• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Nomero Uno/Jailbreak
Dostal jsem zákaz k CT na 360 hodin. Byl jsem simon, byli jsme 2 CT, ten druhý byl nějaký kiddo, lagoval a furt se snažil mluvit, několikrát jsem mu řekl aby byl zticha, napsal jsem do chatu že laguje, ale nedal si říct. Byli dva T, hodil jsem zbraň jednomu a řekl aby ho zabil - zabil ho, dohráli jsme kolo a následně jsem dostal zákaz.
V pravidlech nevidím nic o tom, že T-čkám nemůžu hodit zbraň, což jsem řekl i onomu adminovi - řekl "keď myslíš", a že "tak choď na forum". Tak či tak, je to jen další příkaz, který splnit musí.
https://prnt.sc/l2ys99
V pravidlech nevidím nic o tom, že T-čkám nemůžu hodit zbraň, což jsem řekl i onomu adminovi - řekl "keď myslíš", a že "tak choď na forum". Tak či tak, je to jen další příkaz, který splnit musí.
https://prnt.sc/l2ys99
-
Khrone - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Nomero Uno/Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nomero Uno/Jailbreak
Z ničoho nič si hodil zbraň random T-čku nech zabije CT. Ak ct robí problém, nemá funkční mikrofón, alebo niečo iné tak bud natoč demo a hod ho do PP, alebo zavolaj admina, ktorý to príde vyriešiť na server a nie takýmto spôsobom, že začneš T-čkam hádzať zbraň nech si zabijú Ct-čko, to určite nie.

-
NomeroUno - Spamer
Khrone píše:V pravidlech nevidím nic o tom, že T-čkám nemůžu hodit zbraň
Možná to tam nevidíš, nicméně toto opravdu nesmíš a ban je zcela oprávněný.
Pokud se omluvíš a slíbíš, že už se to nebude opakovat, ban ti minimálně zkrátím.

Stížnost zamítnuta.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Ano a k tomu Ct-čku čo lagovalo, ja som sa pripojil na server, sledoval som hru, stala sa spomenutá situácia vyššie, odniesol si si za ňu trest a samozrejme dalšie kolo som poriešil to druhé Ct-čko 

-
NomeroUno - Spamer
Gustik píše:Khrone píše:V pravidlech nevidím nic o tom, že T-čkám nemůžu hodit zbraň
Možná to tam nevidíš, nicméně toto opravdu nesmíš a ban je zcela oprávněný.
Pokud se omluvíš a slíbíš, že už se to nebude opakovat, ban ti minimálně zkrátím.
Stížnost zamítnuta.
Když se to nesmí, proč to tam není napsané? Jsou to offi pravidla JB serveru. Omlouvat se nemám za co, pravidla jsem si přečetl a dodržoval. Případně když už to tam není, tak jen varovat, ne rovnou zákaz k CT.
-
Khrone - Kolemjdoucí
Na fóre sú spísané základné pravidlá JB. Ak si niečím iným nie si istý, spýtaš sa prítomného Admina, ktorý ti vždy rád poradí.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám. Nikoho to totiž nezajímá..
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1