I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Sťažnosť oprávnená]brovist/jb1

Příspěvekod Walkon » 29 zář 2018, 11:29 VIP

Hraci na serveru porusuji pravidla, CT si hrajou, nadavaji si (i do rodiny), padaji tam umyslne fk, zapinaji neohlasene mody atd. a admin "10hodin" na to nejak neraguje, proste nic neresi..

hltv: http://leteckaposta.cz/395305669
32:41 - Hraci se hadaji nadavaji si a admin neraguje
37:29 - nadávky, admin nereaguje
38:17 - ct si hraje, nehlida simona, admin nereaguje
38:56 - ct prejede autickem simona, admin nereaguje
39:54 - ct zapne neohlaseny mod, admin nereaguje
Padaly tam dokonce nadavky do rodiny na ktere admin take nereagoval + hrac woldemord dostaval kazde kolo umyslne fk na ktere admin take nereagoval (asi si nevsiml)
Walkon
Sponzor
Sponzor

[Sťažnosť oprávnená]brovist/jb1

od Rumcajz » 29 zář 2018, 11:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: brovist/jb1

Příspěvekod Br0visT » 29 zář 2018, 12:25

32:41 nevidim ziadne nadavky,
37:29 vidim teraz že ako tam prvy krat lukas nadaval tak som ho neupozornil lebo simon tvoril hru a ja som musel plnit jeho prikazy, to iste kolo tam nadaval niekto iny tak som ho upozornil a ako začal zase Lukas tak som mu dal kick
38:17 nevšimol som si ct lebo som otvaral amx a hľadal typka čo nadaval ak by začal znova že mu dam kick (čo sa aj stalo)
38:56 nevidim jasne ktore ct prešlo simona tak netrestam čo nevidím
39:54 točilo sa mi kolo, no niekedy vpravo nevidíš tie bary či niekto hovorí tak som sa pre istotu pýtal do a-chatu walkona čo si predpokladam ty (nevedel som že si minus), či ohlasil mod, kedže som odpoved nedostal, ani v chate nikto nič nepísal, netrestám ak si nie som istý - ak si niekto je, nech hodi demo do PP a dostane ban
Br0visT
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod L0GiC1337 » 29 zář 2018, 20:12 VIP

Nebudu se vyjadřovat, kam nemám.
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod TheRohlikar » 29 zář 2018, 20:30

Nebudu se vyjadřovat, kam nemám.
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Walkon » 29 zář 2018, 20:32 VIP

Na adminy jsem si stezovat nikdy nechtel, ale to co se delo dnes na serveru uz bylo trochu moc..
Walkon
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Knedlajs » 03 říj 2018, 11:46 VIP

Prvý čas: "sukam ti.., mrdkooo, hubeny panic..." To nie sú nadávky a urážky, j? Týpek tam už pomaly začal niečo písať aj na rodinu.
Ak bol Admin na serveri, mal zasiahnuť.

Druhý čas: Hráč si tam jede bomby do iného hráča a ty sa obhajuješ tým, že si plnil príkazy Simona? To je vtip, nie? Ak vidím, ako opakovane hráč uráža niekoho na serveri tak zasiahnem hneď. A kašlem na to, že zomriem. V prvom rade som Admin a dávam pozor na plynulý priebeh hry, aby tu hráči hrali. Áno, aj Admini sú len ľudia a majú právo si zahrať. Ak som si ale vedomý toho, že niekto porušuje pravidlá a neriešim to, asi už niečo nie je v poriadku.

Tretí čas: Z pohľadu Admina nebolo vidieť, ktoré CT sa hraje a pri Simonovi chýbalo viac CT.

Štvrtý čas: Aj keď nebolo vidieť, ktoré CT prešlo Simona, Admin dostal FK a sprístupnil sa mu Free look. Preto nerozumiem, prečo nereagoval ani potom, keď sa CT stále hrali na skejte a jedno z nich malo dokonca snahu znova prejsť aj nového Simona.

Piaty čas: Jaké bary? Tak snáď ide o to, či počujem, čo Simon (ne)hovorí, nie? A voice je počuť aj cez kolo, takže túto výhovorku neberiem. Ak niekto z Administrátorov (ale kľudne aj hráčov) nevie, ako zvýšiť hlasitosť len čisto voicu, nech mi napíše PM.

Na deme som nevidel žiadny zásah ani čo sa týka už spomínaných nadávok do rodiny.

Sťažnosť z veľkej časti oprávnená.

Ďalší postup bude prejednaný so Šerifmi a prípadné nové informácie sa doplnia do niekoľkých dní.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Sťažnosť oprávnená]brovist/jb1

Příspěvekod Knedlajs » 03 říj 2018, 20:29 VIP

Admin zrušený za opakované oprávnené sťažnosti a neplnenie si povinností.

Vyriešené.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy