I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] pěkný free ban

Příspěvekod Mandarynking » 06 říj 2018, 15:16

Nickname admina: Kusajda

Popis situace/prohřešku admina: Simon řekl jednoduchý příkaz "na výstřel" a nejbližší byl za nima, tudíž měli jít na danou stěnu za nima. Všichni ovšem šli na ten který byl nejdál... tak jsem řekl jestli není náhodou tamten nejbližší, na to mi řekli že to nevidí, tak jsem všechny zabil za nepřímou cestu(a to že ct nesledují hru a nevidí to není můj problém). Následně se mě Kusajda zeptala za co jsem je zabil, na to jsem odpověděl že nejbližší byl za nima a neměli chodit až na ten který je 3x dál. Toto potvrdili další 2 dead hráči.

No... asi za 4 kola jsem dostal ban za nic, i když jsem svoje oprávněné killy vysvětlil. Je docela vtipné že jsem se nechal zrušit hlavně za to že někteří admini si dávaj jen tak bany i když vidí 10 procent situace a někdo jim to třeba popíše a protože to je kamarád tak mu uvěří, a když nemáš demo, tak ti napíšou že se ta situace nikdy nestala. A hned par dnů potom co nemám práva se to stane mně :D

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Youtube
Obrázek/id/idcya/
Obrázek Mandaryn_
Mandarynking
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] pěkný free ban

od Rumcajz » 06 říj 2018, 15:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: pěkný free ban

Příspěvekod Gustik » 06 říj 2018, 19:02 VIP

To si jako vážně za toto zabil vězně? Jak to vůbec mohli vidět, když byli všichni otočení zády? Jakože WTF?

Nevymýšlej hovadiny a ještě tady určitě párkrát napiš, jak jsou všichni admini na hovno, každý si banuje co chce a GS jde do sraček. Nepsal si náhodou, že nemáš čas na to, abys hrál?

Stížnost zamítnuta.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy