• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] JB1 / extrem3r (Jon Snow) / vraj MFK
Výpis - https://ctrlv.cz/GfvO
Čus, hral som na JB1, kde simon John Wick mal väzňov v boxe na zadnej stene.. potom dal príkaz - "zahráme si na Simona, Simon hovorí všetko platí." Keďže som bol staviteľ, tak mi predal slovo už "predávam slovo staviteľovi". Nepodarilo sa nachytať hráčov, tým, že som povedal "poďte za mnou." Tak teda som povedal, že "Simon hovorí poďte za mnou." Automatický predsa pri predávaní slova všetko platí. Ešte som sa pre istotu spýtal simona, či to fakt tak bolo, že či začal hru na Simona a potom mi predal slovo. Predsa, keď sa predáva slovo, nemusí vravieť "Simon hovorí predávam slovo staviteľovi" nie?.. Tak som samozrejme všetkých zabil, keďže neposlúchli. Pýtal som sa, že za čo ten ban. Samozrejme, nevidel som v chate, že by mi napísal dôvod toho banu.
Som EVIP hráč.
Čus, hral som na JB1, kde simon John Wick mal väzňov v boxe na zadnej stene.. potom dal príkaz - "zahráme si na Simona, Simon hovorí všetko platí." Keďže som bol staviteľ, tak mi predal slovo už "predávam slovo staviteľovi". Nepodarilo sa nachytať hráčov, tým, že som povedal "poďte za mnou." Tak teda som povedal, že "Simon hovorí poďte za mnou." Automatický predsa pri predávaní slova všetko platí. Ešte som sa pre istotu spýtal simona, či to fakt tak bolo, že či začal hru na Simona a potom mi predal slovo. Predsa, keď sa predáva slovo, nemusí vravieť "Simon hovorí predávam slovo staviteľovi" nie?.. Tak som samozrejme všetkých zabil, keďže neposlúchli. Pýtal som sa, že za čo ten ban. Samozrejme, nevidel som v chate, že by mi napísal dôvod toho banu.
Som EVIP hráč.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
[Vyreseno] JB1 / extrem3r (Jon Snow) / vraj MFK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1 / extrem3r (Jon Snow) / vraj MFK
Dodám a rovno sa aj spýtam.. predávanie slová nie je príkaz.
Ako aj pri slovíčku, resp. spúšťači "štart", nemusí sa vravieť "Simon hovorí" - nie je to príkaz, ale spúšťač no. Je to tak aj pri predávaní slová?
- vězni musí poslouchat příkazy začínající „Sajmon říká...(nějaký příkaz)“ nebo "Sajmon přejmenovává Sajmona na ... (něco)"
Ako aj pri slovíčku, resp. spúšťači "štart", nemusí sa vravieť "Simon hovorí" - nie je to príkaz, ale spúšťač no. Je to tak aj pri predávaní slová?
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Na server som prišiel lebo mi hráči písali, že robíš bordel u CT...
Simon dal niekoľko príkazov za sebou, pričom začal hrať Simona a skúšal ti predať slovo. Nemal žiadny dôvod dávať ti slovo, ale aj tak to urobil. Nakoniec sa zamotal, že ani nevedel čo sa hrá a v tom si začal ty rozprávať svoje, že predsa ty máš slovo a hráči majú dostať kill. Všetci si mysleli, že si len robíš srandu a snažíš sa ich nachytať... V tom momente som zaváhal a kým som mohol nejak zareagovať a situáciu objasniť, tak si všetkých hráčov zabil. Aj napriek tomu, že ti Simon hovoril, aby si to radšej nerobil...
Ty si dostal ban, Simon prehoz...
Simon dal niekoľko príkazov za sebou, pričom začal hrať Simona a skúšal ti predať slovo. Nemal žiadny dôvod dávať ti slovo, ale aj tak to urobil. Nakoniec sa zamotal, že ani nevedel čo sa hrá a v tom si začal ty rozprávať svoje, že predsa ty máš slovo a hráči majú dostať kill. Všetci si mysleli, že si len robíš srandu a snažíš sa ich nachytať... V tom momente som zaváhal a kým som mohol nejak zareagovať a situáciu objasniť, tak si všetkých hráčov zabil. Aj napriek tomu, že ti Simon hovoril, aby si to radšej nerobil...
Ty si dostal ban, Simon prehoz...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
No, on po tom hneď, ako začal hru na Simona, predal mi slovo. "Predávam slovo staviteľovi." Začal vravieť, že Simon premenováva Simona na niečo, to na niečo a bla bla.. pri tom som slovo mal ja, ako viem. Vôbec si nebral slovo s5. A to, že či mal dôvod mi dávať slovo, to už je na ňom. Dostal som slovo, hrám. Buď som bol moc zamyslený, alebo som nepočul, že to nemám robiť. Dôvod zabiť väzňov som mal, neposlúchli môj príkaz "Simon hovorí poďte za mnou". 
ako je to skúšať predať slovo? normálne povedal, predávam slovo staviteľovi..

eXtr3mer píše:skúšal ti predať slovo
ako je to skúšať predať slovo? normálne povedal, predávam slovo staviteľovi..
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Ja sa samozrejme rád nechám poučiť... Bol tam v tom neskutočný chaos, ale chybu si dokážem priznať 
Na druhej strane, keď ideš zabiť hráčov a pritom povieš, že dáš MFK, tak sa nediv, že ten ban dostaneš
Za to, že ako bývalý admin robíš na serveri klasicky bordel, ban ti ostane ako varovanie.. ako pre JB tak pre ostatné serveri 

Na druhej strane, keď ideš zabiť hráčov a pritom povieš, že dáš MFK, tak sa nediv, že ten ban dostaneš

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Má niekto demo?
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Ok, pozrel som si dodané demo do PM.
Čo sa týka BANu, tak mi bolo povedané, že ten ti ostáva kvôli iným veciam, kde si robil bordel v predchádzajúcich kolách.
A čo sa týka samotnej situácie s predávaním slova počas začatej Hry na Sajmona, takúto situáciu som priznám sa ešte neriešil. Názor na to mám, ale Maxipsov je podstatnejší, takže počkáme na Hava, preberieme to s ním a verdikt dopíše zajtra (pravdepodobne v dopoludňajších hodinách) Maxipes.
Čo sa týka BANu, tak mi bolo povedané, že ten ti ostáva kvôli iným veciam, kde si robil bordel v predchádzajúcich kolách.
A čo sa týka samotnej situácie s predávaním slova počas začatej Hry na Sajmona, takúto situáciu som priznám sa ešte neriešil. Názor na to mám, ale Maxipsov je podstatnejší, takže počkáme na Hava, preberieme to s ním a verdikt dopíše zajtra (pravdepodobne v dopoludňajších hodinách) Maxipes.
-
Re: [V riešení...]JB1 / extrem3r (Jon Snow) / vraj MFK
Vieš, ono k bývalým Adminom sa vždy pristupovalo a aj sa bude pristupovať prísnejšie, pokiaľ budú úmyselne kaziť hru.
Čo presne si robil, to neviem. Tieto a všetky ďalšie otázky k tomuto smeruj eXtr3merovi do PM.
Čo presne si robil, to neviem. Tieto a všetky ďalšie otázky k tomuto smeruj eXtr3merovi do PM.
-
Re: [V riešení...]JB1 / extrem3r (Jon Snow) / vraj MFK
chickeylolz píše: Dostal som slovo, hrám
V tom je ten problem, slovo jsi nedostal. Slovo ti simon mohl predat jen slovy: "Simon rika, predavam slovo stavitelovi." Ale to dle vasich vyjadreni nerekl.
chickeylolz píše: - vězni musí poslouchat příkazy začínající „Sajmon říká...(nějaký příkaz)“ nebo "Sajmon přejmenovává Sajmona na ... (něco)"
Tato analogie se pouzit neda. Ve hre nepadaji pouze prikazy. Simon smeruje veznum i CTckum mnoho informaci, ktere jsou spise oznamovaciho charakteru (napriklad zakazy). U nich musi rovnez svoje vetu uvest slovy "Simon rika,...", pokud chce, aby jeho prikaz vezni poslouchali.
S exikem jsme uz situaci na TS probrali, s banem souhlasim.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Re: [Vyreseno] JB1 / extrem3r (Jon Snow) / vraj MFK
Díky Maxi. Ospravedlňujem sa teda hráčom a aj extremerovi, že padol MFK z mojej strany. Opakovať sa nebude 

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1