• Stránka 1 z 1
[V] UNBAN TTT
Názov topicu: TTT/Ban za Bhop Script
Vaše SID: STEAM_1:0:12175707
Odkaz/screen banu z banlistu: https://imgur.com/a/mi2WUvE
Popíšte čo sa stalo: Dobrý Deň. Dňa 7.10 som dostal ban za Bhop Script pričom som nepužíval žiadny program na to určený. Používal som iba "Bind" na koliečko myši na skákanie. Uznavám že na prvý pohľad to môže vyzerať na bhop script ale nie je.
Ide len o skúsenosti a je to aplikovateľné na MM( Matchmaking) a VAC za to nie je.Keby že skutočne mám bhop scripty tak túto žiadosť nepíšem. Poprosím o unban alebo vysvetlenie príčiny môjho banu.
Ďakujem a prajem pekný deň.
Vaše SID: STEAM_1:0:12175707
Odkaz/screen banu z banlistu: https://imgur.com/a/mi2WUvE
Popíšte čo sa stalo: Dobrý Deň. Dňa 7.10 som dostal ban za Bhop Script pričom som nepužíval žiadny program na to určený. Používal som iba "Bind" na koliečko myši na skákanie. Uznavám že na prvý pohľad to môže vyzerať na bhop script ale nie je.
Ide len o skúsenosti a je to aplikovateľné na MM( Matchmaking) a VAC za to nie je.Keby že skutočne mám bhop scripty tak túto žiadosť nepíšem. Poprosím o unban alebo vysvetlenie príčiny môjho banu.
Ďakujem a prajem pekný deň.
- Puboy
- Kolemjdoucí
[V] UNBAN TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: UNBAN TTT
GO TTT Admin - 24.9.2017 - 13.07.2019 / 1.11.2019 - 21.11.2020
GO ALL servers
„Všechno co má svůj začátek, má i svůj konec.“
GO ALL servers
„Všechno co má svůj začátek, má i svůj konec.“
-
TenLula - Profesionál
Navrhol by som porovnat demo s demom hraca ktory na "100%" mal Bhop Script(Nemusi to byt z TTT) . Z mojo uhla pohladu mi to neprsislo ako scipt. Mozem to spravit na MM (MatchMaking) a VAC nehrozi.Ide o cisty bind ktory nie je (teda dufam) v rozpore so pravidlami gamesites.cz . Na druhu stranu som rad ze to nie je Pernament ban lebo by to bola skoda a do reset banov dlha doba. Ale aby nedochazalo k dalsim omylom ( To zalezi na uhlu pohladu) mozem urobit to ze to nebudem proste robit aby nieco podobne neopakovalo.
- Puboy
- Kolemjdoucí
Poprosím niekoho z CHH sekcie nech sa sem vyjadrí, Lulič ty to nabudúce aspoň natáčaj z prvej osoby.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1