• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o práva - komunitní servery JailBreak
Sekce JAILBREAK
Herní nick *VENAN*
Nick na forum Venanko ( ucp.php )
Věk 17 let
Nick na Steamu venanko (ID STEAM_0:1:179542500)
Hlstats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=3572
PP Nejdůležitější je, že jsem neměl žádný ban za cheating, dále jen malé bany (spam, CT) což se projevovalo spíše ze začátku mé JB kariéry. Potom je důležité zmínit ban, který jsem dostal asi v neděli, ale byl neoprávněný, a s adminem jsem to vyřešil hned na místě.
Proč chci být admin Jelikož je tu spousta lidí, co nebere JB moc vážně, ve smyslu toho , že si dělají to co chtějí, stačí malé prohřešky a celá zábava je kdesi daleko (jako třeba CT co neplní povinnosti) dále bych chtěl aby i nový hráči našli zalíbení v tomto modu... chci jim pomáhat, objevovat zákoutí pravidel atd..
Dokonce jsem začal hrát i na více JB serverech, takže nastal úplně BOOM s tím co všechno se dá dělat, a nárůst mých vědomostí je obrovský, a tyto mnou nabité vědomosti chci šířit dál.
Abych to shrnul - tak pomáhat a chránit
Něco o mě Ahojky, zdravíčko, jmenuji se Vašek je mi 17 let, ale jsem radši pro oslovování VaBe... hraji fotbal a všechny další sporty na které si vzpomenete jsem alespoň jednou zkusil, rád si ve volném čase zahraju CSka, jak 1.6 tak GO. Rád zkouším nové věci, jako je třeba programování, outdoor aktivity atd...
Předem děkuji za kladné ohlasy
<3 
Herní nick *VENAN*
Nick na forum Venanko ( ucp.php )
Věk 17 let
Nick na Steamu venanko (ID STEAM_0:1:179542500)
Hlstats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=3572
PP Nejdůležitější je, že jsem neměl žádný ban za cheating, dále jen malé bany (spam, CT) což se projevovalo spíše ze začátku mé JB kariéry. Potom je důležité zmínit ban, který jsem dostal asi v neděli, ale byl neoprávněný, a s adminem jsem to vyřešil hned na místě.
Proč chci být admin Jelikož je tu spousta lidí, co nebere JB moc vážně, ve smyslu toho , že si dělají to co chtějí, stačí malé prohřešky a celá zábava je kdesi daleko (jako třeba CT co neplní povinnosti) dále bych chtěl aby i nový hráči našli zalíbení v tomto modu... chci jim pomáhat, objevovat zákoutí pravidel atd..
Dokonce jsem začal hrát i na více JB serverech, takže nastal úplně BOOM s tím co všechno se dá dělat, a nárůst mých vědomostí je obrovský, a tyto mnou nabité vědomosti chci šířit dál.
Abych to shrnul - tak pomáhat a chránit
Něco o mě Ahojky, zdravíčko, jmenuji se Vašek je mi 17 let, ale jsem radši pro oslovování VaBe... hraji fotbal a všechny další sporty na které si vzpomenete jsem alespoň jednou zkusil, rád si ve volném čase zahraju CSka, jak 1.6 tak GO. Rád zkouším nové věci, jako je třeba programování, outdoor aktivity atd...
Předem děkuji za kladné ohlasy

Všechno jde lépe s kapkou vína v břiše - Tyrion Lannister
I wish I was a monster you think I am -Tyrion Lannister
I wish I was a monster you think I am -Tyrion Lannister
-
Venanko - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žádost o práva - komunitní servery JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva - komunitní servery JailBreak
V minulej žiadosti som ti napísal, čo po tebe chcem. Akosi si sa na to vykašľal. Jediné, čo si všímam iné oproti predošlej žiadosti je to, že si k tomu ešte aj pridal SPAM, gg.
Dokonca si zase dodal zlé HLSTATS.
Ako som písal minule, máš ešte čas.
Zamietnuté.
Dokonca si zase dodal zlé HLSTATS.
Ako som písal minule, máš ešte čas.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1