• Stránka 1 z 1
[vyreseno] Chybné rozlíšenie CS 1.6 STEAM
Ahojte. Vraciam sa po páru rokoch k CS, no mám taký problém čo sa týka rozlíšenia. Topic na túto tému som tu už našiel, no u mňa je to trochu komplikovanejšie. Akonáhle zapnem cs, tak mám blbé rozlíšenie, všetko je obrovské a nedá sa to nastaviť cez options. Samozrejme, skúšal som všetky tie návody ako sa dostať do súboru settings, kde by som prepísal to rozlíšenie, no mne ho vôbec nejde otvoriť, kedže mi na ntb ukazuje, že je súbor vo formáte "šetrič displeja", konkrétne formát .scr a nedá sa nijakým spôsobom ani dostať k možnosti jeho spustenia cez voliteľný program ....chcel som to ešte nejak skúsiť cez možnosti spustenia na steame, no tam ma takisto nepustí kvôli tomu, že tá možnosť je iba pre "pokročilých užívateľov"...Stiahol som si nonsteam, konkrétne Gamesites CSko a tam mám rozlíšenie také, ako má byť. Za akúkoľvek radu budem vďačný, s pozdravom bývalý kolega dávnej minulosti admin teamu GS 

- maykynko
- Kolemjdoucí
[vyreseno] Chybné rozlíšenie CS 1.6 STEAM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Chybné rozlíšenie CS 1.6 STEAM
Staci, ze jsem pokrocily ja. Mas to tu obrazkove, staci se jimi ridit - https://imgur.com/a/oMwykNI
Pak si ve hre nastav co potrebujes a ty moznosti zase vymaz.
Pak si ve hre nastav co potrebujes a ty moznosti zase vymaz.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Re: Chybné rozlíšenie CS 1.6 STEAM
ďakujem pekne, už to mám 

- maykynko
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1