• Stránka 1 z 1
[V]BB/Separ
Zdravím, chtěl bych se zeptat za co dostal oPSlq ban do hry za dohodu ZM/CT když on se spawnul se 2 lidma v moji base a nemohl odejít, protože ho blokovali, ale nejhorší je na tom, že on potom vylezl tam ty 2 ostatní slaynul a jediného oPSLq zabanoval za dohodu což nechápu když vylezl, potom jsem mu psal proč si těm dalším 2 lidem dal slay a mu ban, poté mi napsal, že mu jde dát ban, ale dal jsi mu ban na 30 min a oPSlq jsi mu dal ban na 2 hodiny což nechápu.
Potom hráč oPSlq dostal ban do chatu za provokaci, ve voice chatu řekl, že aspon můžu mluvit a pak mu dal mute do voice chatu úplně bez důvodu, potom napsal že mu je ho líto tak mu dal unban, jako wtf to si může banovat jen tak koho chce? a potom dávat unban, to je co za přístup????????
Prosím o vyjádření admina popřípadě demo, když na BB serveru není HLTV
Potom hráč oPSlq dostal ban do chatu za provokaci, ve voice chatu řekl, že aspon můžu mluvit a pak mu dal mute do voice chatu úplně bez důvodu, potom napsal že mu je ho líto tak mu dal unban, jako wtf to si může banovat jen tak koho chce? a potom dávat unban, to je co za přístup????????
Prosím o vyjádření admina popřípadě demo, když na BB serveru není HLTV
-
memoryy - Amatér
[V]BB/Separ
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB/Separ
Ty to máš trošku popletené, ale fajn.
Hráč oPSLq bol opakovane upozorňovaný za nevhodný slovník, provokácie hráčov a tak podobne.
Keďže si nedal povedať, a stále provokoval, dostal odmenu 10 minút ban na chat.
Žiadny UNBAN nedostal... ak dostaneš na BB ban na chat, kvôli bugom môžeš hovoriť do miku, a ja som ho konkrétne mutoval ešte cez príkaz /adminstuff, ale ten tiež nie je 2 razy presvedčivý.
1. *DavidkoOo : je bat ceste po 4 zm uz me to nebavi meli by dtim neco delat cest
2. (Kick hráča DAVIDKO)
3. (VIP) Separ :
chudak je mi ho trochu luto
* v tomto prípade som nehovoril o oPSLq, ale o hráčovi *DavidkoOo, ktorý bol 4 krát Zombie, a za svoje nadávky bol kicknutý.
Čiže stále nechápem, o akom unbane tu hovoríš...
Ďalej, nechápem prečo riešiš dôvody banov za niekoho iného. Ale budiš... vyjadrím sa.
Zrazu ste sa ocitli 4ria v jednej stavbe, a postupne si mi písal, koho mam slaynuť. Ako prvý dostal slay hráč SIKY, ktorý bol neskôr aj zabanovaný za lezenie do cudzej kempy:
http://www.gamesites.cz/amxban/basebuil ... p?bid=1046
Potom si mi písal, že mám slaynuť Lukyho, a vzápeti že mám lukyho nechať. Čiže si vydedukujeme, že hráč oPSlq, tam nemá čo robiť, a slay by dostal tak isto, keby nepodišiel k východu, neotočil za chrbtom, a nenechal sa zabiť.
Týmto spravil dohodu, a bol zabanovaný.
Ak sa hráč ocitne v cudzej kempe, ma si napísať buď /fixspawn, alebo oznámiť to adminovi, nech ho včas slayne... to že sa vy potom budete vyhovárať, že nemal ako výsť, ma absolutne nezaujíma.
Toľko z mojej strany.

Hráč oPSLq bol opakovane upozorňovaný za nevhodný slovník, provokácie hráčov a tak podobne.
Keďže si nedal povedať, a stále provokoval, dostal odmenu 10 minút ban na chat.
Žiadny UNBAN nedostal... ak dostaneš na BB ban na chat, kvôli bugom môžeš hovoriť do miku, a ja som ho konkrétne mutoval ešte cez príkaz /adminstuff, ale ten tiež nie je 2 razy presvedčivý.
memoryy píše:potom napsal že mu je ho líto tak mu dal unban, jako wtf to si může banovat jen tak koho chce? a potom dávat unban, to je co za přístup????????
1. *DavidkoOo : je bat ceste po 4 zm uz me to nebavi meli by dtim neco delat cest
2. (Kick hráča DAVIDKO)
3. (VIP) Separ :

* v tomto prípade som nehovoril o oPSLq, ale o hráčovi *DavidkoOo, ktorý bol 4 krát Zombie, a za svoje nadávky bol kicknutý.
Čiže stále nechápem, o akom unbane tu hovoríš...

Ďalej, nechápem prečo riešiš dôvody banov za niekoho iného. Ale budiš... vyjadrím sa.
Zrazu ste sa ocitli 4ria v jednej stavbe, a postupne si mi písal, koho mam slaynuť. Ako prvý dostal slay hráč SIKY, ktorý bol neskôr aj zabanovaný za lezenie do cudzej kempy:
http://www.gamesites.cz/amxban/basebuil ... p?bid=1046
Potom si mi písal, že mám slaynuť Lukyho, a vzápeti že mám lukyho nechať. Čiže si vydedukujeme, že hráč oPSlq, tam nemá čo robiť, a slay by dostal tak isto, keby nepodišiel k východu, neotočil za chrbtom, a nenechal sa zabiť.
Týmto spravil dohodu, a bol zabanovaný.
Ak sa hráč ocitne v cudzej kempe, ma si napísať buď /fixspawn, alebo oznámiť to adminovi, nech ho včas slayne... to že sa vy potom budete vyhovárať, že nemal ako výsť, ma absolutne nezaujíma.
Toľko z mojej strany.

#YNWA
#YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo

-
Separko69 - Profesionál
Hráč se snažil odejít z campu, ale ostatní ho blokovali, až jsi jim dal slay, tak se uvolnilo místo a on odešel zádama se zabít, takže tady přestan lhát.
-
memoryy - Amatér
A ešte dodám, že hráč oPSLq, z tej kempy nevyšiel, ale iba sa pri východe otočil chrbtom, a nechal sa zabiť.
Máš strašne popletené niektoré fakty, a keďže píšeš sťažnosť, mal by si dodať buď dôkaz v podobe dema, alebo aspoň výpis banu...
Nuž, bohužiaľ. Nečakajte že ak budete robiť hlúposti, provokovať hráčov, byť drzí a arogantní k adminom, že niekto bude s vami zaobchádzať v rukavičkách...
Ďalej mi vysvetli že ako som klamal... Ja ti neprotirečím, že nemal ako vyjsť, povedal som iba, že ak sa mu nedá odísť z kempu, má si napísať buď /fixspawn, alebo napísať adminovi, "Separ, slayni ma" ...
A keďže ste mi písali slaye až po vypustení ZM, bohužiaľ, mate smolu.
Máš strašne popletené niektoré fakty, a keďže píšeš sťažnosť, mal by si dodať buď dôkaz v podobe dema, alebo aspoň výpis banu...
Nuž, bohužiaľ. Nečakajte že ak budete robiť hlúposti, provokovať hráčov, byť drzí a arogantní k adminom, že niekto bude s vami zaobchádzať v rukavičkách...
Ďalej mi vysvetli že ako som klamal... Ja ti neprotirečím, že nemal ako vyjsť, povedal som iba, že ak sa mu nedá odísť z kempu, má si napísať buď /fixspawn, alebo napísať adminovi, "Separ, slayni ma" ...
A keďže ste mi písali slaye až po vypustení ZM, bohužiaľ, mate smolu.
#YNWA
#YNWA

-
Separko69 - Profesionál
Ano, nechal se zabít, protože nás tam bylo víc a neměl tam co dělat, protože se tam spawnul, tak se šel zabít.
-
memoryy - Amatér
Prosimtě vysvětli mi jak to může být dohoda když se spawnul v moji base, nemohl vylézt, protože ho tam blokovali a ty si dal sikymu, hned jak se tam uvolnilo místo tak lezl ven zádama a nechal se zabít, protože tam neměl co dělat a ty mu dáš ban za dohodu, děláš si prdel ne?
-
memoryy - Amatér
Posledný krát, ak sa hráč nechá zabiť iným zm, jedna sa o dohodu. Smola čo?
Znova, mal napisať /fixspawn, alebo napísať mne, slayol by som ho... ban by nedostal, keďže sa tam spawnol... narozdiel od sikyho, ktorý tam sam vošiel.
Ďalej sa nevyjadrujem, počkáme si na verdikt vyšších adminov.
Znova, mal napisať /fixspawn, alebo napísať mne, slayol by som ho... ban by nedostal, keďže sa tam spawnol... narozdiel od sikyho, ktorý tam sam vošiel.
Ďalej sa nevyjadrujem, počkáme si na verdikt vyšších adminov.
#YNWA
#YNWA

-
Separko69 - Profesionál
Dobře takže mi chceš říct pokud nějaké CT nemá base a nechá se zabít tak je to dohoda.
Jestli si to fakt myslíš tam nemáš co v admin teamu dělat.
Jestli si to fakt myslíš tam nemáš co v admin teamu dělat.
-
memoryy - Amatér
Si smiešny a iba ukazuješ aký si blbec.
Ani raz som nepovedal, že keď niekto nemá base, a zabijú ho, že by mal dostať ban.
On bol zabanovaný za to, že namiesto toho aby sa respawnul príkazom inde, prípadne ma požiadal o slay, sa vybral po vypustený ZM k východu, otočil sa chrbtom, a nechal sa zabiť.
Ďalej sa už fakt nevyjadrujem, zbytočne plytváš mojím časom...
Ak stále nie si schopný tomu chápať, klikni si SEM, sprav si ten testík a pošli mi výsledky do správy... rád ti pomôžem.
Ani raz som nepovedal, že keď niekto nemá base, a zabijú ho, že by mal dostať ban.
On bol zabanovaný za to, že namiesto toho aby sa respawnul príkazom inde, prípadne ma požiadal o slay, sa vybral po vypustený ZM k východu, otočil sa chrbtom, a nechal sa zabiť.
Ďalej sa už fakt nevyjadrujem, zbytočne plytváš mojím časom...
Ak stále nie si schopný tomu chápať, klikni si SEM, sprav si ten testík a pošli mi výsledky do správy... rád ti pomôžem.
#YNWA
#YNWA

-
Separko69 - Profesionál
A co je tohle ty šašku?
-
memoryy - Amatér
Ahoj, máš 24 hodin na dodání důkazů, že admin pochybil, v opačném případě bude stížnost zamítnuta.
Pokud si stěžuješ na to, že admin zabanoval někoho jiného špatně, pak si má daný hráč požádat o unban, nikoliv ty, že budeš psát stížnost.
Pokud si stěžuješ na to, že admin zabanoval někoho jiného špatně, pak si má daný hráč požádat o unban, nikoliv ty, že budeš psát stížnost.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Stížnost bez důkazů, proto to dále řešit nebudeme, každopádně co jsem z toho vyčetl tak admin postupoval správně a teda nemám co mu vytknout.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1