Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] , / awp

Příspěvekod tooprotobepro » 18 říj 2018, 20:17

Ahoj,
prišiel som si požiadať o admin práva, žiadosť nižšie :

Na serveri mám nickname: ,
Moja ID : STEAM_1:1:103643011
Mám záujem o práva na server : Sniper War
HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068/hlstats.php?mode=playerinfo&player=9834
Nedostal som nikdy žiadne bany na gamesites.cz pokiaľ ma pamäť neklame

Volám sa Ľuboš. Mám 19 rokov. Bývam v Bratislave, som študentom obchodnej akadémie. V škole som reálne maximálne jedenkrát do mesiaca, čož znamená, že mám naozaj dostatok času a voľnosť na robenie činností, ktoré ma bavia a z ktorých reálne niečo mám.

Prečo som vhodný na post admina ?
Na serveri vystupujem ako zodpovedný, kľudný, priateľský hráč. Myslím si, že som vhodným kandidátom, pretože denne som na teamspeaku prítomný aspoň 8 hodín určite, väčšinou to býva 10-12, takže v prípade potreby som vždy k dispozícii. Chcem svoj čas rozumne investovať a pomôcť portálu, na ktorom som kedysi už pôsobil ako administrátor v Counter Strike 1.6 na knife serveroch, môj server admin bol Jizzy, gr0w bol vtedy HLSA knife pokiaľ si dobre pamätám, alebo KOFOLA samozrejme, a bol som aj support Counter Strike 1.6 v tom čase, bolo to v rokoch cca 2014 - 2015. Páči sa mi, že za môj pobyt na serveri vždy panovala priateľská atmosféra a preto by som rád pomohol aby to tak naďalej ostalo - chcem zamedziť porušovaniu pravidiel.
-dosť ma baví spektovať hráčov, dosť často pozerávam csgo overwatch, hneď ako mi pošlú tak idem vždy na vec

CSGO hrám cca od februára roku 2016, kedy som si zložil počítač, ktorý mi rozbehne csgo na tých 60fps aby sa to dalo hrať. Mám tam cca do 1000 hodín nahratých, dosť som sa za ten čas naučil, získal, spoznal..Ale samozrejme vždy čo viac sa naučiť a v čom sa zlepšiť.

Ďakujem pekne za vyjadrenie
tooprotobepro
Zkušený
Zkušený

[Z] , / awp

od Rumcajz » 18 říj 2018, 20:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: , / awp

Příspěvekod Carti » 19 říj 2018, 13:15 VIP

Nu, vůbec tě neznám. + "baví mě víc spectovat, než hrát na takových serverech", prosím?

Přidej si mě na Steamu. Uvidíme, co a jak.
Carti
Amatér
Amatér

Re: , / awp

Příspěvekod Carti » 24 říj 2018, 21:58 VIP

Po konzultaci s ostatními zamítám.
Carti
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů