Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]JB/Gertrud

Příspěvekod Dastey » 12 říj 2018, 15:12

Zdravím, rád bych požádal o práva na JB serverech

Nick ve hře: Gertrud

Nick na fóru: Dastey

Profil na fóru: https://www.gamesites.cz/forum/dastey-u62481.html

Věk: 17

Steam nick: Dastey

Steam ID: STEAM_0:0:60299812

Hlstats: Omlouvám se,ale nepodařilo se mi to najít...nevím jestli je to tím,že hraju převážně na NS,protože mám bugnuté zvuky na steamu,ale kdyby byl problém zkusím se v tom pošťourat a opravit to.

Nějaké bany nebo prohřešky: V současné době jsem nedostal ani jeden ban a kick,ale pokud bych se měl vrátit tak 4-5 let zpátky tak určitě něco málo by se našlo..Přeci jenom jsem byl malý kluk který nechápal co se děje, ale postupem času hraní JB a dalších různých her jsem pochopil co můžu a co ne.
Teď respektuji pravidla a snažím se je dodržovat.

Něco o sobě: Jmenuji se David,chodím na Průmyslovou školu obor Mechanik-Seřizovač (obsluha strojů jako Fréza atd..) Hraju fotbal, sem tam si zajdu do fitka,hraju spoustu her jako je Dota,Csko,R6S atd.
Rád se směju, většinu času dělam srandy a házím vtipy,ale dokážu být i vážný když příjde na nějakou citlivou věc.

Proč bych chtěl být adminem na GS?: Nebudu tady psát jak chci být přínosem portálu, protože je to přeci jenom povinnost každého admina.Takže k věci chtěl bych se stát adminem, protože rád pomáham lidem,rád naučim něco nového ostatni...pokud nastává nějaký problém nemám problém ponaučit nebo ukázat co a jak, i kvůli téhle ''osobnosti'' bych chtěl v budoucnu trénovat děti fotbal.Takže nebudu zdržovat dalšimi zdlouhavými texty určitě máte spoustu zájemců a já vás nechci zdržovat moc dlouho tak to tady ukončim,děkuji že jste si přečetli moji žádost.
S pozdravem David/Dastey/Gertrud

Jenom si dovolím napsat pár vět na konci.
1. Účet mám založen nedávno,protože jsem nějakým záhadným způsobem ztratil heslo od starého.Klidně dodám link na můj starší účet pokud by byl problem s tímhle.
2. Nemám nahlášení,protože Mám nový účet.
Většinou to admini vyřešili hned
Dastey
Amatér
Amatér

[Zamietnuté]JB/Gertrud

od Rumcajz » 12 říj 2018, 15:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB/Gertrud

Příspěvekod Knedlajs » 12 říj 2018, 23:46 VIP

K tomu SID, ktoré si dodal, mi nenašlo žiadne HLSTATS. To znamená, že si na STEAMe nebol pripojený na serveri ani raz.
Práva sa dávajú na STEAM a nie na NS.
Preto nahraj potrebnú aktivitu na STEAMe, nahlasuj do PP a najskôr o mesiac môžeš požiadať znovu.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábory Adminů