• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] VIP na jakou dobu
Dobrý den,
chtěl bych si zakoupit VIP na Jailbreak sekci (konkrétně #9 mini) a zajímalo by mě na jakou dobu tedy VIP je, dříve pokud se nepletu tak nebylo nějak omezeno, tak mě zajímá jestli je to furt neomezené, nebo pouze ty 2 měsíce.
Případně jak dlouho bych musel čekat, kdybych platit skrze banku.
Děkuji.
chtěl bych si zakoupit VIP na Jailbreak sekci (konkrétně #9 mini) a zajímalo by mě na jakou dobu tedy VIP je, dříve pokud se nepletu tak nebylo nějak omezeno, tak mě zajímá jestli je to furt neomezené, nebo pouze ty 2 měsíce.
Případně jak dlouho bych musel čekat, kdybych platit skrze banku.
Děkuji.
-
MrTrill - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] VIP na jakou dobu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP na jakou dobu
Servus,
aktuálne prémium kupuješ na 2 mesiace, na zvolenú sekciu (jb - všetky jb servery, all - všetky servery mimo jb). Prémium navždy už nie je v ponuke
aktuálne prémium kupuješ na 2 mesiace, na zvolenú sekciu (jb - všetky jb servery, all - všetky servery mimo jb). Prémium navždy už nie je v ponuke

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Re: VIP na jakou dobu
MrTrill píše:Dobrý den,
Případně jak dlouho bych musel čekat, kdybych platit skrze banku..
Jak již psal Twixo, VIP je momentálně na 2 měsíce a aktivuješ si ho na celou sekci.
Pokud chceš platit skrze banku, napiš na e-mail uvedený u aktivace, kde ti poskytnu více informací.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1