I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Opravte si prosím Vás čárky.

Příspěvekod ihSnaktoP » 27 říj 2018, 13:19

Nick admina: Není konkrétní, pouze ten, který se stará o pravopis/gramatiku/interpunkci na GS portálu.

Prohřešek admina: Zdravím, tohle není úplná ta pravá stížnost na adminy ohledně pravidel. Pouze se jedná o to, že byste si mohli upravit interpunkci ve větě „ Chceš vědět, jak se ti daří.“ Prosím Vás, i když tohle asi nepatří do téhle vybrané skupiny (stížnosti na admina, nábor adminů apod), tak byste mohlí mít to strpení a opravit si to, děkuji. S láskou Váš milý PotkaN. Přeji krásný zbytek dne, naschledanou.
Prometheus.
Creativity is a huge part of my game as a player. It helps open doors which others don't see.“ - Paul Pogba
ihSnaktoP
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Opravte si prosím Vás čárky.

od Rumcajz » 27 říj 2018, 13:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Opravte si prosím Vás čárky.

Příspěvekod ihSnaktoP » 27 říj 2018, 13:22

Abyste si nemysleli, tohle nemá být určené jako hate na určenou osobu, pouze jako ponaučení, že byste si měli číst věty po sobě. Neberte to jako hate, naschle.
Creativity is a huge part of my game as a player. It helps open doors which others don't see.“ - Paul Pogba
ihSnaktoP
Amatér
Amatér

Příspěvekod polskasila » 27 říj 2018, 14:02 VIP

Doporučuji nastudovat toto: https://www.pravopisne.cz/2010/10/na-shledanou-x-nashledanou/.
Měl by sis to po sobě taky číst, když si tedy hraješ na odborníka. :)
187
polskasila
CS:GO HLSA

Příspěvekod ihSnaktoP » 27 říj 2018, 14:13

Vím, že je to špatně napsáno, ale ty by sis měl opravit tu čárku, a nepsat mi, že si hraji na nějakého odborníka, nesnažím se někoho zesměšnit, jen upozornuji na chybu, ty ses spíš mě snažil zesměšnit, ale ta čárka tě vůbec nezajímá, nevidíš si do pusy.
ihSnaktoP
Amatér
Amatér

Příspěvekod polskasila » 27 říj 2018, 14:39 VIP

Mě ta čárka vůbec nezajímá proto, že s tím nemůžu nic udělat, to by tě taky mohlo napadnout. :D Když jde jen o malý bug, tak evidentně nepatří mezi ty s nejvyšší prioritou. Kdybys chtěl upozornit na chybu, tak některému z CS:GO Developerů napíšeš soukromou zprávu a nemusíš kvůli tomu psát povýšený topic do stížností.

Dál to tu s tebou řešit nebudu, ale zamysli se sám nad sebou, jestli máš potřebu dělat ze sebe machra, když ve skutečnosti sám pravopis neumíš. Jinak měj strpení, někdo se ti sem určitě k bugu vyjádří, ale vzhledem k tomu, že jsi nenapsal, kde se chybná věta vyskytuje, tak to asi jen tak někdo neopraví.
*edit, preklep
187
polskasila

Příspěvekod ihSnaktoP » 27 říj 2018, 15:35

Nemám potřebu ze sebe dělat machra, nikde jsem to nenapsal, napsal jsem jen, že by někdo z GS měl opravit tu interpunkci, protože to vypadá blbě, když je to špatně napsáno na hlavní GS forum. Pravopis neumím ? To určíš podle jednoho nesprávně napsaného slova ? Jak si napsal, že mám napsat soukromou zprávu člověku, který se o to stará. Jak mám vědět, kdo se o to stará ? Tak to radši napíšu do stížností pro adminy, aby s tím nějaký admin něco udělal. Když to nejsi ty, který se o to stará, tak nevím, proč se k tomuhle příspěvku vůbec vyjadřuješ.
ihSnaktoP
Amatér
Amatér

Příspěvekod ihSnaktoP » 27 říj 2018, 15:38

SE sebe dělat machra, bacha, pan umí pravopis.
e. polskasila: Preklep no, ja kdyz se necemu zasmeju, tak proste nedavam pri psani pozor, navic ja ze sebe experta nedelam :D Jinak nevim, proc jeste dal spamujes, pockej na doreseni. CS:GO Developer je nyni Trsak, muzes klidne kontaktovat jej.
ihSnaktoP
Amatér
Amatér

Příspěvekod Gustik » 27 říj 2018, 20:54 VIP

Na, té, větě, je, špatně, leda, ta, tečka, my, ti, to, ale, přikazujeme. Možná, to, přepíšu, a, budeme, se, vás, ptát...

Co, se, celkově, psaní, týče, jsi, na, tom, sám, dost, bídně.

Bleh, blah, bluh, lock.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy