• Stránka 1 z 1
Vypadávání MIK ve hře CS 1.6
Zdravím poslední dobou mě blbne Mikrofon ve hře. Někdy mě hra Mikrofon snímá a někdy zase ne. Na steamu mě mikrofon funguje i na TeamSpeak3 mě funguje bez problémů. Zkoušel jsem si i zapnout TS3 na vedlejší monitor abych viděl zda mě Mikrofon funguje a ano fungoval, csko mě ho přestalo snímat ale na tsku jsem normálně mluvil. Mikrofon mě na csku jako jde ale když mluvím delší dobu př: CT na JB serverech či něco podobného tak mě chvilkama začne vypadávat, ale po nějaké době zase jde. Jak jsem zmiňoval výše tak na TS3 s tím nemám problém a na steamu mě mikrofon taky funguje. Ve hře mám VOICECHAT přebindovaný na Mouse4. Budu rád za každou radu a díky za váš čas .
"Counter-strike není hra o talentu, každý kdo má odhodlání a vytrvalost muže hrat na pro úrovni."
1.6 = 2000H (Non-Steam) 220H (Steam)
CS:GO = 1600H (Steam)
-
vennymeister - Amatér
Vypadávání MIK ve hře CS 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vypadávání MIK ve hře CS 1.6
Zkoušel jsem se porozhlédnout přímo na fóru Steamu (CS) a bohužel jsem řešení nenašel. Pár lidí tam mělo podobný problém jako máš ty, ale nikdo jim na to neodpověděl, tak ti zkusím lehce poradit, snad ti to pomůže.
1.) Zkus ověřit integritu hry (může ti to odstranit různé vady) ---> Najdeš to normálně ve steam knihovně, kde pravým klikneš na CSko ---> Vlastnosti/Properties ---> Místní soubory/Locas files ---> Ověřit integritu hry/Verify integrity of game files. Necháš to dojet, a pak zkus jestli půjde. (OKNO VYPADÁ TAKTO)
2.) Vypnout zvuková rozšíření (WIN 10) ---> Klikni pravým na reproduktor v pravém dolním rohu lišty ---> Zvuky ---> Záznam ---> Mikrofon-vlastnosti ---> Upřesnit ---> "Povolit zvuková rozšíření" nech nezaškrtnuté, pokud jsi to v tomto stavu měl, tak to zkus zaškrtnout a dej apply.
Pokud ti nic z tohoto nepomohlo, tak tě asi budu muset odkázat na nějaké steam fóra.
1.) Zkus ověřit integritu hry (může ti to odstranit různé vady) ---> Najdeš to normálně ve steam knihovně, kde pravým klikneš na CSko ---> Vlastnosti/Properties ---> Místní soubory/Locas files ---> Ověřit integritu hry/Verify integrity of game files. Necháš to dojet, a pak zkus jestli půjde. (OKNO VYPADÁ TAKTO)
2.) Vypnout zvuková rozšíření (WIN 10) ---> Klikni pravým na reproduktor v pravém dolním rohu lišty ---> Zvuky ---> Záznam ---> Mikrofon-vlastnosti ---> Upřesnit ---> "Povolit zvuková rozšíření" nech nezaškrtnuté, pokud jsi to v tomto stavu měl, tak to zkus zaškrtnout a dej apply.
Pokud ti nic z tohoto nepomohlo, tak tě asi budu muset odkázat na nějaké steam fóra.

WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
Děkuji za pomoc: 1) Integritu jsem zkoušel už tak 4x takže to nic... Vůbec nepomohlo
2) Mám (win 7) Ale je to podobné akorát mám nezaškrknuté Zakázat všechny zvuké efekty.
Jinak díky moc za snahu pomoci!
2) Mám (win 7) Ale je to podobné akorát mám nezaškrknuté Zakázat všechny zvuké efekty.
Jinak díky moc za snahu pomoci!
"Counter-strike není hra o talentu, každý kdo má odhodlání a vytrvalost muže hrat na pro úrovni."
-
vennymeister - Amatér
V pořádku, doufám že se dopátráš řešení. 

WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
• Stránka 1 z 1