• Stránka 1 z 1
[Vyř.]JB2 / SH / pi c ka, F.r.O.n.T
Nick: pi c ka (VALVE_0:0:2016275018), F.r.O.n.T (VALVE_0:0:1769912843)
Kdy?: 20.10.2018, 18:30
Prohřešek: oba dva mají SH (na konci dema jde krásně u Fronta vidět u PP, jak háže granáty a u picky hned ze začátku dema jak se "teleportuje"
Důkazy: http://leteckaposta.cz/279121596 (demo) - začátek a konec(poslední pp) dema.. +v průběhu tam furt ten picka běhal
screen SID bohužel nemám.. nešel mi udělat ani přes steam (F12) a když jsem zkoušel normálně v CS nastavit screen tak mi screenoval jen ze hry a konzoli asi neuměl zachytit.. předpokládám ale, že jste schopni si to nějak zjistit a byla by škoda, kdyby dva blbečci se SH dál běhali po serveru
Pěkný zbytek dne, PusinQa :*
Kdy?: 20.10.2018, 18:30
Prohřešek: oba dva mají SH (na konci dema jde krásně u Fronta vidět u PP, jak háže granáty a u picky hned ze začátku dema jak se "teleportuje"
Důkazy: http://leteckaposta.cz/279121596 (demo) - začátek a konec(poslední pp) dema.. +v průběhu tam furt ten picka běhal

screen SID bohužel nemám.. nešel mi udělat ani přes steam (F12) a když jsem zkoušel normálně v CS nastavit screen tak mi screenoval jen ze hry a konzoli asi neuměl zachytit.. předpokládám ale, že jste schopni si to nějak zjistit a byla by škoda, kdyby dva blbečci se SH dál běhali po serveru

Pěkný zbytek dne, PusinQa :*
-
PusinQaMucinQa - Zkušený
[Vyř.]JB2 / SH / pi c ka, F.r.O.n.T
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB2 / SH / pi c ka, F.r.O.n.T
Bez SSID to řešit nemůžu. Každopádně oba mají již aktivní ban.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [Vyř.]JB2 / SH / pi c ka, F.r.O.n.T
Oka, pro příště aspoň vím
Ale nevím, jak jsem to měl řešit, když mi to nešlo
Updatoval jsem kvůli tomu TS, abych se mohl poptat a oni mi řekli, že i když se mi zdá že mi to nejde, tak když vypnu CS tak tam ty screeny budou a nebyly
D dělal jsem pro to maximum
D PusinQa :*

-
PusinQaMucinQa - Zkušený
• Stránka 1 z 1