• Stránka 1 z 1
Zmena nicku
Zdravím, mám VIP na konkrétne týchto serveroch :
Fun Server
Sniper War #2
Aim Maps
To by malo byt tusim vsetko, mam to na meno SeeN tak sa chcem spytat ci by sa to dalo zmenit a ako ? Chcel by som to na nick : LR^
Dik za pomoc ci vyriesenie.
Fun Server
Sniper War #2
Aim Maps
To by malo byt tusim vsetko, mam to na meno SeeN tak sa chcem spytat ci by sa to dalo zmenit a ako ? Chcel by som to na nick : LR^
Dik za pomoc ci vyriesenie.
-
MrLR - Amatér
Zmena nicku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmena nicku
+ kupovat si 3 nove vipka by bola asi blbost chlapci, uz viac krat mi bol vip ucet aj odsudzeny takze snad by to slo
-
MrLR - Amatér
Zdravím, takto radikálně VIP nick nelze změnit. Jedině že by si používal LR^Seen.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Vcelku pochybujem ze sa to nedá, prepísať riadky sa dá a navyše problem s tym by mal byt len keby uz niekto ma na ten nick vip 
Keby to fakt nejde tak by mozno boli extremni frajeri a zmazali toto a dali mi tam nove vip
ale o tom zase pochybujem ja no 

Keby to fakt nejde tak by mozno boli extremni frajeri a zmazali toto a dali mi tam nove vip

-
MrLR - Amatér
MrLR píše:Vcelku pochybujem ze sa to nedá, prepísať riadky sa dá a navyše problem s tym by mal byt len keby uz niekto ma na ten nick vip
Keby to fakt nejde tak by mozno boli extremni frajeri a zmazali toto a dali mi tam nove vipale o tom zase pochybujem ja no
Nelze si měnit VIP nick jak se ti zamane, jediné co funguje jsou kosmetické úpravy, jako sem napsal nahoře. A to druhé co si napsal, opravdu krásný sen no

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Prepísať pár riadkov sa dá, ale keby toto poskytujú tak by nerobili nič iné ako by menili VIP mená..

-
Misicu - Profesionál
• Stránka 1 z 1