I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]BB1 Vedness

Příspěvekod memoryy » 08 říj 2018, 19:25

Zdravím, napojil jsem to na server a admin mě hned grabnul, když jsem chtěl jít někoho zabít a plnit si svoje povinnosti.

demo: http://leteckaposta.cz/567579542
memoryy
Amatér
Amatér

[Vyriešené]BB1 Vedness

od Rumcajz » 08 říj 2018, 19:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB1 Vedness

Příspěvekod Vendess » 08 říj 2018, 19:42 VIP

Zdravím, s týmto hráčom mam už dlhšiu dobu na servery problém. Ustavične je arogantný,neustále provokuje adminov a ostatných hráčov na servery. Proste problémoví prípad. To je asi aj dôvod prečo pre takúto vec ktorú by normálny hráč prehliadol zaťažuje mňa a každého kto to bude riešiť.

Teraz k veci hráča som grabol z nervozity, to uznávam no mal som na to aj dôvod. Hráč keď bol ZM ustavične behal po mape. Ja som ho ako admin graboval ku stavbám aby si plnil povinnosti. To on robiť nechce kedže ako je teraz v móde hraje na rank alebo mi proste chcel sťažovať prácu ako adminovi. On sa toho chcel zbaviť a ostavične sa odpajal ku spectu a pripajal sa mŕtvy ku ZM keď som ho prehodil a oživil urobil to isté a to sa opakovalo. Na druhej mape sa jeho "GameStyle" nezmenil a ja som od neho čakal to isté a aj som sa toho istého dočkal. Zas behal po mape ja som ho zas graboval on sa zas odpajal atď. tak raz keď som ho prehodil k ZM tak som ho aj videl behať po spavne a nasledne ho grabol. Čiže môj názor je taký že ten Grab je uplne kvapka v mori jeho nerešpektovania pravidiel arogancie k adminom a ostatný hráčom všeobecne.

Dúfam že to nejakému HLSA neskazilo večer alebo deň. Ja som nemal čo večer robiť tak som si aspoň do sýtosti popísal :lol: .

Prajem pekný zvyšok dňa.
Obrázek
天上天下唯我獨尊
Vendess
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Vendess » 08 říj 2018, 19:48 VIP

+To nemáš ani podľa vzoru tak skús znovu.
Obrázek
天上天下唯我獨尊
Vendess
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod memoryy » 08 říj 2018, 19:51

Prosimtě kdy já jsem měl s nějakým adminem problémy, jenom se tady z toho snažíš vykroutit, protože jsi udělal chybu. Ty mi tady říkáš, že máš se mnou spor už delší dobu, když na BB serveru jsi jednou za 14 dní. To neznamená, když se mnou máš už delší spor jak tvrdíš, že mě můžeš grabovat jak chceš, pokud máš nervy a neumíš je ovládat tak potom nevím co děláš v admin teamu. To neznamená, že každý normální hráč by jsi to nechal líbit ten grab, ty máš dělat svoji práci na 100%. Já nejsem ten hráč který by to přehlídnul :)
memoryy
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 08 říj 2018, 20:16

Z hlstats je jasné, že nešlo o tvoje prvé napojenie, ale reconnect. Čo sa dialo predtým už na deme nie je, preto verím v tomto prípade adminovi. Admin síce nemusel voliť grab, keď práve končilo kolo, ale pretože ťa tým upozorňoval aj do budúcna, verím, že to myslel dobre :)

Admin si dá pozor, aby nabudúce negraboval hráčov tak vysoko a zbytočne ďaleko :)

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy