• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] Problem s rozlisenim
Ahoj,
mam taky problem, ze obcas sa mi stane, ze z nicoho nic mi vypne hru, a ked znovu nastartujem, tak mi hodi rozlisenie 800x600...pricom moje rozlisenie je 1600x900...skusal som:
- ist do nastaveni/video/ a ked dam aj widescreen, tak co mozem dat je 1440x900...
- ist cez regedit/...../valve/csstrike/settings a tu zmenit height/width na 1600x900...tiez bezuspesne
- ist cez regedit a zmazat valve zlozku - napise mi ze "video mode is not supported, the game will launch in software mode"..a znovu ma to hodi na 800x600 rozlisenie...
nejake napady?
mam taky problem, ze obcas sa mi stane, ze z nicoho nic mi vypne hru, a ked znovu nastartujem, tak mi hodi rozlisenie 800x600...pricom moje rozlisenie je 1600x900...skusal som:
- ist do nastaveni/video/ a ked dam aj widescreen, tak co mozem dat je 1440x900...
- ist cez regedit/...../valve/csstrike/settings a tu zmenit height/width na 1600x900...tiez bezuspesne
- ist cez regedit a zmazat valve zlozku - napise mi ze "video mode is not supported, the game will launch in software mode"..a znovu ma to hodi na 800x600 rozlisenie...
nejake napady?
- staniji23
- Kolemjdoucí
[Vyřešené] Problem s rozlisenim
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem s rozlisenim
Skús toto riešenie. Ak nefunguje, oboznám nás ďalším komentárom:
Ak nepôjde, ospravedlňujem sa. Každopádne, snažil som sa.
- • Otvor steam, choď do Steam knižnice
• Klikni pravým tlačidlom na Counter-Strike
• Klikni "Properties"
• Klikni "Launch Options"
• Zadaj následujúci príkaz: -h 1080 -w 1920
Ak nepôjde, ospravedlňujem sa. Každopádne, snažil som sa.
“Life is what you make it so go ahead and take it”
-
reddiN - Drbna
Len ja hram non-steam...
- staniji23
- Kolemjdoucí
Uz som prisiel na to...
-pojdete do regedit..../Valve a nevymazete zlozku Valve ale VYMAZETE len zlozku Half life...zatvorite, otvorte hru a zmente si rozlisenie...
-pojdete do regedit..../Valve a nevymazete zlozku Valve ale VYMAZETE len zlozku Half life...zatvorite, otvorte hru a zmente si rozlisenie...

- staniji23
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1