• Stránka 1 z 1
Public/DD2 ONLY
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli gamesites neplánuje udělat nějaký Public server nebo aspoň dd2 only, protože je škoda že zrovna gamesites tento server neposkytuje, myslím si že by to hrálo dost hráču. Ať se daří, s pozdravem Karma.
BLÁZEN
-
KARMA1337 - Kolemjdoucí
Public/DD2 ONLY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Public/DD2 ONLY
Server už bol a nehral sa. Nabudúce takéto niečo píš do sekcie Public servery !

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
Ahoj,
poslední dobou se často potýkám s problémem switchování týmu na serveru při změně zbraně.
Co tak koukám, tak se to stává dost lidem a dost často. A po každý změně mapy se reconnectovat je opruz, co si budem povídat.
Na serveru mi bylo řečeno, že je to bug cska, ale stává se mi to jen u Vás na publicu, na jiných Vašich serverech ne.
Díky za odpověď a případnou opravu.
S láskou,
Vaše chcanka <3
poslední dobou se často potýkám s problémem switchování týmu na serveru při změně zbraně.
Co tak koukám, tak se to stává dost lidem a dost často. A po každý změně mapy se reconnectovat je opruz, co si budem povídat.
Na serveru mi bylo řečeno, že je to bug cska, ale stává se mi to jen u Vás na publicu, na jiných Vašich serverech ne.
S láskou,
Vaše chcanka <3
Chalo se, chčije a chcát se bude!
-
chcanka - Amatér
chcanka píše:Ahoj,
S láskou,
Vaše chcanka <3
Ahoj,
pokud přijdeme na to, co přesně tuhle chybu způsobuje, samozřejmě ji co nejdříve opravíme. Bohužel v tuto chvíli není jisté, proč se to přesně buguje, nemáš náhodou čas, abych si stáhnul GOTV demo? Pluginem to nejspíš nebude.
Adresuji hráče na autobalance od Valve, protože to mi bylo řečeno od více hráčů, jestli je to ta pravá příčina, ovšem nevíme.
Pokud se ti to (nebo někomu jinému) stane znovu, prosím, pošli sem čas + mapu, my se na to podíváme.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1