• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]kukam pod sukne / Jailbreak 4
Zdravím, dnes na serveru JB4 byl admin Poland (kukam pod sukne), na nové mapě šel poland k CTčkům, cca asi 2.-3. kolo si Poland vzal simona, nic se nedělo, bylo ticho, prostě nic, po nějaké době si zrušil simona, tak jsem se ho začal ptát proč zdržoval hru, Poland neodepisoval tak jsem se ho zeptal asi ještě 3x a potom jsem dostal ban na 12 hodin na chat, vůbec nechápu za co, takže bych prosil vysvětlení výše zmíněného admina + nějaký trest pro něj, nebo aspoň mu vysvětlit, že nemůže dávat bany jen tak, děkuji.
Screen chatu:
http://leteckaposta.cz/730924393
Screen banu:
http://leteckaposta.cz/109293221
Screen chatu:
http://leteckaposta.cz/730924393
Screen banu:
http://leteckaposta.cz/109293221
- RIGhTeR
- Amatér
[Zamietnuté]kukam pod sukne / Jailbreak 4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kukam pod sukne / Jailbreak 4
Dobrý.
Hrála se flyhigh. Měl si blbé kecy na hráče a pak si do toho měl ještě nějakou připomínku na mě, dostal si upozornění. Pak si napsal ať se nestarám, že nevím a další kravinu, dostal si kick. Následovně hned ban, když jsi psal zas něco chytrého.
Pak nastala oasis, vzal jsem si simona a po cestě k boxu mi skočil ping na 300, nebylo ještě ani 1:00 a zrušil jsem si simona. Pak si začal spamovat, pak si napsal něco ve stylu "spravnej pristup admina na gs" nebo tak, máš to i na screenu, tak jsem ti dal ban na 12 h.
Hrála se flyhigh. Měl si blbé kecy na hráče a pak si do toho měl ještě nějakou připomínku na mě, dostal si upozornění. Pak si napsal ať se nestarám, že nevím a další kravinu, dostal si kick. Následovně hned ban, když jsi psal zas něco chytrého.
Pak nastala oasis, vzal jsem si simona a po cestě k boxu mi skočil ping na 300, nebylo ještě ani 1:00 a zrušil jsem si simona. Pak si začal spamovat, pak si napsal něco ve stylu "spravnej pristup admina na gs" nebo tak, máš to i na screenu, tak jsem ti dal ban na 12 h.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Ten první ban neřeším, ten mě je vcelku jedno, řeším ten na 12 hodin. Začal jsem spamovat? Slušně jsem se tě zeptal, proč zdržuješ hru, neodepsal jsi, asi po minutě jsem se zeptal znova, zas nic no a pak asi půl minuty na to jsem se zeptal zas a zase jsi neodepsal, tak jsem napsal: Přesně tak. Správnej přístup admina. <--- Tohle je na ban? Nemohl jsi normálně odepsat, z jakýho důvodu jsi to zdržoval? Nechápu to, ty prostě místo toho, aby jsi odepsal na normální otázku, tak mi dáš ban na 12 hodin, trošku nelogický ne?
- RIGhTeR
- Amatér
Chovej se na tom webu aspoň stejně jako na serveru. Provokoval si, šlo ti jen o to. Ban na 10min nepomohl, tak si dostal 12. Neodpovídal jsem ti, protože jsem neměl důvod ti odpovídat na stupidní otázky provokatéra. Počkej na vyšší adminy. 

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Na stupidní otázky? To byla normální slušná otázka, v tomhle nešlo jen o mě, mohl jsi mi odepsat a tím objasnit situaci i ostatním lidem na serveru. To, že jsi admin, neznamená, že nemusíš říct důvod, proč jsi zdržoval hru. Ban, kterej jsem dostal, je kvůli tvé demenci, já nic špatného v tomhle neudělal.
- RIGhTeR
- Amatér
Tak ještě jednou a naposled...
Měl jsem problémy s netem, hru jsem nijak nezdržoval, neboť jsem měl simona maximálně 30 s. To že si se snažil trapně provokovat a pak za poslední hlášku dostal ban na 12 h, jelikož si již předešlé tresty obdržel, je tvoje chyba. Choď si na server zahrát, ne na lekce chování..
Nech to, ať se tu vyjádří hlsa, protože pořád dokola píšeš to stejné

Měl jsem problémy s netem, hru jsem nijak nezdržoval, neboť jsem měl simona maximálně 30 s. To že si se snažil trapně provokovat a pak za poslední hlášku dostal ban na 12 h, jelikož si již předešlé tresty obdržel, je tvoje chyba. Choď si na server zahrát, ne na lekce chování..

Nech to, ať se tu vyjádří hlsa, protože pořád dokola píšeš to stejné

JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Píšu pořád to stejné, protože ty to stále nedokážeš pochopit. Je hezký, že mi ten důvod napíšeš, ale měl jsi ho napsat na serveru a ne teď.. Počkat, takže když si vezmeš simona, celou dobu jsi ticho a pak si ho po nějaké době zrušíš a ani neřekneš/nenapíšeš důvod, tak to není zdržování? Aha, dobře.. xd
- RIGhTeR
- Amatér
Keďže ti kratší BAN nepomohol, dostal si dlhší.
Admin nie je povinný na serveri vysvetľovať svoje postupy.
Hráči nemajú právo provokovať Adminov a komentovať ich postupy na serveri. Pokiaľ má hráč s Adminom problém, má prísť hneď na fórum a nie situáciu riešiť v hre sám.
Admin postupoval správne, sťažnosť zamietnutá.
Admin nie je povinný na serveri vysvetľovať svoje postupy.
Hráči nemajú právo provokovať Adminov a komentovať ich postupy na serveri. Pokiaľ má hráč s Adminom problém, má prísť hneď na fórum a nie situáciu riešiť v hre sám.
Admin postupoval správne, sťažnosť zamietnutá.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Zamietnuté]kukam pod sukne / Jailbreak 4
Nebudem strkať nos do cudzích vecí.
-
Gr00t - Pokročilý
• Stránka 1 z 1