Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Žádost o UNBAN

Příspěvekod atrapA » 24 zář 2018, 17:23

Dobrý večer,

chtěl bych požádat o přezkoumání mého BANU, ze dne 23/9, na serveru de_dust 2 - server č.1

Předem bych rád sdělil, že mám zakoupeno VIP.

Byl mi udělen BAN za Wallhack a domnívám se, že neprávem. Na serveru hraji už nějaký čas a neměl jsem s žádným administrátorem problém. Mohu například zmínit administrátory, jakými jsou: Red, ROCI, Rewcrew, Jabko, ...

Navrhoval jsem už mnoho krát, že mohu natočit demo a poslat jej jakémukoliv administrátorovi. Pokud mne administrátor, přesněji: "AlweR", zabanoval z důvodu WH, poprosil bych o demo, které jistě natočil a k BANU přiložil, kde jde vidět, že se mohu dopustit ve hře k podvádění.

Určitě bych rád podotkl, že na serveru běží reklamy na Váš TEAMSPEAK server, kde je možnost si s někým telefonovat a samozřejmě si při hře radit. Nikde není zdůvodněno, že by hráč měl být jiného týmu, protože se jinak dopouští porušování pravidel, apod. Tudíž si myslím, že tento BAN je neadekvátní, a proto prosím o vysvětlení, popřípadě o UNBAN.

Přikládám zde samozřejmě screenshot, z banlistu.

Děkuji předem za opodstatnění mého BANu a za brzké vyřešení problému.

Přeji hezký zbytek večera :)

HRÁČ - atrapA
STEAM ID: STEAM_0:0:29300985
atrapA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Žádost o UNBAN

od Rumcajz » 24 zář 2018, 17:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o UNBAN

Příspěvekod Seweee » 24 zář 2018, 17:29

atrapA píše:Určitě bych rád podotkl, že na serveru běží reklamy na Váš TEAMSPEAK server, kde je možnost si s někým telefonovat a samozřejmě si při hře radit.

V tomto se pleteš, razení přes TS se bere jako WH, je to logické ;)

Jinak jsi byl nahlášen zde - cheating-atrapa-e2-dust-2-only-1-t192893.html. Zde máš veškeré potřebné důkazy, na základě kterých jsi dostal ban.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod atrapA » 24 zář 2018, 17:37

V tom případě nechápu, proč na serveru běží reklama na Teamspeak, určitě doporučím někde napsat, že je ZAKÁZÁNO si ve hře radit ;) ...

Na demo koukám a přijde mi absurdní, že toto považujete za WH.

Ve 3 časech, ze všech možných, které jsou uvedeny, se dá spekulovat, že by mohlo jít o WH.

Ve hře se člověk orientuje hlavně pomocí sluchu a taky radaru ;) ... což nevím, zda jste přezkoumali taky správně.

Ve 3/4 všech času, jde o předvídavost a reflex. Nechápu proč jsou situace, tak hloupě rozepsány. Spíše mi přijde, že vše je úmyslně, jistě si člověk dá práci, takto vše rozepsat, durch, když to není administrátor.

To potom člověk, který hru hraje dobře, dostane BAN za to, že jí umí hrát dobře? Co to je za nesmysl.
atrapA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 24 zář 2018, 17:41

Podívej, každého snad přirozeně napadne, že ve hře by sis neměl s nikým radit a zvýhodňovat se tak :) Na serveru ano, běží reklama na TS, aby sis tam šel pokecat třeba např. o počasí, ale je snad jasné, že si nebudu radit, kdo se kde ve hře nachází ;) Na demo se podívají ještě další admini a hodí Ti tady finální verdikt, tak vydrž ;)
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod atrapA » 24 zář 2018, 17:48

Dobře, děkuji ...

Dále se chci zeptat, pokud finální verdikt bude tedy, že jsem měl nějaké "WH", tudíž mi BAN ponecháte.

Pochopil jsem správně, že UNBAN se dá koupit?
Jestli ano, jak mám potom hrát, když podle jména mě opět někdo může poškodit.

Budu nucený si změnit své jméno?
atrapA
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod iamfamasmachin » 24 zář 2018, 18:21

atrapA píše:
Ve 3 časech, ze všech možných, které jsou uvedeny, se dá spekulovat, že by mohlo jít o WH.

Ve hře se člověk orientuje hlavně pomocí sluchu a taky radaru ;) ... což nevím, zda jste přezkoumali taky správně.

hahaha, tak tie 3x 1000 % wh časy neobhajis, chod si rovno kupit unban... ze mohlo by sa spekulovat o WH :D to co si napisal :D
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod iamfamasmachin » 24 zář 2018, 18:28

atrapA píše:
Dále se chci zeptat, pokud finální verdikt bude tedy, že jsem měl nějaké "WH", tudíž mi BAN ponecháte.

Pochopil jsem správně, že UNBAN se dá koupit?
Jestli ano, jak mám potom hrát, když podle jména mě opět někdo může poškodit.

Budu nucený si změnit své jméno?

zlaty, ako vie ze proste unban nedostane, ano mozes si ho kupit a nick si nechaj taky ako mas, lebo atrapa ta presne vystihuje ty noob
iamfamasmachin
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Seweee » 24 zář 2018, 18:33

Kvůli spamu LOCK.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Unban Žádost