• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Jailbreak/keketnik
Názov: Jailbreak / keketnik
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Jailbreak serveroch
Nick v hre : keketnik
Nick na fóre : keketnik321
Profil na fóre : keketnik321-u62164.html
Vek : 16
Steam nick : keketnik
Steam ID : STEAM_0:0:72230109
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=286947
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Momentálne nemám a ani som zatiaľ nemal žiadny ban.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Samo, chodím na SPŠE odbor Technické lýceum, vo voľnom čase chodím von, programujem, hrám CS a podobné FPS hry.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem hráčov viesť správnym smerom, aby na serveroch nebol chaos, zmätok a zbytočné porušovanie pravidiel.
Dodatok : Nedávno som bol vyhodený z akadémie, kvôli mojej nepozornosti (Nevšimol som si, nezapísal som sa do topicu do ktorého som sa zapísať mal). Kvôli tomu som sa poučil a začal som si viac všímať fórum. Do akadémie som sa prihlásil z dôvodu, že som nemal vek potrebný na admina. Porušovanie pravidiel naďalej nahlasujem adminom cez steam prípadne to dávam do PP na fóru.
Ďakujem za prečítanie žiadosti.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Jailbreak serveroch
Nick v hre : keketnik
Nick na fóre : keketnik321
Profil na fóre : keketnik321-u62164.html
Vek : 16
Steam nick : keketnik
Steam ID : STEAM_0:0:72230109
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=286947
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Momentálne nemám a ani som zatiaľ nemal žiadny ban.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Samo, chodím na SPŠE odbor Technické lýceum, vo voľnom čase chodím von, programujem, hrám CS a podobné FPS hry.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem hráčov viesť správnym smerom, aby na serveroch nebol chaos, zmätok a zbytočné porušovanie pravidiel.
Dodatok : Nedávno som bol vyhodený z akadémie, kvôli mojej nepozornosti (Nevšimol som si, nezapísal som sa do topicu do ktorého som sa zapísať mal). Kvôli tomu som sa poučil a začal som si viac všímať fórum. Do akadémie som sa prihlásil z dôvodu, že som nemal vek potrebný na admina. Porušovanie pravidiel naďalej nahlasujem adminom cez steam prípadne to dávam do PP na fóru.
Ďakujem za prečítanie žiadosti.
life is great without it you'd be dead
-
keketnik321 - Amatér
[Zamietnuté]Jailbreak/keketnik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/keketnik
Páči sa mi, že si sa tak rýchlo naučil kódex, ale to bohužiaľ nestačí.
Zatiaľ si ešte totiž nemyslím, že by si mohol zastávať funkciu Administrátora na JB.
Pokračuj v tom, čo robíš, nahlasuj do PP a o mesiac to môžeš skúsiť znovu.
Zamietnuté.
Zatiaľ si ešte totiž nemyslím, že by si mohol zastávať funkciu Administrátora na JB.
Pokračuj v tom, čo robíš, nahlasuj do PP a o mesiac to môžeš skúsiť znovu.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1