• Stránka 1 z 1
Re: FullysCZ/EventMaster/Survival
Žádost pěkná, nicméně bych byl rád kdybys nahrál aspoň těch 20 hodin na serveru.
Až to budeš mít napiš rovnou pod tenhle topic a nevytvářej další.
Prozatím zamítnuto.
Až to budeš mít napiš rovnou pod tenhle topic a nevytvářej další.
Prozatím zamítnuto.

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
Re: FullysCZ/EventMaster/Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Čeká se] FullysCZ/EventMaster/Survival
Ahoj,
(byl jsem požádán o zhodnocení hráče FullysCZ panem DogeTennantem, překopírovávám jen text co jsem mu psal do PM, jsem línej ho upravovat
)
Takhle, ze začátku jsem si myslel, že je opravdu hodně inteligentní, páč se tak choval. Ale později respektive včera se ukázalo, že i přes to, že se snaží psát bez chyb, mu chybí špetka autority. Včera se tu semnou hádal x minut o tom, že jsem mu sebral nějaké bloky. Pak chtěl půjčit command block, zda ho můžeš položit a co jsem mu ho hodil, tak mi ho nechtěl vrátit (schoval ho) až pod pohrůžkou banu mi ho vrátil.
Co se ale týče EM: Na pozici EM by měl umět stavět a být originální, což zde je 50%
Co se týče rad a aktivity v chatu, tak je zase na druhou stranu od ostatních docela vysoká. Ač tedy mi imrvére otravuje..
Takže, kdybych to měl shrnout:
(+)
Aktivita na serveru
Originalita
Snaží se pomoct hráčům
Inteligentní vyjadřování do určité míry
(-)
Arogantnost
Neumí stavět
Chybí mu uznání autority
Skoro se mi tu rozbrečel na serveru kvůli dvoum blokům
Suma sumárum:
Vzal bych jej jako "Trial", v případě jakéhokoliv sebemenšího průseru 1 trestní bod, v případě 3 a více mínus. Zkušební doba 2 měsíce od dne, co by byl nabrán - pod drobnohledem.
(byl jsem požádán o zhodnocení hráče FullysCZ panem DogeTennantem, překopírovávám jen text co jsem mu psal do PM, jsem línej ho upravovat

Takhle, ze začátku jsem si myslel, že je opravdu hodně inteligentní, páč se tak choval. Ale později respektive včera se ukázalo, že i přes to, že se snaží psát bez chyb, mu chybí špetka autority. Včera se tu semnou hádal x minut o tom, že jsem mu sebral nějaké bloky. Pak chtěl půjčit command block, zda ho můžeš položit a co jsem mu ho hodil, tak mi ho nechtěl vrátit (schoval ho) až pod pohrůžkou banu mi ho vrátil.

Co se ale týče EM: Na pozici EM by měl umět stavět a být originální, což zde je 50%
Co se týče rad a aktivity v chatu, tak je zase na druhou stranu od ostatních docela vysoká. Ač tedy mi imrvére otravuje..

Takže, kdybych to měl shrnout:
(+)
Aktivita na serveru
Originalita
Snaží se pomoct hráčům
Inteligentní vyjadřování do určité míry
(-)
Arogantnost
Neumí stavět
Chybí mu uznání autority
Skoro se mi tu rozbrečel na serveru kvůli dvoum blokům
Suma sumárum:
Vzal bych jej jako "Trial", v případě jakéhokoliv sebemenšího průseru 1 trestní bod, v případě 3 a více mínus. Zkušební doba 2 měsíce od dne, co by byl nabrán - pod drobnohledem.
Nový účet na Gamesites website - pass lose.

-
FilleXe - Pokročilý
Re: [Přijat] FullysCZ/EventMaster/Survival
Po probrání žádosti s HLSA a po pohovoru byl hráč pod určitými podmínkami
Přijat
Přijat

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
• Stránka 1 z 1