I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Smazacik zrusit prava na admina alebo ho skrotit

Příspěvekod BigSSS » 12 říj 2018, 23:51

Tak akoze nehnevajte sa, ale pride sopliak nadava mi do mojej zeny, na moju adresu, co je vlastne do rodiny zato ze som ho zabil, a ja mu napisem nech takto nadava svojim rodicom a ne mne a ja dostanem od Smazacika ban na 6hodin mute ? A on nic ? To si robi vazne srandu alebo mu nedala jeho holka, ci ma niejaku inu vaznu poruchu ? Ani nepise, nekomunikuje, len dava prenic zanic { urcite by som to nepisal keby som ja nadaval ale on } , mali by ste ho skrotit alebo mu zrusit prava, nvm kolko ma rokov ale pride mi ako niejaky sopliak, tych 6hod mute mi nevadi, ide o princip, tazko taketo hlupeho admina sa siroko daleko hlada co ? Proste tymto sa ukazal jednym slovom ze je K...t
BigSSS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Smazacik zrusit prava na admina alebo ho skrotit

od Rumcajz » 12 říj 2018, 23:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Smazacik zrusit prava na admina alebo ho skrotit

Příspěvekod Izmael » 13 říj 2018, 00:23 VIP

Zdravím,

poprosím, aby ses vyjadřoval slušně.. Napíšeš stížnost s nadávkama a bez důkazů a co máme teď? Jakkoliv to prošetřovat?

Projel jsem si tvůj chat, vůbec se nedivím, že ti někdo nadává, když do všech rýpeš a nadáváš podobně.
Nicméně, to co jsi napsal: 2018-10-13 00:37:53 takto hovor doma rodicom zasrany. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
Pokud admin neviděl co psal ten hráč tobě, tak to od tebe brál jako navážení se do rodiny. Admin si nemusel všimnout že tobě také někdo nadával a na tom nezáleží. Ty ani na oplátku nemáš co nadávat nebo navážet se, místo toho jsi měl hráče nahlásit na fóru.

Zvaž příště jak se chovat a pokud si všimnu v chatlogu, že se do někoho stále navážíš nebo nadáváš, budeš dostávat mnohem delší bany.

Stížnost zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] Smazacik zrusit prava na admina alebo ho skr

Příspěvekod BigSSS » 13 říj 2018, 13:54

Akoze sa mozem vyjadrovat slusne na takychto hlupakov ktory mne nadavaju, ja do kazdeho rypem ? To vobec nieje pravda co pises, ano jeho nadavky si nevsimol, vsetci ano len on smazacik nie, preco si nevytiahol s textu aj toho nick: maros ale len moje ? akoze mne mute netrapy, lebo ja som nic neporusil a stojim si za svojim ze mam pravdu, inak by som tu neprisiel vypisovat taketo nezmysli, ja si myslim ze nieje hoden byt admina ked takto sa sprava a tvoj nazor ma tak isto nezaujima lebo viem kolko bije, tu islo len o princip ze niekto mne nadava, ja nenadavam a dostam ban tak je to trapne aj smiesne, takze zamietaj si kolko chces, ale pravdu mam ja a tymto tu to skoncilo
BigSSS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Zamítnuto] Smazacik zrusit prava na admina alebo ho skr

Příspěvekod Izmael » 13 říj 2018, 17:13 VIP

Admin dodatečně toho hráče dobanoval, takže nepiš blbosti.
Naštěstí, ty se nerozhoduješ zde o tom, zda je někdo hoden nebo není vykonávat pozici admina.
Tvůj názor mne také nezajímá, protože píšeš nesmysly a ani neumíš k tomu nic dodat, proto jsem ti to také zamítl.
Díky za snahu, příště ti to třeba vyjde.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy