z druhé strany doplnil mnohem později, tak si začal psát, že nemám pravdu. Proto jsem tě upozornil, že jsem se díval na záznam a že pravdu mám, ale ty jsi pokračoval v psaní, že nemám pravdu. No a i když jsem ti řekl, aby si to už nedělal, tak si jen napsal "budu" - tak si dostal kick.
e: A neodpojil jsem se, hrál jsem tam ještě několik kol.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
To že si nevnímal hru a čuměl si okolo tě ale neomlouvá z mého dema jde vidět že si pozdě doplnil
a to že si psal že on nedoplnil na to ja sem ti vubec neodpovidal víš moc dobře že sme se bavili o tobě a ja jen psal že si doplnil pozdě a proč bych se nemochl hádat když si pozdě doplnil snažil sem se ti to říct dřív než bys dal třeba move nebo něco 

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
S adminem se rozhodně nemáš hádat na serveru, ale pokud si myslíš že udělal chybu, tak zamířit rovnou na forum. To už bys mohl vědět
.

Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Admin by neměl zasahovat do něčeho o čem neví zda li ma 100 procent pravdu to už by si taky mohl vědet 

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
Trsak dle dema doplnil na hraně a na kill to asi bylo, ale proč si nenahlásil i toho hráče vedle něj, který doplnil ještě později? Měl dostat kill taktéž, když dostal i Trsak.
Hádal si se, tak si dostal kick, vždyť víš.
Vyřešeno.
Hádal si se, tak si dostal kick, vždyť víš.
Vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Vyřešeno] Trsak neoprávněný kick
Ja se nehádal ja sem mu jen vysvětloval že mám pravdu
kdybych mu to neřekl Trsák už by toho hráče zabanoval

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
• Stránka 1 z 1